återbesatt, lixom

Asså Jesus, jag har aldrig tänkt på det innan, men jag skulle vilja ligga med en ung Marie Fredriksson. Vilken kvinna! Sjukt förbannat fin för ögat. 
När jag var liten piga på 8 år & först började lyssna på Roxette så var inte hennes utseende & fysik en prioritet, men damn. Nu vattnas det nästan i munnen när jag ser henne.

Medelsvensk

Kan jag vara nå mer svenne trash då?? 
Kortet har kommit! Och enda anledningen till att jag skaffade det var att brunchen blir billigare & då kan jag äta mer pannkakor. 

When I was young...

Livet är som en omild jävla handske i ansiktet just nu & hade jag varit 16 år hade jag skrivit en dikt om hur svart min sargade själ är & hur rakbladsvassa tårar aldrig vill ta slut. Typ så.

Men jag sätter på mig fejk fejset & bär ut soporna istället .

losing you

Vänta! Så du menar att ditt användarnamn är ditt för & efternamn + ditt födelseår!!?

JÄVLA FIFFIG RU Ä RÅ!!

Mr Löfven!

Jag får inte gå i pension förren 2048 - det är så jävla fucked up!
Och med Sveriges ut - jävla - vecklig så kommer det ändras & jag kommer säkert måsta jobba tills 2055.

Jag är bedövad av apati.

" as i was saying, we are 3 young career girls"

Asså, vem som helst kan tydligen slå igenom som sångare. Hör bara på hon som "sjunger" i Sahara hotnights. Asså det finns fan inga krav asså. Hon kan ju inte bära en ton rätt.

Jag kanske också ska göra ett försök. 

Rant

Vart kommer alla jävla tiggare ifrån!? Jag är så jävla trött på att se dem sitta med sina jävla muggar med småören som de skramlar med för att visa att de finns. Jag skulle ha mer respekt för dem om de gjorde nånting. Varför inte samla burkar istället för att bara sitta på arslet & förvänta dig support? Inget är gratis i världen, buddy! 
Och det är inte synd om dig för att du har 4 ungar redan & ett till på väg. Skyll dig själv förfan, för ingen har tvingat dig att skapa liv till din misär! 
Varför kom du till Sverige från första början? Du, som alla andra tar för givet att mammasverige ska öppna sina armar & skona ditt lidande. Jag vill gå fram till dem & viska "jag borde ha röstat på Sverigedemokraterna" 

Men det kan man ju inte heller säga för det är inte solidariskt av mig som människa & då är jag rasist. Även fast rasism är nånting helt ologiskt! SD har inte helt fel i det de säger, heller, men istället för att lyssna på dem, så är det lättare att vända ryggen till för att visa vårt missnöje för deras åsikter. För vi ska ju hjälpa Alla.

För i helvete!

the Joy of a job

Idag önskade jag att jag skulle bli påkörd av en bil på väg till jobbet så jag slapp gå till jobbet.

Någon annan som gör så?

silver blue

När jag sjunger vill jag låta som Marie Fredriksson inte Gunilla Persson & när jag ödmjukt förklarar att det är en "sån dag" & jag behöver höra den om & om igen, nickar han & söker upp den på spotify & jag klär mig i ett leende utöver de prickiga sockarna.

natterror

Alltid om jag råkar somna med händerna vid ansiktet så vaknar jag ofta på natten av att jag dregglar.
- Jag är så jävla osexig!

will you still need me will you still feed me when im 64?

I tisdags var min vän Vanja på gymmet. I sommras fyllde hon pensionär & hon berättade att hon & gubben skulle åka på en sista minuten resa till turkiet idag, så hon kommer att missa muscle challengen. Det lät så fint.
Jag gillar ju inte att resa, men att göra nånting så spontant måste vara fantastiskt. Det ska jag också göra när jag bli gammal. Fika & vara spontan.

Med min Mow!

Söndag när den är som bäst, typ

Hej hej, hemskt mycket hej bloggen.
 
Vilken fantastisk söndag. Ingen söndagsångest alls trots att det är söndag. Klev inte upp från sängen förrens vid 12 idag, efter lite laidback söndags sex.
Träningen gick som på räls och jag ville inte dö en enda gång. Nu flexar jag mina armar och ser fram emot träningsveckan och dejten med Mow.
Grabbarna har varit hos mormor hea helgen, så nu ska vi ta hem dem och återgå till vardagen igen. Se på 2012 och mysa med tanken när världen går sönder och massa männsiskor dör. Jag får ju äta godis igen och det ser jag fram emot.
 
 

Jag skolkade, så jag lärde mig aldrig.

Är inte skrivstil bara den lata människans genväg?

Consequences of overdoin' it.

Jag är ju ingen direkt förespråkare för livet, men på sistonde har jag önskat en extra dag i veckan. Kanske bara på några timmar så jag får all den träningen jag vill göra att gå ihop.

Jag skulle kunna köra på utan att tänka, men då ringer min PT's röst i huvudet "din kropp befinner sig i ständig nedbrytningsfas" & det är fan illa!

Men jag vill träna så mycket mer och oftare än vad jag gööööör!! 5 dar i veckan är inte bra noooog!!

ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0