Shipper 4-ever

Nu sitter jag med spänning i soffan och tittar på X-Files Fight The Future ♥ och medans handlingen spelas upp framför mig och Mulder och Scully kväver sina äkta känslor för varandra, inser jag att jag fortfarande kan citera ungefär 80% av allt som sägs.

Shipper-Nörd/freak/dåren i mig kommer aldrig att dö.
Om bara det där förbannade biet inte hade avbrutit processen i vilket en ûber Scully hade kunnat blivit till!!

Jag våndas så!

Att vara kändis

Jag blir uppriktigt förvånad över "kändisar" som får nog och inte pallar med längre. Jag förstår inte hur man kan vara så anti när man har pengar som gräs. Obegränsat med pengar betyder makt och makt betyder att du kan göra allt, praktiskt taget.
Hur kan man vilja vända ryggen åt det? Inser de inte potentialen som uppstår? Inser de inte allt man kan göra bara man har lite pengar?
Jag tycker det är löjligt när de får mentala härdsmältor och attackerar paparazzi och annat löst folk, bara för att det inte får tillräckligt med "egen tid" och bara vill bli lämnad ifred. Okej, sorry, men vill du inte att någon ska lägga märke till dig, jobba inte då med global, medial underhållning. Var inte sångare i det där bandet, sluta gå på auditions för att få ditt "break".

Ta ett jobb som bibliotekarie i en liten håla. Flippa burgare på närmsta hak, men kom fan inte och klaga när du väl ha "lyckats" och folk vill hela tiden ha en bit av kakan som är du.

Omfamna din "börda" och gör en skillnad i världen. Ta lite av dina 7 triljoners miljarders dollar och hjälp de svaga, hitta ett botemedel mot hiv, uppfinn en maskin som utrotar eksem, listan kan göras ändlös.

Men snälla, klaga inte på att du syns överallt och att du är rikare än 95% av alla i världen.

Jag skulle mer än gärna byta med dig...

The abominable snow...yarnman

Den här outstyrseln står på ett ställe jag städar på ibland och jag måste undra; vad fan ska du finna dig i för situation för att rättfärdiga att se ut så här?!
Vem ska du dölja dig för? När ska du ha den på dig? Jag undrar inte ett dugg "vart" du är, jag måste bara fnysa underhållande.
Samtidigt måste det här vara slutresultatet efter att en snöman har parat sig med ett garnnystan.
Tord! Bwahahaha!!!!

Valborg

Det var blåsigt & kallt ikväll - det tog Mow tillvara på. Här ville hon att jag skulle förmedla en känsla med bara ögonen. Jag rannsakade allt Tyra lärt mig och tycker själv att jag fick fram en jävla feeling i ögonen.Vi fiskade fiskdamm, kollade på en eld och paranoiade om gastuber under all bråte, besökte "stora lekparken" som numera ser ut som en gammal Blair Witch Project inspelningsplats. (Sjukt tråkigt!) och tittade på gamla grannar. The luleåroad känns så förfallet och sletet. Det var mycket bättre när man var liten.

Lilys Reunion <3
En underbar feelgood film om hur Lilly kom tillbaka till sin familj! ♥
Går det att grina mer, eller?

Skit mycket löpning

CHECK för årets första utelöpnings session. Vi drog av ett varv runt ryggis igår. En liten tur på 2,1 km bara, men jag tyckte det fick räcka. Det är ju dumt att gå ut för hårt i början och kanske dra på sig skador...

(dessutom är det jätte jobbigt att springa när man är skitnödig)


Tja då!!

Min kemiska allergi

Sitter och tittar på reprisen av "Du är vad du äter" ett program jag verkligen njuter av att se, men jag klarar inte av när människor inte kan ta ansvar för sina egna handlingar och bara skyller ifrån sig allt. Det är inte någon annan än du själv som har gjort dig över-ofantligt överviktig!

Sedan när stureplans bimbon säger att hon har en kemisk allergi och "det är inte mitt fel" går jag fan i taket!
Spelar ingen roll hur "sjuk" du tror att du är, sitt inte och säg att det är någon annan som tvingar i dig socker hela dagen lång. Du gör själv ett val när du väljer att gå in på 7eleven och köpa godis. Du är inte styrd av någon annans tankar, eller handlingar. Du är vuxen & allt hänger på dig!

Är så jävla less på missbrukar personligheter...

Magic Touch

Jag skulle kunna börja röka bara för den här tändaren.Jag skulle vara så jävla cool.

Så vackert. Så självklart.


Den här bilden säger allt. Det finns ingen ondska i världen när man tittar på den här valpen.
Allt blir så självklart.

Har jag äntligen blivit vuxen nu?

Det känns jätte knepigt att säga det, men jag tror att jag har blivit för gammal för att gå ut. Jag har gruvat mig i veckor för fredagen, men eftersom jag har lovat min lillebror att gå ut en sista gång innan han flyttar ner till götet för att jobba, då är det bara att klistra på party personligheten och köra stenhårt på "varannan vatten"

Jag var på bolaget idag och bara det kändes alldeles för mysko och missplacerat - som jag inte hörde hemma där och gick och hycklade mellan ölen.
Som jag ser det har jag inte köpt ett sexpack Carlsberg och 2 cider, utan ett baksmälla för ungefär 120:-

Oj oj oj vad jag kommer må dåligt. Och det är ju en av orsakerna att jag inte vill dricka mer. Jag blir ju inte människa förren ungefär 2 dagar efter och det är fan inte värt det. När jag var yngre gick sånt att bortse, och det vara bara att köra igen nästa helg.
Men sånt blir svårt att ignorera när man bara vill krypa ur sitt eget skinn för att undkomma helvetet och uttorkningen.

Det är lustigt hur det artar sig, ett tag drack jag 4 gånger i veckan och bangade aldrig en fest. Nu är det "mycket" om det blir en handfull gånger på ett år.

16 åringen i mig hånler lite...

:DFuck punk!

Mully and Sculder

Oh, but the beauty is so obvious!!
iMAGINAERUM

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Avklädd HORA!!!

När man gör reklam för sig själv måste man alltid då ha dessa typer av bilder?!"Ja, jag är så smal och ha värsta fitta swim suit bodyn. Jag måste alltid ha lite kläder för att visa min läckra kropp, som jag helt enkelt ha fått utan att ens behöva träna för den!!
Jag har bara en hög ämnesomsättning och kan äta vad jag vill utan att gå upp i vikt! Jag är så tiny och fit och tränad och jag har 9% kroppsfett och en snygg mage och onaturigt stora bröst för min kroppstyp, men det spelar ingen roll för jag är så jävla TINY!!!!"


Sugen jag blir på att köpa den här skivan, eller whatever.
FAN, KAN INTE FOLK BARA KLÄ PÅ SIG!!!!!?

Jävla less.

Electro Pop

FAN VAD LESS JAG BLEV PÅ MÄNNISKOR!!!!

Melrose Billy Boy

Igår såg jag 5 avsnitt av Melrose Place och jag var tvungen att himla med ögonen och nästan gömma mig bakom filten när Billy tog av sig tröjjan för att posa för Samantha när hon skulle måla av hans bål.
Det blev lite pinsamt och påtagligt. Billy är en mes och jag måste blunda ibland.

Jag önskar att han bara kunde växa upp och sluta att låta som en hes tönt.
Sen är det så roligt att Alison jobbar på en bar även fast hon är en nykter alkoholist.

Vart tog logiken & verkligheten vägen?

Söndag

Idag har jag köpt jordens sötaste klänning på Carlings. Sedan målade jag naglarna på ballen med mumsarna som slapp-sällskap.
Melo putsade sig i solen medan Lejonet jagade solkatter.

- Allt är som vanligt då. :)

Sedan undrade jag om Mow ville besöka New Yorker och peka fingret år folk. Men hon fick se, sade hon. Hon håller ju på med en utstyrsel som måste bli klar innan den 27'e.

Idag vill jag äta våfflor! (eller tofflor, som min pappa sa när jag var liten. Då skrattade jag, för jag tyckte det var roligt att han sa så)

Screwed in the arse

Jag har precis fnaskat för försäkringskassan. Big time! En "skuld" de tyckte jag skulle betala. Jag är nu 4992:- fattigare för nånting jag faktiskt behövde ÅR 2010!!!!!
Det var inte min idé att söka bostadsbidrag, jag var tvungen att göra det!

Sedan kunde jag inte ens dela upp betalningen på ett par månader för då skulle det kosta mer. Så det vara att bend over och ta emot. Den kalla hårda näven som är försäkringskassan...up the fucking ass (och då snackar vi ingen fråga Olle fisting session med glidmedel!)

Jag tackar och (hor)bockar.

New Yorker diss

Jag dör lite av personalen på New Yorker. Jag kan ju bara tacka min lyckliga stjärna att jag inte jobbar där. Allt jag ser så långt ögat når är ytliga brudar med knut längst upp på huvudet.
Den allmänna känslan är att "är du inte stöpt i en och samma form är du inte välkommen"


Fan, flärden går riktigt att känna i luften.

(dessutom finns där bara riktigt fula och tråkiga kläder, som en gina tricot butik med lite färg)

Födelsedaga dilemma

Är och surfar efter en födelsedags present till Boo. Karln fyller ju år nästa vecka och jag har absolut INGEN fantasi till någon slags present. Jag är en usel flickvän!!

Men jag tajpade efter nånting jag vet att han gillar och en liten bäbis body dök upp. Och för en sekund hoppades jag nästan att jag väntade vårat kärleksbarn, för då hade jag kunnat köpt den bodyn och gett honom den.
Samtidigt som jag skulle ha fyrat av värsta hemlighetsfulla leendet och sagt nånting romantiskt i stil med: "Älskling, du har gjort mig på smällen. Du ska bli farsa, yo"

Men thank Dog så inte är fallet! Men det hade varit en sån enkel lösning...folk gillar att föröka sig har jag fått för mig.

Svårt svårt...

Herrelös

"And who can forget this image from last year of another loyal lab lying before the coffin of his owner killed in Afghanistan"aw!

Sanningens ögonblick

Jag såg den här på fejcet och tyckte det var så roligt:

NYTT HEM SÖKES: 2 år gammalt barn. Orsaken är att jag har köpt en hundvalp och tycker inte att jag har tid för barnet längre, barnet har blivit allergisk, jag är också rädd att att barnet biter min valp. Barnet är renligt och har fått alla vaccinationer. Behöver nytt hem från i morgon, kommer annars att avlivas. Tack.
DETTA SKULLE DU ALDRIG GÖRA MOT ETT BARN! VARFÖR TYCKER DU DÅ ATT DET ÄR ACCEPTABELT ATT GÖRA DET MOT EN HUND ELLER KATT?
Om du inte kan investera 15 år i din hund eller katt, låt bli att skaffa en!!!!!!!!!!!!


:D

OrdbankDet finns inga synonymer med "White Trash"

Skärpning!

Jag tycker det är...när vuxna människor har på sig tröjjor med uppochned vända pentagram på.
Eller någon flashig drake.

Förstår inte dealen, lixom.


(btw så vill jag göra en Breivik i butiken för jag står inte ut med att jobba 6 dagar i veckan eller alla as som flockas under detta tak)

Suck

Det tog ungefär 11 minuter för mig att gå igenom butiken och jag kommer till samma slutsats varje gång - det finns inget jag är intresserad av.
Nu ska jag bara vara kvar här i 5 timmar till...

Värsta rimsmidaren
"Had I the heavens' embroidered cloths,
Enwrought with golden and silver light,
The blue and the dim and the dark cloths
Of night and light and the half-light,

I would spread the cloths under your feet:
But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams."

Sann lycka

Igår när jag hade Melo i famnen och vi tittade på kylskåps magneterna kände jag hans hjärta mot mina fingertoppar.

Då blev allt så självklart, på nått sätt. Och jag kände enda in i själen hur mycket jag Älskar denna lilla katt!

Fit

Jag beundrar folk som finner ro att spendera massa tid i gymmet. Det är så coolt, egentligen. Ibland har jag svårt att tycka att jag gör ett tillräckligt jobb, jag som "bara" går på pass. Men när man räknar ihop det jag gör på en vecka så känns det så klent. I dagsläget tränar jag måndag till fredag, ungefär 6 timmar i veckan.

6 timmar låter så jävla uselt! Jag skulle vilja addera ett par timmar, kanske i gymmet, för att komma upp i en siffra jag inte behöver skämmas för.
Typ iallafall 4 timmar mer.

Det är så synd om mig!

Whining

Jag trodde att denna vecka skulle bli sweet ass kort. "4 arbetsdagar kommer ju rusa förbi"
Men för fan!
Det borde ha varit fredag för flera dagar sedan & jag är så trött på att kliva upp på morgonen!
Jag är så trött på att vara trött.

White hoarder trash

Krävs det verkligen en utbildning för att kunna kalla sig själv för "extrem städare" eller "proffessionell organisatör"
Hur mycket studieskulder har man efter en "planera och arrangera" studie cirkel?

Jag kan också säga till folk att inte lägga en hög med tvätt på golvet utan vik ihop det och stoppa undan det.
Jag kan också säga till folk att gå ut med soporna och inte spara dem i hallen...

Se och lär: "Gå ut med soporna!"
"Vik ihop tvätten, för fan"

Tada! Och jag är inte ens en "utbildad organisatör"

En bön

Kära Gud.

Låt mig vinna pengar så jag kan dedikera all min tid och min kärlek till att hjälpa Djuren.
Låt mig få resurser att göra en förändring för alla stora och små.
Det är det enda som betyder nånting för mig och jag behöver din hjälp.
Det är så mycket jag vill göra, men inte har finansering till. Det är så många jag vill husera under mitt tak, men inte har plats för.

Jag vill bara att alla Djur ska behandlas med kärlek och respekt.

Snälla Gud. Har du tid kan du väl se vad du kan göra?

Amen.

Gråta

Den här bilden fyller mig med en sådan kämparglöd för djuren samtidigt som den får mig helt att vilja ge upp.Hur kan man tillåta att detta händer?

Mechanical Animal

Marilyn Manson brings me nothing but nostalgia at the moment.

- I'm a star!


λ

Kinda quoting Eddie.

Jag lär ju inte se den "nya" dirty dancing.

jävl blasfemi

Nom nom nom
Åh! ♥

Ja, kanske...

Fan vad less jag är på alla anorektiker med knästövlar!

fördomsfull..?

Fan vad less jag är på alla jävla utlänningar som ska öppna eget men inte kan språket och inte förstår vad VEGETARISKT betyder och ger mig crabfish i min sushi!!!!

JÄVLA PAKESTANISKA HELVETE!!!

Easter Treat. Nutty Bunnies
Jag ÄLSKAR mina Kids boys! ♥
De får världen att skina så.

Fat front

Jag önskar att jag kunde gå igenom livet i sidled. Framifrån är ingen saga, men från sidan skiner fan solen!
Fattas bara nya cowboy boots.

Foreign Objects

När man som kille går igång på den här hela schoolgirl, lolita looken - vad betyder det egentligen? Har dessa män då en önskan om att få sätta på småbarn?

Olle Waller säger att ingen fetischism är fel eller ska klassas som "tabu" men jag måste undra....
Finns ju de som är gifta med eiffeltornet. Och de som blir kåta av berlinmuren....

That's waay out of my league.

Dagens gästbloggare: The Mow

The Mow gästbloggar idag, för Piig sitter och byter strumpor, och har fullt upp med att skrämma sin högljudda granne med System of a Down.

Idag har vi gått igenom the importance of positive feedback; hur det kommer sig att alla negativa kommentarer man fick i skolåldern sitter kvar i ryggraden, men att allt positivt man hör inte alls sitter lika länge. Vi har kommit fram till att folk är dumma i huvudet när de är i skolåldern, och inte begriper hur mycket de kan skada med sina tanklösa kommentarer. Och de är DEFINITIVT inte mogna att skaffa barn själva!! Som alla britter verkar göra.

Conclusion: Folk är dumma i huvudet, barn ska inte skaffa barn, och britter är hemska människor som skaffar ungar hela tiden.

Nu står Piig och diggar i sin garderob och ser ut som om hon fått ett anfall ...

The Mow out!

Hanta virus. Lassa fever.

Laddade hem Outbreak - I farozonen igår. Fin film. Lite tråkigt bara att inte hela världen smittas och dör - som i den sista apornas planet filmen. (!!)
Jag njuter när det går illa för mänskligheten. Och jag njuter ännu mer när det går vägen för djuren, vilket typ aldrig händer i filmer för det är alltid "vi" som är "bäst"

hu.

+ att Dustin Hoffman är så jävla nice, lixom. Man ba; shiiiit...

*Kräkas*

Fan vad less jag blir på folk som har den där säkerhets spärren på fejset och bara de som har äran att vara dennes vänner får ta del av det spännande liv som levs och de meningsfulla uppdateringarna som görs ungefär 23 gånger om dagen, för man har inget annat going för sig i livet och man vet inte vem man är om inte alla ens miljoner vänner respondar & tvingas ta del av allt skit man gör dagligen..


Då är jag glad att jag inte är din vän, biatch!

Believe you me

När jag skaffar hund kommer jag aldrig binda fast honom vid en stolpe, inte ens en minut, för att jag ska in "bara en snabbis och handla"

Och alla som gör det är hemska människor som egentligen inte bryr sig om hunden.

Nothing else matters

Hörde Metallica på Rix Fm.


-  Sånt ger tid för eftertanke.

I wanna take his face...off!

Det är lite roligt när man ser på face/off. Angående chippet som planteras i halsen, säger doktorn till John Travolta/Nicholas Cage att "minsta lilla tryck kan få det att lossna, till och med en kraftfull nysning" Då tänker man ju att det är en skör liten pryl som man ska ta hand om...

Men det enda han gör i filmen är att vråla och bli spöad. Men chippet rör sig aldrig. Inte förren han själv börja pilla på det för att ändra rösten.

Då måste jag le.
Värsta power chippet! Go chip, go chip!  :D

Kalles Japaner

Japanerna är ju efterblivna.
Hur kommer det sig att det är okej för hjärnan och smaklökarna (jag tänker inte ens börja ranta om hela "Etik" grejjen) att sluka gräshoppor på pinne, koka marsvin och andra diverse gatudjur, äta levande larver och skorpioner, men inte att kunna äta ett kokt ägg med kaviar...? (jag försvarar inte att man ska äta ägg och kaviar, för det borde man inte. Jag är mer ute efter "the lesser of two evils" eller the "lesser of two disgusting things")

Retarderade, outvecklade jävla pysslingar. Sluta vara så jävla onormal och sluta spela in så dålig musik och gör nånting av er själva! (fan färga håret, eller nått. Ni ser ju likadana ut, allihopa!!)

Dagens tänkvärda citat:
"Nothing makes me so happy as looking for snakes"
/ Steve Irwin (R.I.P man!)

HoningspöffarEn sann observation: kalaspuffar luktar kiss.

Att övervinna

Hej Bloggen!

Ikväll tog jag kontroll över ångesten och paniken och besökte de engelska människorna. Jag lekte till och med med barbie med den yngsta flickan.

Paniken viskade i örat, men jag övervann den och red igenom stormen med öppna armar och en stolt hållning!
Jag gjorde det!

Och nu ska jag fira med svullning av mömma. Vi har Oreos, marabou cookies, div plockgodis (inga röda) och potatismos.
Känsla i bröstet nu är helt overklig. I fucking love it!
Imorron ska jag dissa med min Mow. ♥

lamb of god

Jag har varit framme igen. Jag såg ett repotage i veckan om lammungar på någon gård. Dessa små underverk flaskmatades av en snäll tant (trodde jag) och hon sa till kameran att hon ville att alla barn i närheten skulle komma till gården för att vara med och ta hand om djuren - på djurens vis. Dvs att inte hålla på frakta omkring dem och gå ner på huk när man närmar sig dem, så man inte står och ner ner på dem, osv osv.

"Oj, men så bra det låter" tyckte jag
Men redan i nästa andetag berättade hon också hur goda dess lamm kommer bli på tallriken lite senare i livet.

Haka - tappad. Check!
Vad är det man säger till ungarna då? Kom till min gård och ta hand om dessa små, mata dem, älska dem, lek med dem, bonda med dem, för att senare på kvällen ät en fruktansvärt härlig lammsteks middag för 4!!

Jag stod inte ut och skrev till 4'an.
Detta fick jag som svar:

Hejsan!

Jag vet inte, det borde kvinnan på gården själv få svara på – men det är väl antagligen så att den bistra sanningen är att alla djur som föds upp , så småningom ändå blir till mat.

Och då är det väl skillnad på om djuren har behandlats väl, i livet – eller  inte…

Bästa hälsningar

Lennart Modig

 

Wow. The worlds just keeps givin', eh?

Face-hate - again!

Fan vad folk gör sig hemmastadd och bekväm genom sina "updates" på facebook. Tror de på riktigt att människor bryr sig?
Fan vad less jag blir.

Ryan Reynolds - bara min!

När jag läser om Ryan Reynolds ömmar det lite i hjärtat. Det känns som vi var jätte tight, men nu har vuxit ifrån varandra.
Han var bara min en gång i tiden och det gör ont att förlora en kär vän. Jag har alltid gillat honom. Enda sedan hans Arkiv X debut 1996 i avsnittet Syzygy (då han bara var 20 år!) har jag sett honom som min egendom och ingen fick komma nära.
Han var min unga, fina Jay Deboom, som hade barnhullet kvar och därför inte fick någon speciell uppmärksamhet från varken tjejerna eller media.
Men nu har han helt plötsligt förvandlats till en man. En hollywood hunk med 6 pack och glansiga biceps.

Nu måste jag dela honom med resten av världen och det gör ont.

Idag:Då: (liten, ovan, tafatt)


Kickin' it old school

Är hemma och hänger i väntan på bussen. Som mellanmål åt jag en "nytto macka" nån slags semper barn gegga, massa singoalla jordgubb cheesecake kakor och några geisha jag har fått av Mow.
Jag tänkte: "Äh, nu är jag ändå hemma med all mömma, varför inte?"

Svull-tanten i mig har officiellt vaknat. Hon är hungrig...

Kickin' it old school

Är hemma och hänger i väntan på bussen. Som mellanmål åt jag en "nytto macka" nån slags semper barn gegga, massa singoalla jordgubb cheesecake kakor och några geisha jag har fått av Mow.
Jag tänkte: "Äh, nu är jag ändå hemma med all mömma, varför inte?"

Svull-tanten i mig har officiellt vaknat. Hon är hungrig...

Ever dream
I natt drömde jag att jag polade med Holopainen(♥)
- Det var fan fint, asså!

I want it that way

39 år idag!
(Ja, jag vet att jag är sjukt gay som gillar Cheiron pop och Andreas Carlsson, men hey! Vad göra, lixom)

Grattis!!

Tisdags hat

Hej Bloggen!

Vet du vad jag hatar?! Jag hatar att hamna efter människor som helt och plötsligt bara stannar upp mitt framför en. Bara sådär.
Vilket resulterar i att man nästan krockar med dem. Sedan får man själv stanna och bara lixom vänta på vad puckot framför dig ska välja för väg. Man börjar gå åt höger och då gör idioten det också.

Vid sådana tillfällen vill jag bara skrika rakt ut. En skrikande fråga om vad denne ska göra och om han verkligen ÄR dum upp i huvudet på riktigt.

Varför gör människor så? Hur kan du inte vara medveten om att du har folk bakom dig? Hur kan man bara stanna så där?

Det här är inte ikea!

Faux Burton

Jag blev lite besviken på att Tim Burtons nya film inte ens är Tim Burtons nya film. Sedan blev jag lite besviken på att "Tim Burtons nya film" är en komedi...


ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0