Asså skön jävla låt, asså.

Jag kan inte vara den enda som hör att "the pandas flying" i John Parrs St Elmos fire???!

Mina grannar. Mitt place. Melrose Place.

Känner mig så jävla mättad på att bo där jag bor & då är det ändå ett jävla paradis motför köpmangatan & den hetsiga avgasrejset som pågick 100 timmar om dagen, 8 dagar i veckan åren om.
Men jag är så jävla less på grannarna & det faktum at det är lyhört som ett as.
Jag är less på människan med hunden som har noll disciplin & som låter den skälla lungorna ur sig varje gång den ska ut & kissa. När hon öppnar dörren & de ska gå ut låter det bokstavligen som att öppna en störtflod av hund & de typ öser sig ut. Det ekar i hela trappuppgången.
Sen för att inte tala om den jävla bilen som står så jävla dumt parkerad att 1 bilplats blir helt outnyttjad & jag väntar på ett uppvaknande att han ska fatta hur han ska stå, men det kommer aldrig så jag fick fan nog igår & satte en lapp på hans ruta att han "kunde lära sig att parkera som folk"
När jag kom ut i morse hade han flyttat sig framåt. Tröga sate!

Men jag längtar efter ett ställe utan ljud från grannar & andra idioter. Jag längtar efter ett ställe där man kan parkera bilen utan att dö irriteraddöden. Jag har knappt träffat någon av grannarna, men jag hör dem & jag gillar inte det. Jag vill vara ifred utan andra människor!

Sämsta kocken & sämsta på allt

Du vet den där känslan när mannen inte är hemma & man är själv & helt inkapabel att ta hand om sig själv.

Mat? Hur gör jag mat? Ofta man orkar!

Sir Paul Simon igen

För en gammal man på 75 år så rockade Sir Paul Simon länge. Han var på scenen i ungefär 2,5 timmar och det bara sprutade gamla godingar varvat med det nya som jag ännu inte har fått kläm på och som jag faktiskt inte gillar speciellt mycket, men det gör inget för det är kärlek och värme i musiken och live så har det mesta ändå en tendens att bli riktigt bra.
Jag är i full gång i mitt quest att skaffa hans autograf så att jag kan tatuera in Cecilia på kroppen och skryta för alla som orkar lyssna att "det här, det är Paul Simons handstil!"
 
Det är svårt att battla när ingen vill lyssna och varken säkerhetsvakten eller hörlurekillen ville ge efter för min önskan att bara stjäla några bokstäver av honom.
 
Jag dröjde vid bakdörrarna när jag vände mig om och stirrade Fredrik Skavlan i ögonen.
"Men det är ju du!" utbrast jag och gick mot honom. Han såg jätteförvirrad ut. "Du har ju träffat Annie Lennox! Hur var hon?"
Han garvade och berättade att hon var jättetrevlig.
Sedan frågade jag "Hur luktade hon?" (jag har nån dille på att få veta hur folk luktar) och då garvade han igen och jag fick inget bra svar.
 
Sedan gick han och hans gang för de hade "pass" och fick komma in backstage.
 
Jag står kvar, full av konsert och muntorrhet, mina ben är använda och jag vill egentligen bara sitta ner och dricka ett glas vatten. Jag är gammal nu.
 
Men jag har fått äran att höra Paul Simon igen. Jag älskar honom och han är så kroppsligt liten att jag vill ställa mig bredvid honom och se hur mycket jag kan beskydda honom.
 
Hail Hail Mr Simon
 

Lördag med Claudia & nya grannar.

Efter en white trash frukostbuffé på ikea befann vi oss på Teliabutiken 10:02 imorse & det var redan 5 individer före mig i kön. Hm. Visst. Men rappa på nu för jag orkar inte vänta länge!
Skiten gick bra & jag fick det jag skulle ha.

När vi kommer hem så håller grannarna som bäst på att packa ur det sista ur lägenheten & ångesten slår mig som en släggfan i magen när jag ser "de nya"- en ensamstående mamma med 2 ungar i olika kön & inte över 5 år som jag nu måste ha i min närhet.
Kul.
Väggar är som papper & det riktigt skrek:
"åh jävla ungar håll käften" om dem.
Kan man inte få bo i fred nångång??!?

Time's a wastin'

Då jag tycker mobilen tar för mycket tid av livet, så har jag bestämt mig för en förändring & min nya deal är att jag bara får kolla den 1 gång hemma & när jag fikar i bilen under jobbet.

Hörshej!

Ännu ett år av livet

Hola blügg.

Jag har haft en fantastico födelsedag. Efter den 2 h långa fikasittningen med diverse vänner & familjemedlemmar begav sig Boo & jag för att lyfta tungt på gymmet. Det ska ju vara födelsedagar då, men idag marklyfte jag 65 kilo för första gången & det var lätt lätt lätt. Jag har länge varit rädd för att lägga på där pga att jag har haft en krånglig rygg from time to time, men jag vet att jag måste lägga på vikt för att få resultat.
Och damn vad stark jag är då! Och jag blev hög av känslan av att klara det.

Sedan var vi på Johnny Cash på tonhallen & det var fint. Sånt jävla drag & jag måste alltid vara den som inte vill sitta still.

Jag är ändå nöjd över den här dagen, jag gruvade mig, men det var ändå bra.

Att välja ut det bästa bland det bästa.

Fick den brillianta idén att göra en best of skiva att ha i firmabilen fullpackad med Roxette, Paul Simon & Garfunkel & Eurythmics.
Men att välja låtar till Eurythmics var bara en enda stor mind fuck, så det var lika bra att lägga ner. Då kan jag lika gärna ta med alla skivor, för jag måste ju ha ALLA låtar!

Mitt extra rum

Jag funderar på att börja göra vinter på ballen, men blir lite osäker på när man ska göra det. Jag har aldrig haft en balle förrut & vet inte hur jag ska förhålla mig till den.
Och även fast det har blivit alldeles för kallt för att sitta där så hoppas jag ändå på en varmknäpp som gör att jag kan sitta där åtminstone en gång till & läsa mina fruktansvärda böcker & mysa lite.

Ni som har en balle, när gör ni vinter?

Framför skärmen är jag trygg...

Jag önskar att jag hade modet att ge upp all social media. Att avsluta mina konton på fejsbook, instagram, twitter, tumblr, snapchat och pinterest. Men då kanske jag missar en jättecool uppdatering om djurens rätt eller en "ny" b sida som Eurythmics släppte för 27 år sedan & då blir ju livet helt meningslöst!

Men goddamn, vad jag skulle vilja vara en sån stark människa.
Det känns som att livet är värt mer än att känna att man måsta spendera den framför en skärm.
Även fast det är ett jättebra tidsfördriv.

Att nobba ungdomens glans & den forna edsvurna

På lördag fyller mitt gym 35 år & hela dagen är packed med träning & svett. Det ser jag fram emot, men när kvällen nalkas ska mina svettiga vänner samlas på Oscar för öl & buffé, och det ska jag inte ens vara med på.
Orka!
Jag ska ligga i soffan i min onesie & spela bingolotto & äta! Fan vad göttigt!

Forever ink and it's wrong!?

Asså cudos för att göra en S&G tatuering. Jag gillar sån skit, men vaffanappoli!
Varför väljer man att göra den såhär??!

Är du dum på riktigt? Jag frågade varför han inte kunde få plats med Garfunkel på samma rad & han svarade att hjärtat var för litet.
!!!!! Idiot!!

Borde rådfråga Andreas Carlsson kanske?

Texten till merci chokladen är kanske det mest dumma & sämsta som någonsin skrivits.
Det är nästan (men bara nästan) som jag hellre lyssnar på moviestar med harpo och då är ändå den låten det sämsta jag kan tänka mig.

Ellos in my ass

Varför måste ellos hävda sig så förbannat? Varför måste det finnas en reklam som promt måste poängtera starka kvinnor? Varför måste det vara så jävla in your face?

Karlar skulle aldrig ha en sån reklam. Men eftersom kvinnor anses vara det svagare könet, måste vi hela tiden säga att vi också är stark.

Jävla smörja.

Alla vägar leder till navet

När jag ändå skulle åka buss igår (hör & häpna) så tänkte jag att det är lika bra att byta det där jävla busskortet nu så slipper jag det senare. Och att stå i den där jävla metadonkön med röriga & sura gamla tanter gjorde mig både mörkrädd & otroligt lycklig att jag egentligen inte behöver vara delaktig i den där världen. Det är inte så att jag pendlar till & från jobbet med buss utan ska jag nånstans blir det ju bilen.
Men navet är så jävla tragiskt & jag blir rädd & paranoid & tänker att någon ska kidnappad mig & föra mig till ett bussgrotta där jag måste sitta i 18 år.

The glory days of youth hath goneth by

Jag vet inte om det är åldern eller hösten, men jag vill gå & lägga mig gärna halv 11 på kvällarna & jag vill aldrig gå ut längre. Jag ligger hellre i min onesie i soffan & myser.
I torsdags var jag på bio med Mow & den började 20:30 "herregud!" tänkte jag "då är den kanske inte slut förren 22:30, så sent"
Mycket riktigt. 22:45 gick vi därifrån & det kändes som jag hade varit uppe i 3 dygn i sträck.
Jag missade säsongsstarten på Plus, men det gick ju ann. Jag gillar att umgås med min bästis, men nästa gång måste vi göra det på en mänsklig tid eller på helgen om det ska bli så sent. (hahaha)
Jag har också gått med i en grupp som heter "Rent & Snyggt" på Facebook. Det skriker väl gammal tant om något.

ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0