Bytt är bytt är bytt är bytt

Dilemmat som uppstår i hjärnan när man inte riktigt kan uppskatta hur mycket glass det finns i byttan & man vet inte om man ska äta direkt ur den & vara fet eller vara en "dam" och faktiskt hälla det i en skål, men då ser man att det man lämnade kvar i byttan aldrig i livet skulle tillfredsställa en till nästa gång så man tar en sked & äter upp allt ur byttan och känner inget som helst skuld! 

Hela havet stormar

Hela helgen har gått åt till att vara sjuk & jag med min beroende personlighet kan ju inte göra nånting litet utan måste driva allt till kanten, har självklart varit dyngsjuk & så pass sängliggande att jag borde skavt upp stora sår på kroppen.  


Nu är jag inte lika däckad, men är ändå helt slagen & jag inser att jag ännu en gång kommer måsta ta några steg tillbaka när jag kan börja lyfta igen. 
Jävla stört.  

34 bottles of beer on the Wall...

Jag har precis betalat in sista hyran - ever till min hyresvärd! För vi drar om 34 dagar,  baby girl!! 

trust no one

Jag litar inte på människor som har kvar original ringsignalen på mobilen. Vad är man för slags människa då?! 

Ratad av min tjejkarl!

"Ok"?! Nej! Det är inte ok!! 

Det Närmar Sig Med Stormsteg

Då det börjar nalkas flyttdag fick jag en spontanidé.  Jag kände att jag ville sätta ett stort plakat längst ner i trapphuset där jag stort & tydligt deklarerade mina tankar om mina grannar. Jag skulle kunna skriva:


"Kära granne i den högra dörren,  från sekunden jag såg att du skulle flytta in med dina jävla barn visste jag att jag skulle få problem med dig. Men nu drar jag & jag kommer aldrig behöva vakna av att dina ungar rusar omkring lägenheten 7:38 på en söndagmorron. Fan ta er!"

Sen skulle jag kunna skriva:
"Hej granne i den vänstra dörren,  dig stör jag mig mindre på, men du hörs ändå & då avskyr jag dig, men nu kommer jag inte behöva vakna sent på natten när du kommer hem från krogen eller vafan du har gjort, av dina slampskor som klickar & klockar så ljuvligt i den överlyhörda jävla trappuppgången. "

Sen skulle jag kunna skriva:

"Hej du där precis under mig,  jag hatar dig mest för att du inte kan lära din hund att det är INTE ok att skälla så att man håller på gå i 2 hundhalvor så fort man ska in/ut genom dörren, men nu kommer jag iallafall inte att behöva vakna av dig & din hund vare sig det är mitt i nattfan eller as tidigt på gryningstimmen"

Sen skulle jag skriva:
"Tja du där längst ner, din hund har också faktiskt drivit mig till vansinne, då den står & lurpassar vid dörren & precis när man ska gå förbi attacker den & skäller livet ur sig & jag blir lila rädd varje gång."

Sen skulle jag skriva:

"Hej Mirjamsdotter,  dig hatade jag bara mest i början när du hade fest varje helg & våldtog mina öron med musik som kategoriseras som den bästa musiken just nu & jag mådde så dåligt"

Till de andra skulle jag bara kunna skriva:

"Fan ta er alla andra som var tvungna att kasta igen dörren varje gång ni gick in eller ut. Tack för att det fick lägenheten att skaka till & väcka mig vid vissa tidpunkter"

Nu sticker jag era as, men tjingeling så ses vi inte mer!! 

Tillbaka till början

Så inspirerande det känns att kliva upp när naturen har tagit 4 kliv tillbaka genom att fylla marken med vit diarré! Jag var ju så vårpepp & sprallig i kroppen,  men nej! 

Unga mammor? Småa sinnen.

I brist så råkade jag fastna framför "Unga mammor" där en 19 årig liten jänta tog med sin 9 månaders avkomma för att pierca hennes öron & jag måste ha åsikter om det! 


Jag måste tycka "asså vad är du för jävla dålig människa som gör så mot en människa som inte kan tycka emot & säga nej?!" 

Asså missförstå mig rätt,  ditt barn skulle kunna börja spontanbrinna & jag skulle skita i det, men what the fuck, biatch! 
Kan du inte vänta tills hon iallafall kan säga vad hon tycker om att ha hål i öronen eller inte?? 

Food and stuff

Känslan när man är enda människan hemma & man känner sig lite matvärdelös & villrådig i köket, men sen hittar man en låda av det man åt igår & det är bara att värma i micron! 


Win win! Älskar att slippa laga mat! 

Den där dagen Annie Lennox beslöt sig för att svara

Skriv inläggstext 

Soft light

I dagsljuset dyker paniken upp som ett brev på posten. I det beryktade släpljuset ser jag sanningen som Mulder gör & jag vet att jag borde städa för dammet är så upplyst & in my face att jag blir galen! 

Men orka damma! Orka städa! 

Istället så utforskar jag möjligheten att ta bort alla saker bara för att slippa behöva damma & se skiten, men kul i längden att inte ha nånting framme.  

Kul att måsta leva som nån jävla grottfolkmänniska. 

"Dreams are answers to questions we yet havent figured out how to ask"

Nu på morgonen har jag drömt helt vridna sexdrömmar där vapen, blod, död och förtvivlan var en central roll. Jag vet inte vad universum försöker säga mig, men det här är drömmar som seriemördare och typ vampyrer har.
 
Jag halvvaknade till och sa till Boo: "Håll om mig"
- "Har du drömt nått läskigt?" Frågade han
 
Undrar vad Mulder grundade sin teori på.
 
 
 

Frukost som en jävla mästare!

Älskar müsli som smakar sågspån & ingenting! Walking (on broken glass) from now on

Igår var min sista dag på alliansen & det gjorde mig inget alls. Jag blev bara lättad att få slippa,  men vad jag sörjer är bilförlusten. Min älskade bil som jag har tagit för givet & som tog mig till city gross där jag kunde köpa varor för halva priset & som gjorde att jag kunde åka på Mediamarkt & köpa bubbel till mitt vatten.  

Jag blev så bortskämd med att ha bil & nu känner jag mig naken & rädd när jag inte kan frakta runt mig själv lika lätt. 

Jaja, vad är väl en bal på slottet?? 

ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0