att känna sig så jävla liten och clueless

Fan, asså. Att leta hus är så jävla emotionellt dränerande! Hur fan orkar de vuxna?! Hur gör man?!

Dissa Paul Simon med en jämnårig

"Musikhörnan" här på jobbet är oftast så pinsam att jag inte längre ens orkar gå igenom den. Men idag när jag stod i kassan kom en kille - yngre än jag och ville betala en S&G skiva.
Lyckan var gjord och vi kunde tillsammans ifrågasätta hur Paul kan ha sportat den looken han hade på omslaget. Men eftersom det är Paul Simon är han ju så klart förlåten.
 

 
men livet blir för ett ögonblick roligare när jag möter dessa människor.

Stress faktor

Hej bloggen det slog mig just och stressen slogs just på tänk om jag missar honom tänk om jag inte får en bra plats tänk om han inte ens kommer till sverige åh jag klarar inte av det här jag har blivit för gammal jag orkar inte mentalt det blir för mycket och jag går och nojjar över att inte får se honom och tänk om biljetterna tar slut innan jag får köpa åh herre jag måste vila lite jag missade honom med typ 2 dagar förra året och det går inte ens att beskriva vilket jävla öde det är hur i helvete kunde jag göra så vad är det för fel på mig men tänk om jag inte får biljetter och tänk om han inte ens kommer till sverige vad ska jag göra då tänk om jag aldrig få se honom åh jag vill bara grina lite för stressen blev så verklig

2014 blir ett bra år!

PAUL SKA PÅ TURNE IGEN 2014 OCH HA MED SIG EN "SPECIAL GUEST"!!!!
 
Min reaktion:
 
 
 
blandat med:
 
 
Tääänk om han har med sig Uncle Artie!! ♥ ♥
 
 
 

Tekniken och Goliat

Varför skulle jag välja att ladda ner en E-bok?! Aldrig i livet att jag väljer bort skönheten med riktiga böcker för att ha en på en jävla läsplatta! Arsle.

Way to go, boss

Dra på jävla trissor! Det fanns ett schema för hur juli kommer se ut. Det trodde jag väl aldrig.
Ofta jag skulle springa här på min "lediga" tid för att kolla hur jag ska jobba...

Lyckan förra året!

För ett år sedan idag gick jag på min första betalda semester!
Det var helt jävla obeskrivbart coolt och känslan när jag gick från ryggis kan inte förevigas i skrift. Det behövs nånting mer.
Jag tog med mig Leon till ån där vi åt en glass med moster Mow och jag visste att jag hade 2 hela veckor betalt och klart! Sen en vecka jobb, sen en vecka ledigt igen!
 
Åh, the joy!
Nu räknas inte sånt och jobbar jag inte på ocab är jag bara arbetslös och jävlig. Utan några semesterpengar. Utan den härliga känslan av att ha förtjänat ihop min betalda ledighet.
 
Det lär aldrig bli så igen...

Dagens lärdom;

Naturen är en kallsjälad bitch som det inte går att argumentera mot/med. Jag får helt enkelt acceptera att jag inte kan rädda fågelungar i parker och att den förmodligen kommer att dö när gatufesten sätter igång är nånting jag måste leva med.
 
 

Nya karriärvalet

Jag har kommit på en ny karriär. Jag ska skriva låtar till Paul Simon.
 
Fast egentligen är det som att vattna havet för att det ska gro. Han lär ju inte behöva hjälp där, eller. Men jag måste ju säga nånting för att hålla arbetsförnedringen borta från farstun.  :D
 
Vem vet, han kanske skulle bli förvånad.

Gammalt Svett

 
That's right!
 

What to do?

Regnet kräks ner och jag blir nästan lite sprallig. Ska jag maratona mig igenom Kyle XY, Kids In The Hall eller kanske se på One Trick Pony?
Möjligheterna är ju urlöjligt många och jag fantiserar om en skål med marängsviss och godis från hemmakväll. Det är nu man ska gapa i sig, men då jag räknar kalorier igen, så måste jag ta det easy.
 
Åt lunch vid 12 och magen skriker efter nånting att fylla den med. Men jag får vackert vänta tills efter halv 5 då Boo kommer och lagar middag åt oss.
 
Vi lever ändå på 2013 talet lixom, så jag förstår inte varför mat ens måste innehålla kalorier. Förstår inte varför jag måste ha det överdrivna suget, heller...

Fan, en 20 lapp är bra nog!

 
Man måste inte ge hundratals kronor. Det är bra nog att man ens ger...

Placeras i fack

I måndags satt jag nere vid ån med människor och åt glass.
Helt plötsligt kommer ett gäng identitetsstörda små clowngothare och sätter sig, fulla med piercingar och självförrakt. En av dem satt och mumsade på en daimtårta från förpackningen och de andra rökte eller kastade sig omkring i ett försök att hävda sig. Precis som dysfunktionella unga människor gör.
 
Plötsligt hör jag musik, så jag vänder mig om och se att de sitter och myser till Sex Bomb med Tom Jones.
"jaså?" tänkte jag.
 
Sen blir jag bjuden på en kavalkad av nostalgi från när jag var barn, med bland annat Aqua och Shaggy. Musik från långt innan dessa människor ens var född.
 
Nu ska ju jag inte vara den som är den och säger att musiken inte "matchar" deras yttre, jag med min Simon & Garfunkel romans och som tydligen ser ut som en punkare, men men...Det stämde väldigt dåligt.
 
 

att se bra ut

Finska människor är så jävla vackra!!

Att vara huslig till Paul Simon

Jag har satt ett helt nytt ansikte till begreppet husmor!

Framgång

Varför måste alla som har varit dvärgar i livet först bygga upp sig i muskler för att sedan tatuera in en stor tribal på överarmen?
Han är ju som en posterboy för det svunna livet. Jävla tönt!!
Din tatuering är så jävla meningslös och fantasilös och du är förmodligen så jävla vilse och identitetslös att du känner att du måste se ut som en medlem i jersey shore för att brudarna ens ska se åt ditt håll. Du är bara ett tomt hål. Ett plankt papper.
 
 
(+ att du tyckte att jag skulle fettsuga mig när jag var 14 år, din jävla mini version av en människa! Det sitter i mig än i dag och jag hatar dig för det!!) 
 
 

Mördar Slafsande

Nånting som slår mig när jag och Boo är ute på våra prommes är alla ställen man kan dumpa kroppar på. Jag förstår inte alla klant mördare som åker fast, när jag har sett dussintals bra platser.
 
Skärpning nu!

En undran;

Är det verkligen någon som ser annonserna på youtube??!
 
Det är ju det första man gör - trycker bort dem!

Omförvandlas

Jag önskar att jag var som en människa som löptränar ute på egen hand när det är lite att göra. Jag blir avundsjuk när mina tränings vänner pratar om löpningen och jag vet att jag aldrig kommer att bli en sån. För det är så jävla trååååkigt, men det låter så sunt och fint.
 
Jag vill känna att jag är duktig på nånting, inte bara att flexa biceps, liksom...

Gå på tå

Folk är så respektlösa nuförtiden. Jag kan inte ens räkna hur många äckliga fötter och tår jag har sett på min "semester" till det förtrollande landet.
Spruckna, torra, vita, mögel fötter i öppna tå sandeler med avskavt nagellack som man bara vill spy av när man ser.
Är folk blinda eller bara jävligt lata?? Finns det ingen jagmedvetenhet??
 
Lotion, people! Lotion & pedikyr för i helvete!

Jobbigt att vara en muff dykare

Jag skulle aldrig kunna bli hel flata, för varje gång man ska kramas med sin tjej är det massa bröst i vägen. Det skulle jag tycka var skitjobbigt.

Verklighets frånvarande

Den här reaktionen hade varit mer realistisk för Carrie när hon blev erbjuden att flytta till Paris med Alexandr Petrovsky:
 
 
 
Jävla skribent idiot med en jävla tro om hur paris ska vara.
Dåre!
 
 

Frankrike. Vad säger man?

Folk snackar så mycket om att paris är en sådan romantisk stad. Jag kan garanterat säga att det är folk som aldrig har varit där.
Jag kan inte se det romantiska med att förmodligen har utvecklat första stadiet till KOL, för alla röker - hela tiden. Jämt. Det var cigarettrök under mig, bakom mig, mellan mig, ovan mig, och i mig. Jag blir inte alls kärleksfull av det.
Sedan kör folk som deras pappa grundade vägkonceptet. Man fick be en bön varje gång man skulle korsa vägen för rädslan av att bli överkörd var överhängade. Jag känner inget ömsint över det.
Människorna är otrevliga och dumma också, för ingen kan eller vill ens försöka prata engelska. Och eftersom allt på tv'n är dubbat så tittar de på en som man är gjord av grön lera när man öppnar munnen.
 
Vi hade 50 kanaler på tv'n i vårat "3 stjärniga" hotell men bara 2 av dem var på engelska. CNN och euronews. Resten var dubbat. Simpsons också. En kväll såg vi på Flight Plan. Men vi fick sätta på mute flera gånger för franskan var så penetrerande och över-jävlig att det gjorde ont.
 
Frankrike är äckligt och idiotiskt och det finns inget romantiskt över skiten. Jag lovade mig själv 2005 att aldrig åka tillbaka dit. Men jag gjorde ju det ändå. Av någon anledning. Men jag gör det aldrig igen. Jag hatar landet och människorna. Jag hatar hur det ser ut och hur alla pratar. Jag hatar hur otrevliga de är. Jag hatar deras flygplats.

Frankrike del une!

Hej v'rlden!
 
Frankrike are onda och ingen kan engelska! Jag hatar dem!

Den stora vida världen

Imorron åker Moa, Paul Simon & jag till frankrike och jag velar som en liten brud vad jag ska packa och inte packa. Vilken sida av mig själv ska jag visa fransoserna? Vilka kängor får åka med? Kommer de andra 3 känna sig utanför? Ska jag packa för flickan i mig, eller den den identitetsstörda gangstan? 
 
Det är svårt att åka bort. Och det är svårare att dra runt på en massa skit.

Att känna sig lite bättre

Drygheten och självgodheten som uppstår när du märker att du lyfter dubbelt så mycket som killen bakom dig på pumpen.

Dumma idioter

VARFÖR LÄGGER MAN UT ANNONSER OM LÄGENHETER PÅ BLOCKET OCH DET INTE FINNS BILDER TILL??!?!
 
VADDÅ, SKA JAG FÖRSÖKA FÖRESTÄLLA MIG HUR DET SER UT GENOM DIN BESKRIVNING?!?!
ÅÅÅH, LÅT MIG FLYTTA IN PÅ STUDS FÖR FAN!!! FÖR DU BESKRIVER DET SÅ JÄVLA LÄCKERT!!!!

Önskelista

Hej Tjacka!
 
Jag vill att Ace Of Base ska komma tillbaka till gatufesten. Skulle vara super schysst!
 
Tja tja!

Skvalpande

Åh, så jävla mätt jag är. Det är nästan nu man ska ta på sig lurarna, kuta järnet 1 km och sedan spy ut skiten. Effektivt & snabb lösande.
Fast på den korta sträckan kanske man inte behöver musik. Det går så fort ändå.

motsatsen till älskar

Jag hatar ulf lundell

RoadHouse

 
You know it!
 
Roadhouse...

Scrooge Mcduck!

Du vet den där känslan när man vill ha munkkött, en pastatallrik från tant anci, eller tillochmed en wrap från mcdonken, men man är alldeles för snål och jävlig för att införskaffa..?
 
Jag är där nu...Mitt diet pulver lämnade ingen tillfredsställd och jag är bara mer hungrig nu än innan...
 
Det är fan sant att "mycket vill ha mer" asså!  Jag är så jävla gniden.

Keeping the customers satisfied, my ass!

Det är dagar som denna som man önskar att man var Slipknot fan.
 

Kewl-a fun day!

Roliga dagen jag har framför mig då!
Först väcktes jag av mobilen ur en superfrän dröm. Jag var felaktigt inlåst för ett mord på ett high maximum security fängelse, men jag lyckades rymma hela tiden och gömma mig i vakternas skåp där de hade kakor och filtar. Jag var bara några steg ifrån att låsas in på psyk! Herre, lixom.
Sen har jag varken frukt eller lunch med mig, så jag kommer måsta dricka dietpulver. (och jag är alldeles för snål för att KÖPA lunch ute!!) Sen är The Mow sjuk så jag kommer inte få fika med henne.
Sen är min hals bebott av sandpapper och öken, blir så less. Sen jobbar jag idag! Åh, vill bara dö lite...
 
 
Men jag har ju min Paul Simon med mig. Och Uncle Artie! ♥

Skatteåterbärings tider

Sysselsättning just nu: logga in & ut på internetbanken för det ÄR sant!!

Tänk hur ett par siffror kan vara så vackra & upplyftande!
Thi hi hi...

Jag drömmer mig bort

Ikväll när jag gick från träningen mötte jag 2 tjejer som gick med varsin hemmakväll påse.
Då avundades jag dem för en påse fylld med slirra & film är en handling som är väldigt vacker. & under sh'bam passet spelade Malin en dirty dancing remix, vilket fick mig att mysa i tanken med en filt i fåtöljen & Patrick Swayze på tv'n.

Stockholm i mitt hjääärta

Varje gång en stockholmare öppnar munnen dör jag lite inombords och varje gång tänker jag "mäh! hur fan är det tillåtet att låta sådär??!"
 

Särskild

att spela kubb måste vara det mest gay-iga man kan göra

Globen ger & ger

Hej blogg!

Jag är i restaurangen nu. Jag ville äta. Djurfritt? Räkor! Nej, tack! Framgång? Absolut inte. Kyckling? Amen asså!

att vilja mer än vad man klarar av

Jag hade lovat mig själv redan igår att jag skulle äta veganskt till hotellfrukosten, men när jag såg att de hade pannkakor brast hela min verklighet och jag föll för mina egna dumma lustar.

Nähä du tack!

Jeans kjolar/shorts är fan inte okej, asså...

Viljan att nå fram

Du kan ju inte skriva & vara allvarlig till en kille som heter Jean-luc! Tänk bara när man ska tänka på vad man nyss har skrivit, och att man måste lägga till den där franska tvisten på namnet.
Så omanligt.

Suicid risken är överhängande

 
 
 
Den här undvek jag idag:
 
 
 
 
Lika bra det. Jag kissade på mig bara genom att stå på backen och titta upp.
 
 
 

Bojkotta cirkusarna med Djur

  • Cirkus Bambino
  • Cirkus Brazil Jack
  • Cirkus Madigan
  • Cirkus Maximum
  • Cirkus Olympia
  • Cirkus Sydney
 
Vägra gå på cirkus där djur exploateras så hemskt.
 

Nångång i framtiden...

 

ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0