en dudes bekännelse

Hörde på radion en gång att INTE skaffa barn var själviskt.
Det kan inte vara felare.
Det är som att säga att Dustin Hoffman är 160 lång, eller att hitler gillade judar.

Jag satte nästan apelsinjuicen i halsen.

Outbreak - I farozonen, IRL!

"Ebolavirus är det virus som orsakar ebolafeber, hemorragisk feber som är en blödarfeber med hög dödlighet. Viruset tillhör familjen Filoviridae och är ett stavformat filamentöst negativt enkelsträngat RNA-virus (-ssRNA.) Ebolavirus är ett zoonotiskt virus som kan smitta människor och djur via blod och kroppsvätskor. Det finns fem kända arter av ebolavirus; Zaire-, Sudan-, Côte d'Ivoire-, Reston- och Bundibugyo ebolavirus.[1] Ebolavirus är en av de mest dödliga patogenerna för människor och icke-humana primater och måste handhas på de laboratorier som har den högsta skyddsklassen, skyddsklass 4. Viruset angriper främst endotelceller och sprids via blodet ut i kroppen och orsakar nekros av kroppens celler, som leder till ett häftigt sjukdomsförlopp karakteriserat av blödningar ur kroppsöppningarna. Dödligheten är 50-90%.[2] Till familjen Filovirus, Filoviridae hör förutom släktet ebolavirus, också släktet marburgvirus som även det orsakar hemorragisk feber."
 
Är det bara jag som nästan får gåshud av detta? Och inte av obehag, utav upprymdhet?
Det nästan vattnas i munnen och jag suger i mig information som en god sommarsmoothie. Jag ser framför mig hur ett team av läkare med en snygg Dustin Hoffman på 1.67 cm kommer till min stad och bara sätter oss alla i karantän.
Keyser Soze och Dustin vet ju vad det pysslar med, men till skillnad från filmen (som jag älskade så hårt när jag var barn och som har satt spår i mig än idag) så finns det inget lyckligt slut i form av antivirus från en liten Betsy, utan det slutar med en orgie av blodig avföring och våldsamma kräkningar.
 
Är det bara jag som går igång på detta?

Hävda sig. Uppåt.

Förrutom på gymmet, men i mitt vardagliga liv finns det ingen chins/pull up stång. Jag ser mig omkring & blicken scannar av området, men det finns aldrig någon!
Jag ber ju inte om mycket egentligen, bara nånting att hänga tag i & dra mig uppåt. Hur svårt ska det vara?

Lusten till en chin kan falla på när som helst på dagen, men den lusten blir otillfredsställd.

Är det nån mer som har det här problemet?

Lura de små

Jag måste himla med ögonen när jag hör reklamen om att tanka 20 liter och barnen få en piggelin. Asså, vilken treat då! Kan du inte lika gärna ge dem vatten med extrakt i?
Piggelin är ju helt världelös i glassfamiljen och borde inte ens få kalla sig en glass! Hur nöjd blir man av en sån? Det är en glädje som sitter i typ 1 minut, för det är så lång tid det tar att suga i sig den.
 
Sen vill man ha choklad. Och bullar....

269 - förfina och föreviga

Jag håller på spåna på min (en av dem) nya tatuering och jag vill ha 269. Men vill inte bara ha siffrorna för jag är rädd att det kommer se så jävla tråkigt ut.
Jag googlar efter olika djurrättssymboler, men hittar ingen jag gillar.
 
Har du några förslag? Jag har funderat på en bultsax i siluett, men jag vet inte riktigt....Ha funderat på att göra 269 som en tag i örat på kossan jag ska göra, men jag vill helst ha det som 2 separata tatueringar.
Måste ha inspiration! Måste ha hjälp!
 
Hjälp..!
 
 
 
 
Budskapet är ju ass woopin', men tatueringen ser lite tråkigt ut när det BARA står 3siffror....
 
 
 
 
 
 

Kvällsförundran

En sak som förbluffar mig är varför gifta köper presenter till varandra på den beryktade "årsdaaagen"
de lever ju ihop, vad ska de fira? "skepp o hojj älskling, vi klarade det ett år till!" och det är ju inte precis som att det är lätt att köpa till någon man delar duschområde med. Efter ett tag vet man ju allt om människan i fråga och det finns inget som är hemligt mer.
 
Det är inte som en födelsedg, då råkar man ju födas, men ett bröllop är ju ingen olyckshändelse, det är ju inget som bara ramlar ur en, lixom.
Fast födelsedagar är jävla ologiska också. DU har ju inte gjort någon bedrift, du klämdes ju bara ur en födelsekanal. Det kan vem som helst göra. Då är de väl mamman i fråga som ska få presenter som fick sitt vagin område ripped av en kletig, köttig kotte.
 
DÄR snackar vi bedrift!

Ifall någon hade glömt...

 
 
♥ (och hej själ! Jag längtar inte alls efter en liten vovve att mysa och gå på promme med! Min lilla Luma...)

Bo i ett nötskal

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chinchillaskinn/päls NEJ TACK!

Jag har aldrig gillat the Kardashians, men nu hatar jag dem. För mamman har uppfostrat ett jävla as till människa.
 
 
Du måste vara ett as, Kim, för annars skulle du aldrig köpa en filt av chinchillaskinn! Man gör inte så! Så jävla onödigt!
 
Ful som stryk är du också.

Min bästis!

Imorse fick jag ett sms av Mow. Det löd: "Hade en mardröm inatt. Jag fick en baby plötsligt, en son"
Det är min bästis det!

Detta är bara en av de många orsakerna att jag gillar henne. ♥
 
 
Dagens tänkvärda citat:
"Life is a hell of a thing to happen to a person"
/ David Rossi, Criminal Minds.
(& där jublade hela min själ)
 

Chers kamp för den deprimerade isbjörnen. Min tjej är djurrättsaktivist!!

Läste ett helt fantastisk bra reportage om människors kamp för den ledsna isbjörnen Arturo, och kampen för att få honom förflyttad. Och i spetsen står min tjej och vill ha en annan miljö åt honom!
 
Yay, lixom.
 
http://www.expressen.se/noje/chers-kamp--for-den-deprimerade-isbjornen/
 
 
 
Jag önskar att han få komma till ett bättre ställe. ♥
 

En hjälpande hand

 
 
 
Vårt arbete för djuren är inte möjligt utan våra anhängare och vi hoppas att fler vill stödja våra kampanjer genom att bli månadsgivare.

SMS:a START DJUR100 till 72370 för att donera 100 kronor i månaden eller START DJUR50 till 72370 för att donera 50 kronor varje månad till Djurrättsalliansens livsviktiga arbete.

Du kan också donera direkt till vårt plusgirokonto 42 54 11-6.
 
 
 

"Värna om djuren" my ass!!

 
Den här skylten hängde över en stor frysdisk fullproppad av döda, styckade kroppar. Och en bild på några "glada" kossor till vänster.
Jag antar att värna har bytt betydelse. Det betyder alltså inte försvara, beskydda, skydda, värja, bistå, längre utan det betyder fängslad, tillfångatagen; bunden, hämmad, snärjd, fast, ofri, förödmjukad, förringad, kränkt,  - för det är det djuren får uppleva & genomgå VARJE dag, för att människan ska ha mat på tallriken...
 
Det FINNS ingen "snäll" hantering av djur i matindustrin!!
 
Vakna, människa! VAKNA FÖR I HELVETE!!!!!!

Jag har aldrig gillat Ryan Gosling förren nu...

 
 
 
 
...Och det är inte ens han som gör nånting, egentligen. Det är ju skeden. Men herre!
 
Typ, det roligaste jag har sett!
 
 
 

bibaboba


Jag hatar ljudet av flipp-flopps.

Vardags Orka

Folk förstår inte det här med "vardagsmotion" och de förstår absolut inte att jag heller väljer att i trapporna än att åka hissen. Jag får sådana konstiga blickar. Så för att de inte ska bli helt förvirrad måste jag ljuga och säga: "Jag gillar inte att åka hiss, jag är rädd för att den ska fastna"
 
ser jag hur polletten trillar ner och de kan ta till sig det jag säger. För ve och fasa att verkligen använda benen för att ta sig framåt!
Träning och att vara aktiv är så självklart för mig och jag blir nästan paff när andra inte har samma inställning. Jag kan räkna på handen de gångerna jag har använt hissen sedan mars när jag började jobba här. Medans de jag arbetar med tar hissen för att åka EN våning. Jag vill svettas, jag vill ha puls!
 
Men folk är så jävla bekväma och orkar ingenting nu för tiden.
 

att bli gammal? mer förståndig? att ta vara på?

Den sista tiden har jag märkt hur viktigt det är för mig att "samla" erfarenheter och fina händelser och bilder än det materiella jag kanske tidigare lade vikt på. Livet är inte för evigt (även om det kan kännas så) och jag känner hur jag längtar efter små äventyr att förvara i hjärnan och tänka på när det känns jobbigt. Det senaste vackra var att få träffa både Babsan och Dennis. Jag har alltid älskat pojkar som är flickor och mötet med dem betydde nog mer för mig än vad det skulle ha gjort för någon annan. Jag uppskattar det sköna livet sticker åt mig.

äre festival, älle?

Söndag: Känslan av insikten av att man inte har duschat sedan fredagsträningen & därför också gått omkring i samma underkläder. Sen scoff'sar man & tänker: "äh, jag ska ju träna på måndag igen"
Sen drar man på sig mysbyxorna & kollar på Halt & Catch fire.

Måndag? Idag bli det ju löpning! B-)

orden & maten

Inget får mig att skämmas så som när människor blandar i ordet "fucking" i det svenska språket. Speciellt när de är förbannad. Då är det alltid nån "fucking idiot" som har gjort nått dumt. Då vill jag bara sluta finnas. Samma känsla när man står i kön till ett ställe som serverar både älgskav & veganpita. Jag blir så rädd att folk ska tro att jag är köttätare & döma mig. Det är vid sånna tillfällen jag blir så självmedveten.

ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0