Vårat hus! Älskade näpna hus.

Har väl aldrig njutit så mycket av att komma hem till vårat hus! Känslan var ungefär som att nån sa att det är lördag idag fast jag trodde det var söndag. 

Eller att man trodde att man började jobba på måndag redan, men nån sa "nej nej lilla du. Du har ju 1 vecka kvar av semestern" 

Fina grejjer! 

Kevin - You a fool, dawg!

Fick min bok idag. Hade inte en susning att den var nerkluddad av en revolutionär & tonsmed. Men jag är så jävla nöjd! 


Tack Kevin för att du fick hjärnblödning och beslöt att den här boken inte passade in i din samling av lyrisister & musikaliska genin. Jävla påhitt.

Nånting som jag stör mig som fan på när jag ser Cast Away är att även då Helen Hunt VISSTE att Tom Hanks levde så gick hon ändå & både gifte sig OCH skaffade ett barn. 

Asså what da fuck! Ok att du skaffade en ny hubby, men var du tvungen att ha bling med honom? Hade man inte kunna haft ett förhållande ändå utan att vara gift? 

Nej, vad säger jag? Att inte gifta sig i usa är som att torka sig innan man skiter - inte fan går det! För då är det ju inte på riktigt. Huvva ligen! 

Och barnet?! Asså! Kan man inte bara ha knullat ändå??! Kunde du inte ha sparat på dig, Helen! Du visste att Tompa fanns där ute nånstans, men nej då! Klart man ska sikta på en kärnfamiljen & den "eviga lyckan" 

Ååh blir så jävla trött. 

Kissa i det fria.

Leon kissade ute idag & mitt mammahjärta översvämmas av stolthet & kärlek. 

Han är stor grabb nu. 


Kattlogik

När grabbarna inte får få ut, utan vi har "porch time" så skriker de lite & vankar fram & tillbaka, för att sedan hellre gå in och lägga sig. Istället för att vara halvute i solen (just nu är det sol. Herre!) så surar de & går in. 

Det fattar inte jag. Just nu kan jag inte gå ut med dem, utan får ha det näst bästa, men no. Det går visst inte. 

Man är hellre helt inne än helt ute. 

Badbalja för vuxna

Asså jag dör lite. En del av mig är lite sugen, medans den andra delen av mig asflabbar & pekar. Det ser ju helt stört ut samtidigt som det ser ganska sweet ut. Fan, en rosa balja på tomten & jag kommer vara kingen på fläschan! Secret eaters

Jag älskar ploffsiga engelsmän med så dålig självinsikt att de är 5 kg från att klassas som "sjukligt feta" men ändå inte kan fatta att de går upp i vikt. 


"jag har gått upp 20 kg på 3 månader, jag som bara äter 1400 kalorier om dagen. Jag förstår inte. Jag skyller på klimakteriet"

Raring, nej! Du äter inte 1400 kalorier om dagen! Du äter 6000 kalorier om dagen och du är så jävla blind att du inte fattar vad du gör på dagarna! Hur fan kan man inte vara medveten om allt man stoppar i sig?!  

Sluta skyll på att du är gammal & att kroppen har saktat ner. Sluta vara så jävla dum. 

Du gamla du fria kalla jävla nord!!!!

Jag vet ju att det är ingens fel att det är sån jävla pinsam sommar, men jag vill ändå att nån ska ha spö. Blir så jävla sur över dagarna som går & det bara regnar & är mulet. Semestern tickar iväg utan att jag ha kunnat gjort nått som jag vill. Bara att få gå min prommerunda är värt så jävla mycket för mig, men kul att gå när det är ösregn & arktisk kyla. 


Jävla fitt svensk sommar! HATAR DIG!!!! 

Döda Poeters Sällskap 2

Spöa gubbkärringen Neils pappa & låt Neil komma tillbaka & spöka aset ur den sura saten. 

Samtidigt som Mr Keating får löneförhöjning & kan leva med lycka livet ut medans han suger märgen ur tillvaron. 

Allt slutar så jävla bra utom för den sura jävla pappan som har permanent magkatarr och hepatit. 

Han är 14. Jag var 14 för 100 år sedan.

När jag låg, gammal & mysig i soffan och kollade på prinsessan Viktorias födelsedagsparty (när det var reklam i Döda Poeters Sällskap, faktiskt!!) insåg jag att jag har samma frisyr som en av heliumtvillingarna Martininus & Markus. 


Småbrudarna gillar visst deras musik. 

Sånt ger tid för eftertanke. 

Jag reflekterar

Varför använder man inte en bh när man har bröst som hänger ner till naveln? Varför måste man visa sig ute när hela du guppar i takt till dina sega steg? 

Är man inte medveten om hur obekvämt det är? 

Är det nån slags lag på att man ska "go commando" på överkroppen när man blir gammal? 

Finns det kanske inte bh's som kan stödja bröst till naveln? Är det kört, alltså? 

Min rosa vän & jag.

Jag och ms Babsan fortsätter våran relation. Vi är tight! He likes me. He really really likes me!

Dave Stewart & jag är ju tight! Jag och mitt jag

Så gammal har jag blivit att jag hade tanken: "Lasse Berghagen giggar i Sundsvall & det är gratis-fan så mysigt då" 


Mitt 16 åriga jag har fäll krokben för min nuvarande jag & hånskrattar henne i ansiktet. Sen kastar hon sten på henne samtidigt som hon säger att Eurythmics inte är riktigt musik & att de suger. 

Du & den vs jag & hon

När andra tjejer pratar med varandra så kan jag tänka att det låter så här: "Asså den där nya ögonskuggan är så jävla fin till min blus från vera vang!" & "mitt barn får inte leka med plastleksaker" "beige är snyggaste färgen till mina stövlar" eller "raggade hem en jättefin kille från krogen i förrgår. Helt magiskt" 


När jag & hon pratar är det: "Asså jag ser på den där killen att han skulle bli en skitsnygg tjej. Lite smink på den där. Ojojoj" 

Jag & mitt storhetsvansinne

Varje gång jag åker tåg låtsas jag alltid att jag är en känd musiker som är på väg till mitt nästa gig och att människorna runt mig inte vill vara för uppenbar att de är tagna över att jag verkligen är där. 


Like you do... 

Köra med klass & elegans

Asså. Ja! Helt borderline sörbergetrash, but I fucking loves it!! Åka till tåg med klass.

Jag är så pass snål att jag bubblar eget vatten & tar med mig när jag åker tåg. 

Lätt att jag köper veganoumphwrap, men jag betalar fan inte 43:- för en drickjävel.

Nån mer? 

ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0