Hade garvat åt mig själv för 10 år sedan

Asså det nalkas fina tv tider med höstens intåg.
Plus börjar igen på torsdag & Skavlan satte igång för 2 veckor sedan. Dessutom tycker jag "I huvudet på Gunde Svan" är trevligt.
Jag är så gammal & jag älskar det!

Kek

Blir så jävla trött på alla jävla brudar med sitt jävla vita vin. Bara sluta upp med att vara så jävla tjej! Hur gay får man vara!

Strip me of the things I love why dontcha!

Det borde vara olagligt för MTV att heta MTV för det är inget M mer. Det borde döpas om till WTTV för det är just det det är White Trash TV.
Jag blir så ledsen att allt man älskade med kanalen är helt borta & istället för skön musik & coola videos så blir man bombarded med fula tonårsserier & reality TV som ingen borde vara intresserad av.

Det var bättre förr.

Det är allt bra bra

Det är tur att gud är god, så jag vet att han är okej med att jag totalt sångslaktar Annies röst när jag åker omkring på dagarna & städar.

Ibland tänker jag på vad en idoljury skulle säga om hur jag låter, men då sjunger jag ännu högre & älskar det faktum att jag får lyssna på all Eurythmics i världen i min bil.
Ha!

Dagens

Ibland önskar jag att jag spelade i ett band bara för att kunna spela Eurythmics covers.
Jag skulle göra det så bra!

High on...life?

Metamfetamin verkar ju asskoj!

Att filosofera under en klar himmel

Det är den 16 september & jag ligger på ballen i min sköna stol från rusta enbart i underkläder & njuter av nostalgiska tankar & en god bok. Jag önskar av hela mitt hjärta att kylan inte hälsar på på jätte jättelänge & att kärleken i bröstet håller sig kvar.

Det är fredag också vilket är ergo med lättnad & extra glädje.

Inte en People person, men en animal person

Allt jag vill i världen är att djuren ska få må bra & att ni människor slutar att behandla dem som ni gör. Idag fick jag ett sånt vackert kärleksbedyrande av en vovve som inte har haft det bra med sin förra människa & det har gjort honom jätterädd för folk.
Så jag satte mig ner på huk & låtsades inte om honom & medan jag satt där kom han fram & nosade mig i ansiktet.

"Du är den 3'e personen på ett halvår som han har gjort så med" Sa hans nuvarande snälla ägare "Du måste vara snäll"

Det var det finaste som kunde ha hänt!

But wait! That would make me..?

Idag fyller Mulder & Scullys kärleksförhållande 23 år, typ...
Det är 23 år sedan Arkiv X började sändas & det är helt galet!

Vilket är ditt favvo avsnitt?

I never make the grade

Jag & Dr Phil har en sak gemensamt; Vi uppskattar tjejer som ser ut som killar.
Uppenbarligen! Har du sett hans fru? Jag kan lova att hon har gjort en Caitlyn.

Askungen på ärten

Jag är så jävla brud-ig. Jag klagar på att jag inte har några kläder samtidigt som jag har drösvis i mina lådor. Men jag använder ju egentligen inte ens "riktiga" kläder och ändå klagar jag.

Min klädgenre kan delas upp i 4 kategorier; sov, mys, träning & jobb.
Sen gör jag ju inget mer, så vad behövs egentligen?
Ändå gnäller jag som en 18 åring över min garderob.

Mitt lidande i timrå pga Kristet Utseende

Jadu Timrå, har väl inte sådär överdrivet mycket positivt att säga om dig & jag tror inte att jag kommer komma tillbaka frivilligt any time soon, lixom.

Stället kryllade av tragik & syn-odörer & på slutet var det svårt att kontrollera hatet & avskyn som jag kände växa med varje andetag jag tog.

Jag vet varför jag har slutat "gått ut" jag vet varför jag hellre ligger hemma i min stora soffa med täcke & kudde än att springa runt bland mänsklighet när den visar sin absolut fulaste sida, för det finns inget mer tragiskt än när fulla människor stumblar runt & söker andra fulla människor. Det finns inget mer falskare än när de ska försöka att vara din vän.

Vad jag har lärt mig är att inte söka ögonkontakt för de tolkar den fulla som ett tecken på att vilja bonda. Så för att överleva så dugligt som det går är det bara att hålla ögonen på horisonten & svara på tilltal med så få ord som du bara kan.

Stenstansloppet 2016

Hej hej hemskt mycket hej.

Idag har jag rört mig framåt fortare än i gångtempo under 7.5 km & klev över mållinjen på 54 minuter.
Jag är hög av glädje & var klädd i den bästaste tröjjan!

ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0