om BARN!

En sak som sätter sån ångest i mig. Som får mitt skinn att krypa, som gör mig så illamående att jag kan kräkas är tanken på barn.
Människorbarn på 2 ben som springer omkring och är skitiga och högljudda. Som kräver min uppmärksamhet när jag sitter med huvudet i händerna och grinar & önskar att jag hade skyddat mig bättre för så och så många år sedan.

Jag mår dåligt av att bara skriva det här.

Vem är så dum så att de skaffar barn? VARFÖR vill man göra något sånt?! Hur kan man vilja medvetet förstöra sitt liv??!!
& Hur kan man vara så självisk att föra in ett liv till den här jävla skit världen. Att DU har ansvar för den här människan HELA LIVET!! Hu.

Tänk alla känslor du själv upplevt och vill fly ifrån. Hur du har varit på botten av ett emotionellt hål & önskar att du hade modet att ta ditt eget liv. Men inte ens det vågade du.
Men nu har du en liten avkomma som speglar dig & din partner & då är all din egen tragik borta - "för vi har ju skaffat barn tillsammans och NU är vi en RIKTIG familj!"

Ditt val är själviskt och ogenomtänkt (förmodligen)

Nä, jag kan fan inte se mig själv sitta i en 2'a med min sambo som inte är intresserad av mig längre för jag har gått upp så kolossalt mycket i vikt och min kropp har blivit ett äckligt ting han inte vill se. Med 2,5 barn som förmodligen har alla fysiska och psykiska åkommor/defekter man kan tänka. Som naturens egna grymma sätt vill säga "där fick du!"

Jag äter hellre en korv - gjord på djur. Än att skaffa ett människo-barn.

Movie * and some fucking fatties.

I dag har jag sett en film med han som sjunger i n'sync och hon som har 70-tals byxor på sig - en förutsägbar-kärleks-dravel-feel good film som faktiskt inte var himla tokig...
Slutet var ju bestämt redan innan filmen hade börjat.
Egentligen hatar jag sånna filmer där de 2 huvudkaraktärerna får varandra efter massa strul och missförstånd. Jag sitter och suckar av ledshet och hat när allt går som "det ska" men sedan när riktningen byts blir jag lite ledsen för att det inte får varandra...

Min hjärna går Schizo på högsta varv...

TÖNT!

alltså!! Niklas Strömsteds nya program är så jävla töntigt!! Han ser ut som en jävla tönt i de där glasögonen!! Och så sitter han och ska spela så jävla intresserad av vad hans jävla gäster säger!!


ååhh!!!

idiot tv på högsta nivå!

Fake it and make it

Igår var jag omringad av "punkare" och andra skitiga & svettiga människor. En sak som jag inte förstår är att om du nu ska vara punkare så kan du fan inte ha sneakers eller joggingskor!
Då har du missförstått hela grejjen.
Skorna är ju det viktigaste, det som ramar in hela din "stil" eller whatever, och du är så illa ute om du har spret hår, sleten väst med nån obskyr punk svordom, tighta svarta byxor med lappar och DC skor!! Hallå!!!

Då vet jag inte riktigt vad du håller på med och i mina ögon blir du bara en tönt som försöker (eller inte försöker alls)

Jag är fan mer punkare än du, och jag vill inte ens vara det...

Mina kängor godkänner inte...

Me and JC

Min lön på den här månaden låg på över 18000:- (!!!) Så idag var jag och Johnny Cash på shopping runda. Jag köpte tränings byxor och en tränings bh. Han följde mest bara med, men var trevlig att ha med ändå. Sedan gick jag och beställde en bok på bokaffären -    why we suck av Dr Denis Leary.

Snart ska jag lyfta skrot på mitt lokala gym! Jag lyfter nu:
* 27 kg i benböj (ska snart upp till 30 kg)
* 14 kg i bröstpress
* 17 kg frivänding
* 12 kg triceps
* 10 kg biceps
* 22 kg utfall
* 10 kg axlar


Oy vey, jag är stark!

Le pipi

Nu är jag så där fruktansvärt kissnödig.

Le house wife

Igår diskade jag. Sen åt jag lite mat. Nu sitter jag i en bil.

Dina *Bliips* barns namn...

En sak som jag stör mig på är när folk skaffar barn (jag skulle kunna sluta skriva nu, men då blir det inge roligt)
& man bryter mönstret av "åldern" på namn.
Te x om du har 4 barn redan som heter Siv, Rut, Görel & Bodil och du får ett 5'e som helt plötsligt ska heta Daniel, Noel, Emma osv...
Vad tänker man med då? Är det bara jag som stör mig på sånt?
Varför kan man inte bara fortsätta med namn mönstret?

En annan sak är man alla dina barns första bokstav är samma. Stina, Stefan, Stefanie och sen kommer en Anna, eller Monica...!!

Hello people!!!

Lägg av!

Mothman & annat Random ranting

Jag har nyss sett mothman, eller mothmen, whatever. Sjukaste filmen ever. Jag menar, vad var det där för slut??!
Visst, Richard Gere är snygg och så, han är till och med på min + 50 lista. Men det måste väl finnas lite rim & reason.
Det här slutet var ungefär lika värdelöst som ett dåligt live band.
Uppbyggnad av nåt slags klimax hela kvällen, för att avsluta med nån obskyr raritet som man inte egentligen vill höra. (när det väl begav sig så var Serpent Ride den jag mest ville höra, men det är en annan historia)

Mäh!

En annan sak. Jag har stopp i mitt handfat nu och mannen måste hålla på med det för jag kräks av bara tanken. Jag hör honom nu. När han spolar vatten och härjar.
Men jag vill veta HUR kommer man på att man vill bli en sån där som håller på med sånt?
En rörmokkare (rörimokkariie på finska) eller vad det heter.
Vaknar man en dag och tänker "hey! Jag vet! Jag vill slamm suga ur folk avlopp!" Häärligt! Vad är man för slags människa då? Jag menar, spyr du inte av det där, vad blir du då äcklad över?
Kanske det är en positiv sak, jag vet inte. Men för mig är det helt ofatt jävla bart att någon ens tänker tanken att utbilda sig till sån.


Nu ska jag snart sova.
Puss

Soya Sausages

Idag var min Mamma inne på jobbet med hemmagjord mos och soja korv. Jag älskar henne.

Chicken LadyMin hjälte <3

Ingen Bryr Sig att DU ska ha kid

Jag såg på en löpsedel att hon & daniel ska ha barn - VEM BRYR SIG!!!???11!!
Varför skulle JAG vara intresserad av det? jag skiter väl fullstäåndigt vad du gör. Du är en världelös "förebild" och du dödar säkert minkar.

Vad har Du & din familj gjort för bra för sverige??! Varför ska vi behöva betala för era jävla bröllop och fester och resor??!!

Ni är pinsamma för sverige och din pappa kan inte stava! Jag hatar honom inte för att han har bonk, jag hatar honom för att han kostar pengar. Han ska bara ha MER & MER hela tiden.


www.djurensratt.se - Det ENDA du behöver!Sandy Claws. (Jävla cykel tjuv!)

Igår på träningen var det ett as som hade tagit min cykel. MIN cykel. Den som JAG alltid bruka ha!!! Jämt!
Så det slutade med att jag fick sitta bakom henne. Fan!
Jag hatar henne och satt och hoppades att hon skulle ramla av cykeln. JAG ska fan inte sitta bakom nån. Inte nån som var så äcklig som hon var.

Hela passet satt jag och surade och det blev inte bättre för att folk bara skrek hela tiden, så mina jävla öron höll på gå sönder!
Måste man göra så? Ok, en gång, kanske 2. Men motherfucker!!1

Jag trodde mitt sur skulle sitta i hela kvällen - det brukar det. Men det gick bra, för jag hade lovat min pappa att vi skulle ut och springa. Så jogging turen gjorde mig glad igen.

Men jag vill fan aldrig se att du sitter på MIN cykel igen. Fula hora.

Gå hem istället!

Nånting som irriterar skiten ur mig är när "folk" sitter på cafeér med sina laptops. jävla löjligt!!

Vad försöker du bevisa? Måste hela världen se när du sitter med ditt manus till boken om ditt liv? 
Måste vi hela världen se din "kulturella" sida?

Det stör mig och jag vet inte ens varför jag blir så störd.
Men ser du ut som en tunn brevbärare med dåligt hår måste jag få reagera.

Du är inte ball för att du sitter med din dator helt öppet!

Överflöd.

Varför skaffar man så jävla mycket barn när man inte kan ta hand om dem??!! Varför ska jag bli bombarderad av jävla reklam hela tiden om hur svårt det är i svält länder?

Det är inte mitt problem!
Varför ska jag skänka pengar till er jävla tillvaro??!! Så ni kan plågas lite långsammare?

Sluta ha så mycket sex & tro att dina svältande barn ska ta hand om dig när du blir gammal.

Ditt egoistiskt as!
Ni är dåliga fattiga föräldrar.

(Hell no) H2O

Idag drack jag vatten och havre mjölk.

Puss!

Välkommen till min nya blogg!

ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0