DJURFAKTA IN YA FACE!!

Sug på den!

Varför har orangehåriga människor en tendens att se så jävla elaka ut?

Över bron i Örebro

Brända barns target audience är typ 68 år!
Ja ba:

Väggfröjd del deux

Ibland måste man ta ett steg tillbaka för att se verkligheten & för att kunna förbättra det. Så här blev det:

Som att lära en gammal vovve ett litet trix

Lönehelg & jag måste ha en burk på ikea! Alla är där & om alla är där betyder det att chansen för idioter är lika överhängande som en jävla regnskur under den svenska sommaren!  Alla. Är. Här!

Jag får fan panik! Jag lär mig aldrig, men mina havregryn vill ha en glasburk att hänga i, så jag måste!

Första OHS'en and I nailed it!

Jag borde göra om den här bloggen till en träningsnördblogg & en fucking-look-at-me-motherfucker blogg för jag har en tendens att bli så självuppblåst när jag lyfter tungt eller gör nått annat note worthy när det kommer till den sidan av mitt liv.
Som igår! På WOD'en skulle vi göra over head squat & jag lyfte tyngre än de flesta killarna som var där!

Jag satt sedan på ett moln av lycka & kunde inte hjälpa att bli så där mentalt dryg & överfylld. 

Kan ju bara tro (eller veta) att det är månaderna av lyfta tungt i gymmet som är anledningen. 

Men när killen bakom mig fick lägga bort halva sin vikt på stången & jag hörde honom utbrista "äh, va fan!" i ren utmattning så kunde jag inte ha känt mig mer övermäktig & bäst!

TGIF @ IHOP

Jag har bara jobbat 3 dagar denna vecka, men känner ändå att TGIF!! 
Att jobba 5 dar i veckan, 8 h om dagen är ju på gränsen till slaveri & jag känner att livet går ut på andra saker än att arbeta ihjäl sig. Vilket jag känner att man gör som heltidszombie.

Antar att mitt år på sidjö "hotell" var en nyttig läxa. Jag fick lära mig att termen " jobba ihjäl sig" faktiskt existerar & det kommer så smygande att du knappt är medveten om det. Det blir inte förren du kliver ur bubblan som du känner hur slutkörd du är.

Men idag är det fredag!! 

Pretty whore

Undrar om Edward bad Vivian om ett aids/hiv/generellt sjukdomstest innan han gick vidare med henne. Kan ju bara tänka mig all skit hon ska ha dragit på sig & vill hon inte ens kyssas på munnen så kan det ju vara en bra försiktighetsåtgärd innan man doppar den utan gummi, lixom... 

Vakna på alla sidor som är fel

Undrar om det finns ett "kom när du vaknar jobb" 
För isåfall vill jag ha ett! Att tvingas måsta bli uppväckt av ett jävla larm varje gång är ju som en ondskefull & självisk handling. 

Väggfröjd.

Hur medioker & slätstruken måste man inte vara för att ha detta ostiga & klyschiga ordspråk på väggen?! Och ännu värre är att det är mitt kök vi pratar om!
Flickan som bodde innan jag fann tydligen tröst i ett dussinordspråk som inte betyder nånting egentligen & kände att hon ville kunna läsa sig till styrka på en genomful slemgrön färg. 

Jag pallar inte med folk som sätter upp "Carpe Diem" eller ordet "Kärlek" eller "Familj" på väggarna. Asså, please!Hej Paul Simon, snart syns vi!

Ticketmasters hemsida ballade ur & efter många om & men fick jag använda telefonen som en annan neandertalare där jag inte bara fick vänta i ungefär 45 minuter utan också blev utsatt för pausmusik av det värsta slaget. 
Det var så pass att jag blev förolämpad av det & jag kände hur glödande mitt hat är gentemot dagens populära låtar & det jävla nonsens vissa människor har mage att kalla musik.

Baby girl, jag ville ju bara ha 4 biljetter till Paul Simon i Stockholm! Inte höra samma meningslösa trams gå om & om & om igen.

"HEJ JAG VILL KÖPA BILJETTER TILL PAUL SIMON I STOCKHOLM FINNS DET NÅGRA KVAR??!?!"


Kid brother to eye ball Chambers!

Asså fan vad synd att du dog, Rivve! Det hade ju kunnat bli asballt, juh!

Lycklig gatan

Fan vad jag hatar tv4'as påjönsade försök att få in kultur & förståelse hos det svenska folket genom att sammanföra en jävla smårappare från fittja & en avdankad föredetta sångare/underhållare som inte ha varit aktuell på 15 år som ska umgås & öppna sig för varandra, samtidigt som de krossar fördomar när de delar deras skitledsna & helt ointressanta historia med tittarna & varandra.

Sen ska de gå därifrån med en ny syn på livet & ett hopp om att återigen få komma under strålkastarna för att bli A kändis & därmed få ett värdigt liv igen. 

Smabbmat i lilla lådan

Mow vet att jag inte kan/gillar/har lust/orkar/men åååh laga mat, så då fick jag ett Quick fix av henne.

Det mest chockerande är att det fanns mikrovågsugnar på 80 talet.

Men tack tack.

Kosläpp 2016

Det är hemskt tidigt att vara vaken med tanke på att jag somnade nog inte förrän vid halv 5 imorse. Men idag ska vi se på kossor!

Ännu ett helt fantastiskt djur som bara är en förbrukningsvara i människans ögon.

När ska djur börjar bli behandlad med den respekt som borde vara självklar??? 


Jämvikt. Motvikt. Balans, typ...

Ibland blir jag så exalterad över saker att jag kan kräkas.

Min karl blir inte det. Men hey! Balans & grejjer...

Runkeeper gillar mig!

Sedan den 30 december 2014 har jag avverkat 1000 kilometer.  Jag är så duktig! 

Hur långt har du gått/sprungit? 

Once I had a dream and this is it

Jag vill ha en kompost. Det verkar trevlig med att ha kompost. Även fast jag är lite osäker på varför man har kompost egentligen, så känns det som jag vill ha en sån.

Crazy is sometimes not wrong

Den där plastpåsekillen i american beauty var inte helt ute & cyklade när han sa att ibland är världen så vacker att man nästan inte kan stå ut. 
Jag förstår honom. Jag kände samma sak när jag var ute & joggade i förrgår & mitt i all skit tittade jag upp på himlen & tänkte "men så vacker den är"
Och då gick det lättare att springa. 
Eller känslan när man vadar i nostalgins sken från gamla låtar som tränger sig in hjärnan & hjärtat & allt det fina med det gamla kommer tillbaka. 

Man måste bara stanna till lite i livet ibland & se efter på vad som händer. Ibland är det riktigt fint att leva.


Att ha en cd-spelare

Jag måste vara en av de få i västvärlden som fortfarande har kvar en cd-spelare (inkl cd ställ med skivor i lägenheten) & den sista tiden har verkligen varit i nostalgins tecken då jag för första gången på rätt länge faktiskt spelar skivor & inte vilka som helst.  
Jag har fått besök av mitt 19 åriga jag & hon vill lyssna på HIM. 

Har inte lyssnat på HIM sedan typ 2004 & back then var det fyllt med smärta & ångest. Då var bandet en livlina i en illusion som jag upprätthöll & som jag behövde för att bokstavligen kunna överleva.
Så är det inte nu. Nu är det varm i hjärtesjälen & nostalgisk & jag blir lite småfnittrig.

Min skivsamling äger!

Lyxfällan, åh fan i helvete!

Jag älskar att hata de i lyxfällan & varje gång de säger "det värsta är ju för barnens skull. Jag känner mig som en värdelös förälder"

Då vill jag bara skrika "ja, hjärtat!  Det ääär du! Du är en as dålig förälder! Kanske den sämsta!"


Offra sig för konsten

Vad gör man inte för sin katt, lixom?  Idag har jag totalt struntat i min "inget kött i mitt kök" regel & kokat fisk till honom för att det ska vara skonsamt för magen & jag kände inte ett dugg panik över att lägga den äckliga fisken på min rosa skärbräda & skära den med min halv slöa ikea kniv.

Det ligger i karantän nu visserligen, men det är ju en annan 5'a
Bara min skillemandink blir bra så.

Old memories and a bucket of water

Idag träffade jag på en gammal klasskompis från högstadietiden. Vi kan kalla henne Emily. Vi pratade artigt. 
Hon frågade: "Var du på den där återträffen från 9'an?"

Jag sa nej. Jag kände inte att det var läge att säga som det verkligen var. "Att jag hatade er alla & ibland fantiserade om att döda er"

Man måste passa sig för vilka ord man använder. 

Min Melo & mitt körkort

Att ha tagit körkort är nått helt jävla fantastiskt! & jag har njutit varje gång jag har satt mig bakom ratten att jag verkligen lyckades. 
Men idag kom den största belöningen - jag kunde köra Melo till veterinären utan att behöva förlita mig på andra. 
Jag kunde ta min älskling så att han fick den vård han behövde & jag ställde upp som hans människa & hjälpte honom. 

Den tanken gjorde mig så tacksam. 

Bara vissa kan fatta

Hail Hail Sweden

Att landa på hemmaplan var lika rörande som en chickflick & det första jag tänkte på var att vi ska hämta grabbarna hos mormor!

Mina älskade mumsar!

Vovven jag döpte till Sam

Grekland är delvis grymt. Att se gatuhundar & katter stryka omkring kommer jag aldrig att bli van med. Jag vill adoptera alla!

Här är en speciell goding som hoppade i min famn & ville ha närhet. Tydligen är det inte svårt att adoptera med sig hem. Det är nånting jag ska tänka på i framtiden. 

Hail Hail Grekland

Alla toaletter öppnas inåt här på kreta, så när du är nödig måste du först mygla in dig själv & sedan nästan gränsla toaletten, medan du har ett förfärat uttryck i ansiktet, för offentliga toaletter är äckligt, för att sedan suga in hela kroppen när du stänger dörren för att pissa UTAN att kasta papperet i toaletten. Det ska kastas i en papperskorg.
Jävla weird. 

Fridens liljor i Platanias

Idag började sommaren för hockey wm är ett faktum och det firades ju självklart med moderslaget som vann med 6-2.
Jävla mysko att sitta i en soldröm på en varm plats & se hockey. Jag var omringad av likasinnade som pratade ett språk jag vill kunna, men som jag bara än så länge tjuvlyssnar på och ler.

Jag kommer aldrig kunna bo här permanent för det går inte att skita som folk. Det finns regler här & då får det fan vara, asså.

Folk!

People of the world: FLIP FLOPS ÄR BARA (knappt) ACCEPTERAT PÅ STRANDEN!!!! 

Du kan väl fan inte ha dem på stan & tro att det är okej?!
Är du hög??

Ode to Steve Irwin

All my bags are packed, I'm ready to go.

Jag vet ju att flygvärdinnan frågade "are you Okey?"

Men det lät som hon frågade om jag var gay.

Den greken hade dåligt engelskt uttal.

ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0