Jun. 29, 2014

Pearl Jam på svensk mark

Andra individers konsertbeteende fortsätter att förbluffa mig. Det är inte okej att köpa popcorn och varmkorv under ett event. Ölen kan jag föstå, men herre! Inte de färgglada napparna!
Jag skäms när jag ser andra människor tar selfies och instagramar ut det med hashtagen: Nukörvi
Också när de står upp och vinkar & frenetiskt försöker få kontakt med en gammal polare på andra sidan läktaren. Syns man inte då tar man fram mobilen och låter den vägleda som en fyr i kaoset.
 
Men nu spelar världen inte någon roll! Jag har fått en hel klase nya älskare.
 
 

äta flott i stockholm

Är nere i stockholm nu för att bli tillsammans med Pearl Jam & när vi checkade in på hotellet frågade jag frun i receptionen om det fanns nånstans att äta. "ja, det finns ett ställe på andra sidan arenan som heter Slakteriet" började hon & ren instinktivt utbrast jag "oj!"
"men det är inge långt dit" försäkrade hon. Precis som att det var avståndet jag hade åsikter om.

Det är bara det att jag har ett problem med att äta på ett ställe som heter som ett ställe där djur lider & dör. Aldrig i mitt liv att jag sätter min fot på en restaurang som heter Slakteriet.

Åh, kolla, subway!

könsroll

Läste i aftonbladet om en karl som hade skrivit in och klagat på alla rakade kvinnor. "Måste alla se ut som småbarn?" utbrister han.
Asså, då tänker jag att det finns "otäckare" saker att ha problem med. Typ könsvårtor, flatlöss och härskna avocados!
Han borde vara glad att kvinnor tar så pass hand om sig själv att det faktiskt rakar sig. Själv ser jag inget som helst negativt med det och får jag själv bestämma (och det gör jag ju) så är jag gärna flintskallig som ett litet barn på puppisnurrisen.

14 jordsnurr & kan allt.

Jag blir så jävla fundersam när jag ser din kärleksförklaring till Paul Mcartney & du skriver att han har förändrat ditt liv & du älskar honom, men visst, så långt är jag med. Men sen ser jag att du är 14 år!

Bitch! Du är 14! Du är alldeles för ung för att säga en sådan sak. " förändrat mitt liv" vilket liv?!
Du har ingen aning om nånting än! Du är för oerfaren för att förstå Beatles & Sir Paul.

Så sluta upp genast & anmäl dig till nått mer passande.

tisdagstålig

Jag vill bara kräkas på tanterna som har ett skrattande barn som ringsignal.
Nån måste peka ut sötheten här asså, för jag ser den inte.

måskärlek

Jag både älska och hatar den här årstiden. Jag njuter för det är ingen snö, men jag lider för vart jag än är så dräller det av små stackars måsbäbisar som har ramlat ur boet & förtvivlar irrar omkring & piper så hjärtskärande. Eller så sitter de bara helt apatiska & känner sig övergivna  
 
asså! Jag klarar inte av sånt! Jag kräver att alla djur ska må bra!
jag är inte nöjd förrens världen ser ut så.

Jun. 09, 2014

25 minuter senare så ler jag

Aldrig har jag väl älskat min pappa så mycket som nu. Jag är så tacksam för dessa spontana telefonsamtal där vi kan prata som 2 vuxna människor om livet & allt där emellan & min lättnad när han försäkrar mig att mina tankar & känslor inte är onormala.
Jag är så tacksam att vi delar stjärntecken & han bekräftar allt jag säger & känner. För han har gått igenom samma saker & upplevt precis det jag också upplever.
Jag trodde att jag var ensam om det.

This too shall pass..?

Jag är på ett konstigt humör och jag vill både grina och skrika på samma gång. Jag frågarsätter livet och min livssituation och jag vet inte vad jag vill. Jag är less och det är stilla i själen.
I normala fall ringer jag till min Moa och hon ger mig livsglädje, men det är inte ett alternativ nu och det är jag som ska ge henne livsglädje nu. ♥
 
Eller så går jag in på youtube och kollar på djur och det brukar bli lite bättre, men som jag känner nu kan jag inte se nånting som har med djur att göra, för då kommer jag att bryta ihop och sorg och hat mot människorna blandas och jag kommer inte kunna sluta tänka på alla idioter som finns därute som gör djur illa.
 
Jag gjorde Leon illa i morse. Med ord. I ren frustration sa jag elaka saker till och om honom och min handling får mig att vilja dö.
Egentligen gjorde jag mest mig själv illa, för han förstår ju inte mina ord. Men han lär ju uppfatta mitt tonfall. Min katt! Min lilla kisse! Mitt livs kärlek och orsaken till mitt djurengagemang!
Min Leon!
 
"This too shall pass?"
 
Kommer lyckan någonsin tillbaka?
 
 

Artigt och uppfostrat

Kära medmänniska. Jag känner inte dig. Du känner inte mig. Vi behöver inte småprata artigt med varandra.
Du ser ju att jag har lurarna på mig. Dessutom cyklade jag. Jag CYKLADE förbi dig, i högre fart än om jag hade gått - självklart och ändå kände du att du ville slinka in en meningslös, tom, artighetsfras, bara för att?
 
Hörlurarna hindrar inte "Hej'et", för det är ju det man säger när man går förbi varandra. Men resten? Tur nog var musiken låg just vid just det tillfället, så jag hörde faktiskt vad du ville och jag kunde tillochmed svara när jag susade förbi.
 
Men snälla, kan du inte bara låta mig vara? Jag är inte intresserad av att konversera. Jag vill ju lyssna på min musik.
 

Bruised of rock

Det är nu flera år sedan jag medvetet gjorde illa mig själv, men igår var det inte utav självhat, det var lycka & extas.
Steven Tyler & pojkarna i Aerosmith drev mig till ett frenetiskt trummande & mina lår kan vittna om blåmärken. Allt i rockens namn. Haha, så lamt det lät då.

When Steven Tyler speaks - you listen

 
YES!

AEROSMITH 2014

LOVE IN AN ELEVATOR!!!!
 
 
Jag visade iallafall de som satt bakom mig så pass mycket resekt att jag SATT ner hela gigget. Och det är fan bra nog för att vara jag.
Sedan snodde jag runt och såg att de hade gått. Jag blev förmodligen för jobbig sittandes också. Haha...Men damn! Det är konsert! Då ska det synas att man finns. Jävla tråkiga gamla människor som sitter med sin snackspåse och öl. De har ingen socialt hyffs. Jag är bara oförskämd och i vägen, och det måste man bara leva med.
 
Jag har iallafall sett Aerosmith live! ♥
 
 

MR TYLERS GROUPIE!

I'm off to meet my Aerosmith boys! Follow this you bicthes!
 
 

Äkta Kärlek

 
 
Det här är så vackert och mitt djurhjärta dunkar extra starkt.
 

Min tjejs nyck!

ÖH, CHER!! KALLA DET INTE FÖR EN "WORLD TOUR" NÄR DU INTE LÄMNAR NORDAMERIKAS GRÄNSER!!!!!!
 
 

(Me love you long time!!)

Morgonbestyr

Jag skulle aldrig tvinga på mina grabbar på någon och jag skulle aldrig heller låta min hund (nu när jag skaffar en) hoppa mot folk och hetsa dem, så varför ska det vara någon skillnad på mänskliga barn?
 
Jag utgår från att alla kanske inte gillar hundar som skäller och hoppar mot dem, och det är precis så jag känner när ett barn springer omkring och skriker. Jag får panik.
Varför ska jag, klockan 9 på morgonen måsta behöva utstå en 3 årings skrik och gorm? Jag tycker inte att det är ett dugg sött. Medans resten av världen ler och "aaaawww'ar" och tycker att ett barn som låter högts är ju så gölligt! Så skenar min puls och jag vill bara fly.
 
Kan inte föräldrar förstå att alla gillar inte total kaos och decibelnivå 1000?

In the olden days, eh.

Fan, ibland saknar jag den gamla goda och ansträngslösa tiden med lunarstorm och skunk.
Livet var som en jävla färgglad teckning på den tiden och det skulle vara skönt att gå tillbaka dit.

VegoStore

Fo shizzle my nizzle - http://www.goodstore.se/
 
Stockholm har fan allt asså!
Har aldrig varit på den på hornsgatan, men på måndag ska jag dit! Jag är som ett barn i en godisaffär och notan brukar sluta på 500, 600:-
Känslan av att bara kunna gå och plocka korgen full är obeskrivlig. Man behöver inte kolla att det inte innehåller äckelkött, man vet att det bara är goodshit!
 
Man är så obehindrad.

ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0