Ikea strapatser

Jag får fan panik av att gå genom Ikeas barnavdelning med alla nyförlösta & blivande mammor som strosar runt med det senaste köpet i den gula kassen & en spjälsäng på vagnen. 


Det är äckligt och onormalt. 

FredagsFys

Mitt intresse för gruppass har över den senaste tiden minskat och jag känner att jag hellre spenderar tid i gymmet, för det är mycket ballare!
På fredagar har vi alltid varit ett gäng som kört 'FredagsPump' och sedan suttit kvar och snackat skit och uppdaterat oss om varandras liv - det har varit asnice. Men med tanke på hur den nuvarande pumpsituationen ser ut så pallar jag fan inte av att gå längre. De senaste releaserna har varit så jävla tråkiga och musiken är så jävla platt och slätstruken att jag kan lika gärna lyssna på Energy och lyfta 5 kg's hantlar. 
"Den Nya" är helt jävla värdelös också, med en utstrålning som ett vitt papper som känner sig tvungen att räkna ner allt hela tiden. "1 2 3 4, 4 3 2 1" 
Jag blir bara förbannad på att de verkar släppa igenom vilken som helst att instruera oss. Någon är i sjukt behov av en kurs i hur det är att uppträda som människa.
 
Då får jag hitta på eget! Igår körde jag en liten crossfitvariant på 35 minuter med 3 block på 10 min i varje sen 5 minuter mage.
 
Första: 10 st rodd och thrusters med 10 burpees
Andra: 8 st rodd med 20 mountainclimbers
Tredje: 5 rodd med 5 burpees
 
Sen var jag helt slut och kunde ha fredagsmys med Random och Boo. Och jag slapp pumpen och den hemska intruktören.

Äta sig till lycka

Mat gör mig så lycklig. Lyckligare än träning. Och igår kände jag för att fira lite, dels för att det var torsdag & dels för att pigga upp mig själv lite i äckelvädret. Det var träningsfritt & jag visste att jag bara skulle få åka hem efter jobbet och slappa och äta. Fyfan så vackert! 


I den bästa av världar skulle jag ha en ätstörning, men jag har så pass mycket självkontroll ändå att jag kan hantera det. 

Igår åt vi från taste of india och sedan ville jag ha blåbärspaj. Soffa & paj, chill & myskläder - det är fan så jävlas gött! 

Knowing me knowing you.

Är det bara jag som tycker kattblötmat luktar gott? 

Blowing up like dynamite.

Känslan när man hunnit bli förbannad till gråtgränsen och klockan inte ens blivit fika än. 

Skön morron. 


Hatten av för dig som tar dumma beslut.

Vad är det för jävla stjärna som lägger The Shining kl 11 på en lördagskväll?! Precis som att man inte är dödstrött då och jag köpte ju ingen soffa för att sitta i den! Jag är inte 80 än, jag sitter fan inte upp i en soffa. 

Så jag såg/hörde filmen som i en dvala & ibland var jag osäker på om jag drömde eller om det var på riktigt. 

Sneek a peek in his underwear.

Undra hur sugen en cellprovsundersökningssköterska är att undersöka när klockan har slagit efter 16 och hela dagen har typ gått och man har gått på offentliga toaletter och bara funnits som människa & för varje minut som passerar så kommer man längre & längre ifrån den där nyduschade känslan & helt plötsligt ska man ta av sig trosorna & sära på benen med en fitta i ansiktet på den där främmande människan som man försöker inte tycka synd om för att kika på fittor i olika stadier inte kan vara så jävla hett och även om det är deras jobb & man blir förmodligen bara ett personnummer så vänjer man sig aldrig att vara i en sån sårbar position & man vill bara sjunka genom plastgolvet & be om ursäkt & hoppas att man inte råkar vara gasig jus då.... 

Nästa år: Team Revenge!

Det är de småa sakerna som är viktiga. Nu avverkar vi en Eurythmicsskiva varje år. Förra gången var vi Team Savage. 

Detta år är vi ännu mer oemotståndlig! 


Lyckan i det näpna huset.

Mitt bästa just nu är känslan av att somna en helgkväll i soffan bredvid Boo och nånstans i mitt slummer ändå veta att han är där. Sen när klockan blir till småtimmarna väcker han mig efter en fotbollsmatch och säger "kom gumman, så går vi och lägger oss" Mat på tallriken. En tanke i huvudet.

Förstår inte köttätarnas eviga fråga om vad min mat innehåller. 

Alltid samma sak. 

Köttätare: "Vad är det där?" 
Jag: "Vegankorv!" 
Köttätare: "Vad är det gjort av?" 

Bitch, inte fan memorerar jag allt som min köttfria kost består av! Du hör inte mig fråga om alla skumma b ingredienser som din en gång levande gris består av och allt material som inte går att använda mals ner i din grisekno & stöps i en fallossymbol som du njuter av i ett vitt bröd. 

Det finns ett liv bortom köttet & lidandet! 

Alla kan gå hem!!

Jag fattar inte vad som är fel på alla as i världen som har gjort Sara Larssons Lush Life till en av den mest streamade låten på Spotify. 

Sånt är fan helt otroligt. Det är fan inte okej att den enda låten är mer lyssnad på än Abbas HELA låtkartotek! 

Vad har folk för fel i hjärnan?! Vad har folk för fel på öronen?! 

Vart är världen på väg?! 

Fullmåne på fläsian.

Jag utbrister: "men kolla vilken sjukt vacker måne!" 


Han säger: "Ja, den var fin" 

Jag säger: "Det är ju nu man ska klä på sig & gå ut och kika. Vi har ju världens bästa utsikt vid stranden. Lär ju vara asvackert" 

Han säger: "Ska vi gå ner då?" 

Jag velar: "men det är ju skönt att ligga i soffan också... Måste klä på sig och allt... Orka..." 

Så då lägger vi oss igen och missar den vackra dagen-innan fullmånen och den förmodligen super gorgeous vackra vyn. Känns lite som man missar livet, men hey! Det är skönt att ligga under filten också... 

Trucken.

Fick mitt körtillstånd för truck idag. Först var jag så här "hjeeeaammmeeenääääi" 


Sen var jag så här "weeeeee!!!" 

Tömde, fyllde på, ordnade. Körde som ett jävla proffs. 


ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0