And soon in the gym with a determined chin

När man hör en bra låt är det ibland svårt att inte vara sassy. 
Som idag under min rehab när jag lyssnade på Sweet Transvestite på repeat och mimade med. Så om någon på gymmet kunde läsa läppar måste de ha tyckt att jag lyssnade på den knepigaste musiken, ever typ. 
Men jag kände mig så jävla fräsig och genomtänkt när jag använde leg curl maskinen och Tim Curry försäkrade mig att han är en rar transa och jag fick sånt jävla självförtroende av honom och av musiken. 

Förökande undergång.

Istället för att sms'a "Hjälp" till oxfam kan man skriva: "Varför skaffar ni så jävla mycket barn då?! Lägg av föfan och skyll er själv!" 

Skulle det gå fram? 

Jävla undergångs-fejs!!!

Fan så jävla stört det är när facebok konstant kommer med "sidoförslag" att lajka. Vafan blir jag ständigt påmind om att lajka "Sköldkörtel-gruppen" för?! Förihelvete!! Och vad har jag surfat in på för sidor när facebok tycker att jag ska gå med i "Dr Who" "Lyrans manskör" "Centerpartiet Halmstad" och "Kubikenborgs IF" ??! 
Och det spelar ingen roll hur många gånger jag X'ar skiten för jag vill inte se och jag bryr mig inte, så dyker det fan upp vid nästa "refresh-ning" och X'en är så jävla små att det krävs en miljard tryck för att få bort dem. 

Vem gjorde X'en så små!!!??!!

Nej. Jag stannar hemma.

Asså, bara att se det här får mig att höja på ögonbrynen och tycka att alla är helt konstiga i huvudet. Orka hålla på! Orka vara bland folk! Orka göra nånting annat än att ligga hemma i soffan och äta!

(null)Once I had a dream and this is it.

Jag vaknade rätt själsligt utvilad efter massa drömmar om totalt människo-kaos där jag var en av dem med walkie-talkie och därav makten att skeppa och stänga in dem som jag ville. 

Sen föll jag från en hög höjd, men insåg medan jag drömde att det inte var på riktigt, så då var det ju lugnt. Jag föll med en gammal arbetskamrat som jag fan hatar, så jag väljer att tro att hon var med för att det betyder att våran relation är utdömd sedan start och inget gott kan komma ur den. Men det vet jag ju redan. Hon är en av de mest själviska och vidrigaste människor jag har stött på. Och dagen jag slapp henne var en dag att fira. 

Snåljuden i mig.

Min enda motivation att åka till gymmet idag var att jag kunde duscha "gratis".  
Rehab-träningen tar fan knäcken på mig och jag kan inte tänka mig nått mindre tillfredställande än att måste början om på ruta 1 med nybörjarvikt. 

Jag kan inte ens snatch-a med en träpinne och jag vill bara dö. 
Kanske hade det varit bättre att amputera foten och använda en protes.  Då hade jag sluppit rädslan av att slå upp skiten vid varje snedsteg. 

Det kommer aldrig bli bra igen. 

Asså du!!! Men också henne! :D

Fan så jävla trött jag blir på människor som vänder kappan efter vinden hela tiden och som osar falskhet ända inne benmärgen. Jävla know-It-all as. 
Orka! När jag var yngre var det nånting jag inte hade några som helst problem med, men idag vill jag ibland inte höra dig. 
Men vad gör man? Jag kommer aldrig slippa dig. Din närvaro kommer alltid att vara runt min närvaro. 
-----–-------------------------------------------

Men idag fyller ju min Pingla år! 

(null)Fallet "Bingolotto" i X-Files.

Igår var det dagen innan "den där" dagen och vi spelade Bingolotto och vann inget. Uppgjort som fan är ju hela skiten och jag kunde inte motstå att skriva till tv4's uppesittarkvälls-bingomys sida att det är så jävla uppenbart att slumpen har inget med det där att göra, då typ alla som ringde in var från ett och samma ställe. Jävla mygel, enligt mig. 

Men idag är det jävla julafton och det ska hända saker. Vi måste åka nån annanstans och vara påtvingad och munter. Jävla as. 

Mina besatta öron vs dina ofödda nybörjar öron

Idag på halv 3 fikat satt jag och min arbetskollega på en hög plajwood då han började lyssna på en Beatles-låt. Typ 36 sekunder in i låten stänger han av med motivation/förklaringen att: "Nä, nu får det vara bra. Man vill ju inte lyssna sig less"

 "Oj!" Utbrast jag. "Jag kan lyssna på en och samma låt i flera timmar ja!"

Jag var på the whip att berätta för honom om den gången jag lyssnade på Simon & Garfunkels 'America' från Central Park i en hel arbetsvecka i sträck. Nu pratar vi nonstop i 40 timmar. 
Men jag ville inte skrämma honom. 

Back to life. Back to reality.

Skön mindfuck att komma tillbaka till jobbet efter 7 veckor och inse att arbetsbrallorna är lite tightare än när jag senast hade dem och känslan av att totalt äga stället är så förtryckt att jag inte känner igen mig själv. 

Det är jobbigt att inte vara bekväm med sig själv. Samtidigt så har jag fått höra jättemycket fina ord från de under samma tak att det är kul att jag är tillbaka och deras omtanke är varmt. 

Dammit Janet. I love you.

På äldre dar

Jag har blivit gammligare. 
 
Jag kommer på mig själv att använda fraser som " Fan så kallt det är på golvet, jag kanske måste kolla på ett par innetofflor ändå"
 
Samtidigt som jag kokar disktrasan för att den inte ska snuska ihop helt.
 
 
 
 

ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0