I wanna sex you up, typ

Asså Danny! Hur ska jag kunna hata dig när du pratar så sexigt??!

Igår köpte jag en påse bullar för 15 kr

Jag har hört talas om folk som har köpfria år & jag tänker "undra hur det skulle funka med en vecka utan att jag klagar & har så jävla mycket åsikter??"

Går det ens?

When everything else fails

Jag gillar hur starkt Penny trodde att ett Hollywoodäktenskap med en kille hon hade känt i 6 månader skulle hålla att hon tatuerade in deras bröllopsdag i romerska siffror på ryggen, för att senare lasra bort skiten & göra en När Lammen Tystnar mal.
Det är så originellt!

Trafic Jam

När folk har djur blir jag alltid så förlåtande. Och när jag kör bil & folk är folk så går det på automatik att jag svär åt dem. Och när folk måste proppsa på att stoppa hela trafiken för att de inte kan gå över bron vid gamla Clas Ohlsson, så muttrar jag alltid "men goddamn jävla as, kan du inte använda bron föfan??!"

Men idag hade hon en hund med sig & min första tanke blev "åh, lilla vovven kanske är för gammal att gå i trappor. Dottorodoo"
Sen var det lugnt.

It's the little things.

Jag älskar att få tala om för folk när jag hatar dem & jag bangar aldrig på ett tillfälle att få ösa skit. Antingen går jag direkt till dörren, men som igår när jag inte visste vart det kom ifrån, då fick jag nöja mig med att skriva ett litet bedyrande.

Dear diary. What happened with my fucking life?

Om Trump vill vara riktigt ond så ska han ju köpa Mark Zuckerberg & få honom att stänga ner Facebook.
För tänk dig, hur ska människor kunna känna att de lever om inte främlingar/låtsaskompisar bekräftar deras existens med tummen upp eller en på-det-stora-hela meningslös kommentar om att krya på sig eller ha en bra dag?

Människor är sorgliga & utan Facebook skulle 128% av dem känna sig helt tomma & utan livsmening.

Lazy Suzanne on a spinning Daisy

Kan vi inte bara åka till timrå & vädra nytvättade kläder ute??

Mitt eget personliga helvete

Jag vet att världen är riktigt hemskt nu & det dör typ människor hela tiden & klimatet är självmordsbenäget & Trump har makten över knappen som äter upp världen, men min bh gnekar & det är så jävla stört. Kan knappt lyfta armen utan att känna att jag borde typ smörja den med olja.

Asjobbigt asså!

Göra sin röst hörd!!!! Goddamn

TROR NI ATT DET SKULLE FINNAS EN CHANS ATT FILIP & FREDRIK SKULLE KUNNA VARA TYSTA I 2 MINUTER????!!?

Mycket mening i få ord, tryckta på papper.

Jag hoppas det finns ett Hallmark kort med "Tack för att du tog hand om mig så bra under bronkiten & att du i princip fick vara ensam förälder för jag orkade knappt stå upp."

Ett sånt vet jag en som ska ha isåfall. Jag ska bara se till att fri kvitt skiten först, annara förlora det lite sin poäng.

Not Mommy Material

Vilken kanal jag än tittar på så verkar den där libero pampers blöj uppdragar grejjen hitta mig & jag kan bokstavligen känna hur mina äggstockar skrumpnar ihop varje gång.
Det är som att glädjen sugs ur mig & lämnar mig bara elak & störd.

Sen då?

Jag går igång på ämnet "jordens undergång" & Trump vann...

Vad kommer komma härnäst?

USA's nya mamma eller pappa

Jag kan nästan känna den kollektiva andnöden som världen upplever nu när det bara är timmar kvar tills usa får en ny "ledare". Tillochmed sverige är med & rapportera & informerar & tror att vi har nånting att säga till om, medan usafolket på riktigt tycker att han med tupèn är ett vettigt alternativ.
Vem orkar? Vad spelar det för roll?

TACK! TACK SOM FAN.

Så jävla stört det är att jag måste bli drabbad av du är hemma & vabbar. Så jävla stört att allt bara blir besvärligt & dåligt bara för att du måste ha massa barn som måste vara sjuk just nu! Föfan sluta skaffa så jävla mycket ungar & sluta göra så att JAG måste lida för det!

Kul billiv.

Asså den här jävla snön! Jag håller på att bryta ihop. Jag spenderade hela vägen till star imorse med att inte flippa ut & grina. Jag hatar det!

Träningen! Livet! Kärleken!

Asså träningen idag var så ball! Söndag är lika med lyftardag & jag ökade från 67.5 kg till 70 kg i benböj, (och det är hela min kroppsvikt) från 65 till 67, 5 i marklyft & några set på 37 i bänkpress & ingen är mer mallig än jag.
Efteråt är man en helt annan människa i hjärnan & man mår som bäst. Jag kan komma till gymmet & vara så ledsen & hata allt, men 9,5 gånger av 10 så lämnar jag lokalen flygande & hög på känslor av att allt är så kristallklart & jag blir kär i musiken jag duschar till, jag blir kär i mina grabbar, jag blir kär i livet.

"är din karaktär en kille som är tjej som är kille?"

Fick den här presenten idag av Mow. En egen version av "Vem Där" med alla mina forna & nuvarande besattheter.
Jag älskar det!

Vegivore.

Jag är så stolt över min karl som nekade smörgåstårtan som hans jobb serverade igår som var utsmyckad med diverse djur som blivit brutalt mördad för att människan ska bli mätt.
Att han tar köttfri måndag på allvar gör mig jätteglad.

ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0