Söndag. Ångest.

Kommer jag nånsin att förlika mig med livet? Kommer känslan av att vilja leva nånsin infinna sig? Kommer jag nånsin "hitta rätt"?  Ska det alltid kännas så här? Vad är det som är felande med mig? Kommer sekten jag jobbar för/hos i slutändan förstöra mig till den grad att det inte går att ordna upp? Jag är rädd för vad som kan hända & jag känner mig snärjd av osynliga kedjor & hjärntvättade ord. 
Jag känner mig kränkt & på ett sätt nästan våldtagen att de hittade mig på det stället där jag går för att läka. Stället som bara ska vara mitt. Dit jag går för att hämta Kraft & lugna mig själv - där hittade de mig & tog mig tillbaka för att slava extratimmar på en fredagkväll. "vi är ju nöjda, men..."
Jag är rädd att de kommer förvandla mig till nånting jag inte vill bli.

Min Patrick Swayze!

Fan Patrick Swayze varför skulle du gå & dö?! Din jävel. Du var ju 80 talets & början av 90 talets mest perfekta man! 
Du kunde dansa, sjunga, skådespela & du var så stilig för ögat. 
Jag var så kär i dig när jag var 12 år & jag ville så gärna bli din. 
Jag minns att jag låg på golvet i Mow's rum & bara skrek av längtan efter dig & i handen hade jag en bild av dig & din fru, men jag hade klistrat över hennes huvud med en bild på mig själv. 
Jag älskade dig så!

snåljuden har pratat

Jag är gammal nu för detta skänker mig stillhet.

första tecknet

DET ÄR VÅR I LUFTEN,  BIATCH!!! 

tog orden ur munnen

Önskar att jag kunde skriva poesi på det här viset!

Som på film

Jag gillar verkligen filmer där tjejen blir gravid & på en gång börjar med klyschan "åh, förlåt, det är bara hormonerna" för att rättfärdiga sitt beteende. 

Bitch,  du har varit gravid i 10 minuter!  Det är inte hormoner! Du är bara en jävla biatch, helt enkelt. 

Men orka?!

Så det är alla hjärtans dag?? 

Stressad. Slutkörd. Sårbar.

Det var längesen jag var så genuint psykiskt lättad över att det är fredag! Jag hade kunnat hångla med personen om fredag hade varit en människa. 
Vilken jävla dag jag har haft & jag har varit på gymmet varje dag sedan förra söndagen & jag har inte känt efter hur trött min kropp är. Idag efter fredagspumpen åt jag, sen kraschade jag i sängen med grabbarna & nu ligger jag & är gammal med skavlan.
Jag njuter. Och känner mig utvilad. Nästan iallafall.

Imorron går morronprommen fet bort, för vi ska på himlabadet & leka!

lilla pälsaboll av ren kärlek

Jag fick precis äran att döpa en liten vovve! 
Det är tydligen obligatoriskt som gudmor. *kvittrar*

Fredagslågan brinner!

Åh herre. Orkar fan inte. Tröskeln av omtanke & generell "idag bryr jag mig" är inte längre upphöjd, utan en grop som jag föll i andra gången jag klev upp imorse. Jag orkar bara inte. Jag är inne på 75'e ronden av en uttömmande jävla MMA match med orken & livet & jag ORKAR fan inte. 

Jag vill bara lyssna på Eurythmics & lyfta lite skrot. Är det för mycket begärt!? 

Jag orkar fan inte idag.
Men hey!

Västmannagatan 44 a's vuxna motspelare

Jag känner mig riktigt medelålders & förväntansfull angående Sjödin/Kaspersen samarbetet som kickar igång på måndag & jag ska tom lägga om träningen för att inte missa. 

Jag antar att det här är motsvarigheten till mina ungdomsprogram jag såg på ztv när det begavs sig. Men nu är jag ju "vuxen" & kan kanske inte förvänta mig prank calls & uppdateringar om hultsfreds festivalen, men det kommer säkert bli bra ändå. 

Free Willy

Var ute & kvällshandlade igår. Inte mycket, men det var iallafall gratis.

mitt liv blev precis lite bättre!

Min Pingla has spoken!

Tellin' it like it is! 

Saknans tider

Jag saknar ztv! Jag saknar att vara ungdom & komma hem från estet & titta på Wimans, Veckans hitvarning, Plektrum,  Knesset & Västmannagatan 44 a.

Åh, det var så fint! 

"failed" to svull

Igår var det svulladagen & jag trodde att jag skulle hamna här
Men till min förvåning så blev jag nöjd efter ett par kakor, lite glass med kladdkaka & 1 glas cola. Hade ju köpt myschoklad som jag såg fram emot,  men den öppnade jag inte ens.
Känns bra. Jag är stolt över mig själv. 

Ignorera & låtsas att det regnar

Det måste ju finnas en uns av medmänsklighet i mig ändå då det känns lite jobbigt att titta en tiggare i ögonen & bara gå förbi... 

Underligare saker har ju hänt.

Gratis är gott

Inte mycket, men så länge det är gratis, så är jag nöjd.

att längta till

Jag är nere på under 1796 kalorier om dagen & har skött mig riktigt bra sedan vi började med det här förra lördagen, men godamn! Imorron är det svulla som gäller & jag ska äta pizza & choklad!

Jag känner mig sprallig! 

framtidsutsikter

Livet väcks till liv inom mig när det blir svårare & svårare att bedöma hur dax det är hemgång genom dagsljuset/mörkret. För nu blir det ljust fortare & det är inte längre becksvart när jag får sluta kl 16.

Jag ser fram emot våren & asfalten.

Vilket öde!

Jag gillar inte människor & jag skiter egentligen vem som gör vad & vad som händer med vem, men jag måste höja på ett ögonbryn eller 2 av ren förvåning när de stora hövdingarna beslutar att utvisa små barn som har bott i Sverige hela livet till deras "hemland"

Vi kan gärna låta våldtäktsmän & annat avskum från Irak & Afghanistan gå på gatorna, absolut! (exempel efterlyst, där varenda jävel är från ett annat land) Men ett litet barn ska skickas tillbaka snabbare än bläcket på migrationsverkets papper hinner torka.

Göra nånting bra

Oprah har 26,5 miljoner följare på twitter. Istället för att prata om oväsentliga saker som Oscars galan, eller världssvälten så skulle hon kunna lägga energi på djuren. Skulle hon bara skriva "ADOPTERA ETT DJUR IDAG" eller "SLUTA ÄTA KÖTT FÖRHELVETE!"

Så skulle säkert hälften av hennes stalkers göra som hon sa. Men nej nej.

Rika människor är så självupptagna. 

The consequences of too little food

Jag håller på att kaloriräkna för tillfället och enligt appen ska jag äta 1820 kalorier i typ 16 veckor för att gå ner från 69 till 62.
Igår när klockan var 17 hade jag 178 kalorier kvar att äta och jag blev smått förtvivlad. Men vi skulle ju gå på ett spinningpass vilket skulle göra så att jag kunde äta mer.
Men passet blev inställt - medans vi satt på cyklarna! Då bröt jag ihop av hunger och med tårarna rullandes ner för kinderna var det bara att gå hem.
Jag mötte mamma, som blev allt annat än glad när hon fick höra vad jag håller på med. Och att jag grät av hunger gjorde inte saken bättre. 

Det dåliga samvete högg mig i hjärnan när jag tänkte på att äta, för jag ville inte bryta kalorigränsen, så jag åt ett ägg & ville dö av skammen som följde. Hälsosamt. Hm. Nej.

Sedan citerade mamma Bruno Mars & skickade det här.

En karl av vitt puder

Hade snön varit min kille hade han först & främst inte varit min vän & dessutom hade han fått sova på soffan. 

JAG ÄR SÅ JÄVLA LESS!! 

ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0