addera

...4 negerbollar....

Gas. Både som odör och trummis i HIM

Nånting jag har märkt den sista tiden är att jag blir så förbannat gasig av onyttigheter och allmänt helggotta.
 
Har tryckt i mig 2 negerbollar, crossianter och glass med kolasås och jag sitter och fiser som det inte fanns någon morrondag.
 
Har, typ tarmen fått nog nu, eller?

Vardagsaktivism?

Nu kollar jag på AFV och nånting jag har velat gjort länge nu är att maila kanal 5 angående vissa klipp jag inte godkänner.
Så här blev det.
 
 
"Hej!
 
Jag skriver angående AFV, eller americas funniest videos. 
Jag anser inte att klipp när djur exploateras och utnyttjas för människans underhållning är ett dugg roligt och jag skulle vilja att ni redigerade bort dessa klipp från den amerikanska versionen.
 
Jag pratar te x om klipp där det fiskas och när det blir napp blir människan superglad, medans kameran zoomar in på den stackars fisken som ligger och kvävs till döds - jag tycker inte det är roligt.
 
Eller klipp på nån apa som nån har gjort till sitt "husdjur" och som är kedjade i halsen och "stjäl" nånting från en människa och det blir ett gott skratt - jag tycker inte det är roligt.
 
Klipp från cirkusar där stackars djur tvingas att uppträda för att människan ska ha nånting att skratta åt - jag tycker inte det är roligt.
 
Klipp från zoo'n/vattenparker där djur är instängda i burar och bassänger, som inte alls liknar deras naturliga miljö och förväntas "underhålla" människan - jag tycker inte det är roligt.
 
Jag vill att ni tar bort sådana klipp. Det finns ingen mening alls att visa sådant, för Djur är inte till för oss människor att roa oss åt. Det finns andra klipp att skratta åt, sånt som faktiskt ÄR roligt."
 
/C

JAG VET!!!

 
C!!! Det är C! Hörru, RÄTT SVAR ÄR C!!
 
 
hihihih.....♥

Efterlyst

Att vara rasist är väldigt ologiskt, enligt mig, men goddamn!!
Less mode overload när jag ser på efterlyst för allt man hör är; "Han som begick brottet pratade svenska med brytning"
 
NÄ?!
 
Ursäkta, men skicka hem dem för fan!! 
Jävlar vad jag skulle städa upp om jag kunde och fick.
 
#efterlyst
#sverigeharettjävlaskämttillsystem
#städauppefteridioter
#HasseAroJagSaknarDig
 
 

Kött-panik

Efter att lunchen på pipeline inte gav mig tillfredställning, bestämde vi att gå till korvmojjen för att köpa vegokorv. Det var ganska mycket folk i kön och 2 av dem hade hundar. Dottorodoo, på alla plan och självklart köpte dessa människor djurkorv.
Då surnade jag till och tänkte; "Undra om du skulle äta din hund också"
 
För gris går ju bra! Jag tycker speciellt de som har djur borde ändå ha extra moral angående detta.
Jag anser själv att jag inte blev "riktig" djurvän förren grabbarna kom in i mitt liv, mina älskade kissar som jag skulle ge upp livet för, de öppnade mina ögon totalt och jag ser allt på ett annat sätt tack vare dem. Och då hade jag ändå levt som vegetarian 4 år innan de flyttade hem till oss.
 
För mig är det ofattbart hur man tar med hunden till korvmojjen, gosar med vovven för att sedan köpa ett annat djur, ett dött djur - i ett bröd!
 
Det är ingen skillnad på en hund och en gris. 

På gymmet

Varför bryr du dig ens om att komma till gymmet när du sitter på en "sitt" cykel, en sån där med ryggstöd, sportar effort lever 1 (!!) och spelar poker på mobilen??
 
Jag blir arg på sådana människor, för de tar det inte seriöst! Gymmet är som en jävla budohall - det ska behandlas med respekt! Nästan att du ska buga när du lämnar det.
 
Dessutom hade människan ingen sport bh, och det är fan inte okej när man har längre bröst än armarna!
Så medans jag köttade på crosstrainer maskinen fick jag stirra på när hennes bröst slog i knäna medan hon "cyklade"
 
 

"kaffets" baksida

Igår preevning vid 17 drack jag en soja latte. Kl 04:00 somnade jag.
Jag måste vara den mest lättpåverkade människa, för latte är ju inte kaffe ens! Det är ju bara ett tidsfördriv, som med rätt smaksättning smakar ganska okej.

Den nakna sanningen

När jag var liten förstod jag aldrig vad Frank menade när han sa: "I practise safe sex" och i nästan scen så har han och Jane 2 dräkter på sig. Jag tror aldrig heller att jag fick ett riktigt svar av pappa när vi såg den tillsammans.
 
Men nuuuu fattar jag ju :D
 
 
Du är saknad, Leslie! Jag var alltid kär i dig. Ända från början!
 
 
 
 
 
 

Att lära om

Jag har alltid trott att det heter "Korggosse" Jag sa det tillochmed till någon i en konversation en gång och denne någon sa; "va??"

Det ska ju vara "kor gosse" korgosse...Inte korggosse! Haha...Det heter tydligen "Insexnyckel" också, inte "insektsnyckel"
 
Jag lär mig så mycket på Biltema! :D
 

Lidl kan!

Jag måste skratta lite när jag ser Lidls reklam för kettlebells och de halv engagerade människorna som ska symbolisera garvade gymfantaster och de lyfter och kämpar med de 2,5 kg de försöker lura på en.
Jag menar, ska alltså 2,5 kg vara en utmaning, eller? Ska jag känna förtroende för dem och vilja bli som dem när de lyfter tjejvikter?
 
Det skulle tillochmed mina katter fnysa åt.
Man får ju stå i en vecka för att känna av det och jag skulle inte ens orka försöka lyfta skiten för det ger mig inte nånting.
Vilken muskelgrupp hade Lidl tänk att jag skulle träna? Och är de seriösa när de vill att jag ska punga ut 99:90 kr av min hårt iklickade A-kasse loser inkomst??
 
På Lidls hemsida:
 
Kulhantel för mer kraft och uthållighet - Okej, det är lätt att hålla i den, men det är klart när den väger flicka!!!
För träning av många olika muskelgrupper - NEJ! Du får INGEN träning med den vikten!! SLUTA!!!
Inkl. träningsinstruktion - Okej, Kewl då. Med skådisarna i reklamen, eller?
Perfekt för sväng-, lyft- och dragövningar tack vare de rundade handtagen - Ja, du kan svänga den i timmar utan nån vidare ansträngning. Du har säkert bättre saker att göra med din vardag än att bli less på en 2,5 vikt.
 
 
Vi ses!
 
 

Alvedon vs Reality

Igår såg jag en reklam för alvedon. "Vanliga" alvedon har en inkubationstid på typ 30 minuter och den nya super alvedonet verkar inom typ 15 minuter.
Då måste jag undra; vem skulle då inte köpa super alvedonet? Jag kan inte komma på någon situation där jag väljer att ha obehag i 15 extra minuter. Vill man inte bara bli av med smärtan så snabbt som möjligt??
 
Är inte den "vanliga" alvedonen bara skit då?

Wayne, I, like, loves ya!

Var på Waynes och fikade idag och det första jag hör när jag kommer in är Run That Body Down med den bästaste Paul Simon.
 
Den spontana tanken var: "I will do well here"
 
 

längtar efter 4 fossingar

Är det ingen som känner någon som har en gård? Jag skulle verkligen behöva kramas med en ko eller en grisbäbis nu.

Jag får bara en tass i fejset av Leon. Typ " människa leave me alone!"

Keepin' it cool with Uncle Artie

Idag har jag spenderat hela dagen med Melo, Leon och Art Garfunkel. Medans jag har städat har jag lyssnat och insett att allt jag går igenom och känner nu, sjunger han om. Jag älskar hans musik.
Förutom Bright Eyes, den är jag nästan rädd för att höra, för den väcker massa minnen från när jag var liten Piga och såg på Watership Down och hur kaninerna blir jagad och dör. Jag blev så ledsen då.
 
Det snappade Vicki upp och för att retas brukade hon sjunga den för mig och jag bara skrek. Så jag kan inte lyssna för jag tänker på henne också.
 
 

Spårlöst

Om jag gav bort mitt barn en gång, så gjorde jag väl det av en anledning. Jag skulle inte bli ett dugg glad om den, i vuxen ålder, reste halv jorden för att hitta mig och vilja upprätta en slags kontakt för att bli en del av mitt liv igen. Sen bor alla mammor i hyddor i djupaste sri lanka också. Det är aldrig nån som bor i en överdådig lyxvilla i LA och lever som hemmafru och fotbollsmamma. Kul liv, "kom till mitt jordbo! Du behöver inte ta av dig skorna"

BFF

Mow är min absoluta favoritmänniska och det finns ingen jag kan prata med så okomplicerat som med henne.
I en värld som är besatt att hitta "den sanna kärleken" är jag så jävla nöjd med att ha hittat "den sanna bästisen" För jag behöver inte "den sanna kärleken". Den finns inte iallafall, utan är bara ett påhitt av människor för att ha nånting att sträva efter när det känns meningslöst.
 
 
 
 
 
 

så jävla fult

Samma dag som vi ska titta på en lägenhet så separerar vi. Så jävla ironiskt.

Spya på tv

asså vilket jävla tjat om sotji
asså vilket jävla tjat om Charlott Kalla
asså vilket jävla tjat om ishockey
asså vilket jävla tjat om sotjiiiieee
asså vilket jävla tjat om vinter os
asså vilket jävla tjat om vem som var snabbast i spurten
 
asså vilket jävla tjat!!
Vem bryr sig? På riktigt alltså?
 
 
 

Värsta Skrällen!

Grattis Anders Borg, det vettigaste du har gjort sedan du valde den blåa, onda sidan är att du inte längre ut som en nykläckt pedofil!
 
*scoffs*
 
 
 
Men hur vore det att klippa banden till moderaterna? För det är nästan ännu äckligare än att vara pedofil.
Ni borde skämmas!
 

Blair Witch Kaksi

Jag insåg när jag såg på filmen att min drömtjej finns både i Erica och Kim. Mesha dem tillsammans och det är den mest perfekta tjej jag kan tänka mig. Jag brukar vanligtvis gilla ganska "vanliga" brudar. Blonda tjejer, men goddamn!
Tänk en het wiccan att titta på månen med och en gothare att gå på klubb med.
 
 
 
 
mmmmm......
 

Can't (keep it in) get enough

 

Krävande och Kräsen

Djävulskt vad fina places det skulle finnas att bo på om jag inte så prompt vill bo vägg i vägg med gymmet.
Jag tycker redan nu att jag bor alldeles för långt borta och jag dör lite varje gång jag måste dit. Så jävla jobbigt! Jag drömmer om att kunna traska dit i enbart foppatofflor och flexa lite biceps.
 
 
 
 

SNÖn som aldrig upphör

asså...suck! Risglass, en pizza och Dr Phil maraton på det här så!
 
Jävla gött!
 
 
 
För ni vet ju hur det lyder:
"This is going to be a changing day in your life"
 
OOh!! You tell them Dr Phil! Tell it good!

Vill börja springa ute nu!!

Bara förra veckan brann hoppet till att om det fortsätter att töa i den här takten kommer jag ju att kunna börja ute löpa snart!
Yaay!
 
Men tittar jag ut nu så slocknar gnistan fortare än snabbast.
Jävla skit.

To capture the moment, lixom...

Igår stod jag alldeles bredvid en ärtiga lattemamma med skinny fit jeans och en unge på höften, och helt plötsligt sliter hon upp mobilen för att föreviga the moment med en selfie på henne och den lilla.
 
Fyfan vad jag skämdes!

Kallingar och Fillingar

Going commando om du är tjej är aldrig sexigt!
KIllar som tycker den tanken är het är killar som förmodligen tror att en porrfilm är så sex går till och de har ingen aning om hur vi funkar.
 
Det är bara äckligt och jag skulle aldrig "Oooooh'a" åt ett sånt förslag.
 
ew!
 
 

Kallingar och Fillingar

Going commando om du är tjej är aldrig sexigt!
KIllar som tycker den tanken är het är killar som förmodligen tror att en porrfilm är så sex går till och de har ingen aning om hur vi funkar.
 
Det är bara äckligt och jag skulle aldrig "Oooooh'a" åt ett sånt förslag.
 
ew!
 
 

ALLA HJÄRTANS DAG!

 
 
 
Vem vill se på Blair Witch Project med mig istället?

mitt livs kärlek ( en av dem )

Ljudet när Melo äter knäckemacka är det vackraste jag någonsin hört.

Göra världen lite ljusare

 
+
 
 
= Sant! 
 
 
 
En massavlivning av stadens gatuhundar i Sotji planerades men ställdes sedan in.
Ett privat förtag som kallade hundarna för "biologiska sopor" (SAY WHAT?!) anlitades dock sedan för att bli av med hundarna. Runt 300 av de ca 2000 gatuhundar som finns i Sotji har dödats men för resten finns det nu hopp.

140 hundar har redan fått skydd hos miljardären Oleg Deripaska och det spanas efter fler. Hundarna plockas upp i en golfbil som kör dem till ett hundstall i Sotjis utkant.

– Min första hund hittade jag på gatan i min lilla by. Han blev min nära vän i mer än fem år, berättar Oleg Deripaska

Bend it up the wazzoo

Är det meningen att jag som tjej ska få värsta dåndimpen av den nya Beckham reklamen, eller? Bara för att han springer omkring i kalsongerna och har bläck i kroppen så ska jag bli kåt och hata Victoria?
 
Han är ju inte ens med på listan!

Uncle Artie Holopainen

 
NEED. WANT. CRAVE.
 
 
 

Shame them like a motherfucker

Alla borde skriva till konsumentkontakt.sverige@kellogg.com och få dem att skämmas för att de inte tar vara på utrymmet och lägger in minst 6 påsar till.
 
Jag blev lurad som ett barn av glassbilen och betalade massa kosing för 6 frukostar. Inte ens 7, för en hel vecka, utan sista dagen är det tydligen meningen att jag ska äta annat...
 
 
 
Dagens tänkvärda citat:
"I can't believe I thanked Hitler"
/ Dave. KITH
 

Tough-ie

Hur svårt är det att vara fotograf då?
 
"klick"
 
Där gjorde jag mitt jobb...
 
Good on ya!
 
 

True Dat!

Ledsen, men jag kan inte få nog av den här sanningen!
 
 
 
*bwahahaha*

Jaja, det finns ju 5 andra...

Den nyckfulle spinninginstruktören beslöt att inte ha sitt pass ikväll så han tvingade i grund och botten på mig en vila. Tack Tack...
 
Jag sitter och nördar framför Vänner och inser hur lite jag gillar Jennifer Aniston/Rachel.
Allt jag hör är en krävande, bortskämd, störd individ som inte har någon rätt till någonting egentligen och allt jag ser är en krävande, bortskämd, störd individ som använder bröst som ett sätt att vandra framåt i livet. 
 
 

Duv Aid

Att hjälpa djur är det bästa jag vet!
Och för några dagar sen fick jag en högts ovanlig förfrågan. http://veganisundsvall.blogg.se/index.html frågade mig om jag ville köra en duva från ume till sundsvall. Jamenvisst! Så på väg hem från Vegomässan stannade vi till på Djurens Rätts kontor och hämtade upp Stura! Den lilla duvan. Jag har aldrig haft med duvor och göra så jag visste inte riktigt hur jag skulle bete mig.
 
Efter några mil på vägen sa jag till Boo; "kanske vi ska sjunga för henne så hon inte känner sig så rädd, kan du någon duvlåt?"
 
Jag hoppas att chocken inte blev för stor, men hon fick höra When Doves Cry med Prince - i Piga tappning och jag kan ju bara hoppas att det inte skrämde henne ännu mer...
 
Nu har hon fått komma till ett par i matfors med gård och massa andra duv polare att hänga med. Det kunde ju inte ha slutat bättre! :D

Femte dödssynden?

Trodde aldrig jag skulle säga detta, men det är ganska skönt att det är söndag ändå. Jag känner mig så uppsvälld efter helgens frosseri och jag skäms lite.
Det är nästan att det blir som ett tvång. Bara för att det blir fredag så ska jag kasta i mig onyttigheter som jag djupt inne egentligen inte vill ha. Vi ska fira! Fira vaddå? Fredagen är inget som bara händer ibland, den kommer igen. Om ett par dagar. 
 
Jag hyllar dealen jag och Mow gjorde om att vi inte äter onyttigt på veckodagarna. Och min veckodag börjar nu!

Görasomallaandra

Vad är det med alla brudar & de tatuerade silluetter av fåglar!? Är det mode nu, eller? Eller den originella drömfångaren?
Härligt hörni! Varför inte göra ett japanska tecken när ni ändå håller på? Gärna ett som betyder styrka, eller kärlek. För det mottot leeeever ni för!
 
Visst, Beatles hade jävligt rätt, men c'mon! Ni är så jävla alldagliga. 

Göra en god gärning.

Jag har blivit tillfrågad att hjälpa till att skjutsa en duva från Umeå till Sundsvall & absolut att jag ska göra allt jag kan för den här lilla duvan. 
Pigas djur taxi - I'm so onboard! :D

Losing it with Jillian. Typ.

Jag ler när människor vill ha "förändring" och de börjar med olika bantningskurer & tror att det ska fixa allt.
Sedan blir de sura för att de inte går ner i vikt & svär på att de har provat "alla bantnings metoder i världen"
 
Jag är ledsen, människa, men om du inte kör på den anorektiska banan, så kommer du inte få långvariga resultat.  Visst du kan banta ett tag & tänka på vad du stoppar i dig, men det går inte att banta hela livet. & så snart du börjar äta "normalt" igen kommer du gå upp allt du gick ner, och säkert lite till också. 
 
Varför fattar inte folk att de måste motionera också!?

Food devil be gone

Det känns som jag har gått över på den mörka sidan, där sallad & äpplen inte finns utan allt jag längtar efter är sockret jag har i skafferiet & jag känner inte ens minsta dåliga samvete över det. 
Paniken & skammen är alltid närvarande när jag vill äta härdade fetter, men nu känner jag mig bara fri. 
 
kanske jag äntligen kan släppa taget & inte dö i själen när jag vill äta onyttigt. 
 
Min Skipper sa "livet är för kort att slösas bort på att ha dåligt samvete"

Lidl how I love thee

Jag brukar vara rätt duktigt på att sköta mig från snarra på veckodagarna, men igår föll jag som en heroinmissbrukare efter en veckas uppehåll. 19:30 spärrade jag upp ögonen, googlade Lidl's öppettider & sa till Boo "jag måste ha muffins!"
 

skammen var inte fullt så förnedrande som den brukar vara utan jag gick glatt omkring mellan hyllorna & valde precis det jag ville ha utan att tänka efter. 
Jag kände en sorts lycka. När vi gick därifrån hade vi kolhydrater & socker för ett värde av 160:- i påsen & jag var okej med det. 
 
Jag av funderade på att bikta mig för Mow, men kände att hon skulle förstå. Nästa gång det här händer gäller det ju bara att vara stark, för jag kan inte falla 2 dagar i rad. (Om det inte är helg)

Bitterfittan och vilan

Igår tog jag ett bittert & surkärring beslut. Jag skrev till kellogs & klagade över de få paket i kartongen & att jag kände mig lurad. Sedan som en extra tvist la jag till att jag aldrig mer skulle köpa gröten. (Vilket jag förmodligen ändå kommer att göra, för det var så jävla gott) Precis som att de skulle bry sig i det, lixom. Men hey! Surkärringen fick säga sitt iallafall....
 
idag (får) ska jag inte träna, utan tänkte prova på den där beryktande vilan jag har hört så mycket om. Jävla humbug! Vad ska jag göra med mig själv om jag inte får träna??
"gå på promenaaaaaaad" jublar folk.
Men kewl att gå ut i jävla halka. Kul att göra nånting ute den här jävla årstiden. Jag längtar till våren & när skiten smälter så man kan börja springa ute & gå på långa prommisar till hooden & sticksjön. 
Jag längtar efter asfalt. 

Död

 
Så tråkigt.
 
Hej då.
 

Vegomässa Umeå

http://vegovision.se/
 
Är helt ofattbart sjukt pepp på att åka! Jag och massa djurvänner under ett och samma tak. Provsmaker, föreläsningar, försäljning, mingel och mys!
 
Jävla nice.
 
Ska följa?

Pepp att sätta igång?

Alltså, nyblivna mamma! varför ber du ens om hjälp/råd när du uppenbarligen är så jävla negativ till att ens lyfta på arslet?
Du har varken "tid, lust, ork, vilja" att komma hemifrån, så vad gnäller du för?! 
Vad tror du att du ska få för resultat med den inställningen?! 
 
Och nej, team sportia, du kan inte bara släppa iväg en människa på egen hand, som inte vet hur man ska göra och bara säga "gör några enkla övningar hemma" 
Det funkar inte så. För hemma träning blir aldrig av. Sorry.

Lite sunt förnuft, för i helvete!

Känner du verkligen att du bara mååste ha en till påse, även fast du har händerna fulla med diverse påsar från diverse ställen?
Kunde inte den lilla mascaran ha fått plats i en av dem? Måste du verkligen ta ytterligare en? En sån där liten jävel som inte är till någon nytta när du kommer hem och den slängs på en gång! Sånt jävla slöseri!
 
Den hade ju fan fått plats i fickan på jackan! Men nej nej...ta en sån där liten. Gör det!
 
Ååhhh, kan inte människor tänka ett steg längre än näsan pekar??!
 
Samåkning gäller inte bara för bilar!

Facebok etik.

Folks illusion när de säger: "såg du den där bilden jag postade på facebook??"

Då har jag inte hjärta att säga: "bitch, du är blockad för flera år sedan"  så då ler jag istället & säger: "nej, jag har inte varit ute på ett tag, men jag får kolla då" 

Jag blir så full i skratt. Vem bryr sig, egentligen?

ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0