Vardags Orka

Folk förstår inte det här med "vardagsmotion" och de förstår absolut inte att jag heller väljer att i trapporna än att åka hissen. Jag får sådana konstiga blickar. Så för att de inte ska bli helt förvirrad måste jag ljuga och säga: "Jag gillar inte att åka hiss, jag är rädd för att den ska fastna"
 
ser jag hur polletten trillar ner och de kan ta till sig det jag säger. För ve och fasa att verkligen använda benen för att ta sig framåt!
Träning och att vara aktiv är så självklart för mig och jag blir nästan paff när andra inte har samma inställning. Jag kan räkna på handen de gångerna jag har använt hissen sedan mars när jag började jobba här. Medans de jag arbetar med tar hissen för att åka EN våning. Jag vill svettas, jag vill ha puls!
 
Men folk är så jävla bekväma och orkar ingenting nu för tiden.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0