Svettlycka

Lycka är lika flyktigt som en fjärt, men idag var jag lycklig. Från att ha varit på reservplats nr 10 igår kväll så fick jag imorse reda på att jag hade fått plats på spinningen!  
Och inte vilken spinning som helst, utan den med Peter! 
Att gå på spinning för Peter är som att ens favvoband som man lyssnade massa på förrut har en konsert i huset bredvid & du inte behöver betala för att komma in.

Det var vackert & 10 månader sen sist.

Choose and moose

The latter...

Fejk veganen

Hej blüggen.

Igår dumpstrade vi igen. Yoghurt & kvarg. Sånt kan jag med rent samvete äta, för det finns inget spår som gör så att jag stödjer djurhållningen genom att konsumera det. Det finns inget kvittot att jag köper sånt. Ergo så har det aldrig hänt.

Samma sak med ägg. Jag köper ägg från en kompis kompis & de hönsen har det bra. Det är inga industriägg, så då känns det helt ok. Jag stödjer inte den fruktansvärda djurhållningen genom mina handlingar. 

lovord från min PT

Comes around Goes around?

Biggest loser fettot måste grina lite & kvida fram att han har blivit mobbad hela livet. Sen i nästa scen sitter han & prata skit om en annan tjockis.

när du minst anar

När det varken finns handdukspapper eller toapapper & du får torka dig med själva rullen som papperet satt på!

Fint..!

Poet

Nu grinar jag

#Word

Man KAN köpa lycka!

Var & pantade burkar från jobbet idag & köpte lördagsgodis & skit för alla pengar. Jag är så jävla lycklig! 
Jag köpte en kladdkaka som jag själv ska ha. Jag ska inte ens lägga den på en tallrik utan jag ska äta den med sked direkt från förpackningen.

Så jävla White trash,  men då får det väl vara så.

Jag älskar att tjäna in en slant!!

Premiär dumpstrade igår. Äntligen! Allt utom katten är hittat: D


Keso, rödbetssallad, yoghurt & en massa jävla bröd! 

Min framtid

MEN VINTER HELVETE VA ÖVE NÅN GÅNG SÅ JA FÅ BÖRJA LÖPTRÄNA UTE UTAN ATT FRYSA SÖNDER AV HUNDRA MINUS GRADER & VITT BAJS ÖVERALLT!!!!

JA HATA ET JA HATA ET JA HATA ET!!!!

My baby's gonna cry

När första chocken har lagt sig & insikten om att live versionen är bättre än på platta infinner sig. 


Jag är så jävla old

Imorron är det 80 tals kväll på gamla espan & den spontana reaktionen var " åh, vi går! Då kan jag klä ut mig till Annie Lennox & önska Eurythmics hela kvällen!"

Men nu ju närmare lördagen kommer så vill jag mindre & mindre. Orka gå ut!  Orka göra sig iordning! Orkar sminka upp sig!  Orka vara bland människor! 

Jag vill bara sitta i min fotölj, äta godis & vara gammal!
Jag vill vara hemma!

Djur är det renaste & vackraste som finns!

Djurräddare i all ära -jag avgudar er för det ni gör, Men jag förstår inte det här rättfärdigande av människors handlingar & den uteblivna ilskan.
"hon vill ju säkert inte bli av med hunden & det är tråkigt att vi måste ta den ifrån henne. Hon vill säker väl"

Jävla skitsnack! Människan älskade säkert sina djur till den grad att hon lät dem bo i sin egen avföring & struntade fullständigt att låta den få veterinärvård. Faktum är att kärlek var så stor att vovven inte ens kunde fortsätta leva! Han fick avlivas!! 

"men jag såg inte att den var skadad & hade ont"

FÖRHELVETE!!  Hur vore det om vi skulle skjuta dig i knäskålarna & lägga en filt över dig - då skulle jag ju inte heller se att du behövde vård!

Och straffen då! Du får 1000 kr i böter & djurförbud. Hade en människa varit offer hade sånt aldrig tolererats.

Yxa mellan ögonen förfan & låt dem blöda ihjäl.

Aaahh detta hyckleri!!!

I aftonbladet står det att blodapelsin har blivit röda apelsiner, för kunderna ansåg att att blodapelsin inte var ett aptitligt namn.
Hm.

MEN DET GÅR SÅ JÄVLA BRA ATT KÖPA KÖTTFÄRS, GRISKROPP & STYCKAD FISK?!? 

Det är ju gott med korv & mord!!!!

I framtidens X sköte

Fick den goda nyheter av min X-Files nördiga vän i Canada om att Fox vill återuppliva serien! Yay! Det är fina nyheter. Jag blev inte lika glad som den 16 åriga tjejer som ville dela sitt liv med Duchovny, men glad nog.
Fan, mitt 16 åriga jag skulle inte överleva en sådan grejj.

Gillovny var det jag andades för.

Tisdag

Folk borde sluta tro att det rätta svaret är "alla människor har lika värde" för det är inte sant.
Det gör dig inte till en sämre människa för att du erkänner det.

dissa på ikea

Antal White trash som flockar till Ikeas 9-11 brunch upphör aldrig att förvåna mig. 
Jag känner mig alltid som en polerad prinsessa när jag sitter med de obligatoriska pannkakorna & tankarna & de förutfattade meningarna om från under vilken sten dessa människor har krypit fram ifrån går på högvarv & jag njuter av att veta att dessa människor inte alls är värda nånting.


Familjen "annorlunda"

Så ni har redan 12 ungar & väntar ytterligare en? Och ni tycker inte att det ni gör är sjukt & själviskt? Inte ens liiiite?

Hm. Ok. Skulle bara kolla.

Livet - en jävla uppercut i ansiktet

Jag har kommit på att jag är en jojobantare - i huvudet. Det går inte ens att räkna ut alla gånger jag har sagt "nu får det vara bra, nu är det nyttigt som gäller"
& jag kan gå igenom perioder av inget köpt socker, mindre portioner & minimalt med kolhydrater. & jag känner mig så duktig & jag tror alltid att den här perioden ska hålla, men jag behöver resultat på en gång & får jag inte det så ledsnar jag & blir den här individen igen. Ett tag. Sen tillbaka till att granska allt jag stoppar i mig.


Less

Jag önskar att min själ var lika glättig som en Beatles låt från -62.
Allt skulle bli mycket lättare då.

En idol - faktiskt


Jag är där. Vem hänkar??

Snorets baksida

Man är ju så jäkla snygg i slutet av dagen när man snytit bort all foundation runt näsområdet, så det ser ut som man har suttit & boffat lim ur en påse.
Det enda som saknas är de svarta pandaögonen & lite trasiga kläder så skulle jag smälta in perfa som hemlös gothare .

What does the cow say?

Olle är en jävla trollkarl, asså!

True dat

Jag gillade det här.

Men vi kör väl??

Hej världen! 

Det är on the G igen! Jag sitter i ett väntrum, jag har puls, spänning. Jag vet att det kommer göra ont, men jag lägger det åt sidan. Om ett par timmar har jag mer bläck under huden & jag är om något ännu bättre som människa. 

Vad säger kossan?  Muuuu...

När ingen ser

Mina hörlurar dog helt plötsligt. Jag ska försöka vara stark.

Sweet Dreams Are Made Of These Thoughts

Första jobbdagen efter alla lediga & vackra dagar & för att muntra upp mig själv har jag mantrat: "jag ska faktiskt dö en dag" hela dagen.

Sjukt. Men jag blir lycklig av att det är sant. 

Människan & Piga

Jag älskar verkligen när människan alldeles framför en helt plötsligt bara stannar & står där. Så man måste sucka lite extra högljutt för att, utan att använda ord, antyda att denne är dum i huvudet. 

ÅH ETT NYTT ÅR FÖR FAN

"Undra vad det här året har att erbjuda? "

Asså, Vad är det med människor & att det blir ett nytt år? Alla blir ju så jävla fnoskig & jag blir kräkfärdig över allas entusiasm. Det står inte längre 14 i almanackan, det står 15. Det är den enda skillnaden! 

"åh, vad spännande det ska blir!"

Bitch nä!! Kör upp lyckan i arslet för fan. Att förvänta sig bättre & mer av nånting bara för att det blir ett nytt år är som att förvänta sig ett alternativt slut på en film man har sett 27 gånger - it AINT gonna happen! The outcome is ALWAYS the same!!

Herre! Sluta vara så jävla pseudolycklig!

ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0