Som ett mode lejon fast med blogg

Hej bloggen.

Hur mår du? Jag mår bra. Måndagar är lika med Grit & det är det tuffaste (inte gangsta, utan asjobbigt) du kan göra på gymmet. Det är som en käftsmäll i 30 minuter & jag fullkomligt älskar det! Är det såhär det är att bli misshandlad i hemmet - bring it on.

Jag lyfter mer än samtliga i salen & det inkluderar killarna! Jag har blivit så stark & det gör mig mallig & när min fd PT utbrister "men shit vad du har mycket på stången. Du har ju blivit så stark" blir jag ännu lite mer uppblåst över att jag har blivit så stark & jag gillar hur det artar sig.

Styrketräning går finemang & förra gången ökade jag 5 kg i squats till 65 kg & jag marklyfter nu 60 kg som en Gud.

Puss & kram bloggen, så syns vi snart igen.
/ Piga

Like an old wine

Asså, Bridget Jones är väl typ 50 år nu? Är det inte lite sent att skaffa barn?

"Leave a big hole in the wall"

Men självklart, raring! Har du inte lärt dig att inte buda när jag är med?

I ain't buyin' it

Djuruppfödare är onda människor, hur mycket de än försöker intala sig själv att de älskar djur & hur gulligt de tycker att det är att döpa kullar efter ostar eller bokstaven M, så är det själviska individer som bara ska tjäna pengar.

Ego on the road

Idag gjorde jag en sån galant fickparkering att jag bara kan önska att någon stod i fönstret & kollade!

Call me Al!

All hail Paul Simon

Internet uppmanade till att välja Paul Simons bästa sololåt & min första reaktion var "hell-a nah!"
Det är som att välja vilken av dina föräldrar du vill spela rysk roulette med & det är ett beslut som ska lämnas i hjärnan för att aldrig yttras till ord.

Jag kan nog inte ens göra en top 5 av det han har skapat. Men jag vet att skulle jag skriva en lista så ska:

* Kodachrome
* Mother and Child reunion
* Typ samtliga på Graceland
* Slip slidin' away
* Loves me like a rock
* The obvious child

finnas med.

Spontaneously Combust

Typ alltid i jobbannonser så söker företaget en individ "med ett brinnande engagemang & en solig läggning" & jag måste undra hur realistiskt det egentligen är.
Hur länge "brinner" man för ett jobb? & gör man ens det? Vad är oddsen på att du verkligen ska få ett jobb du VILL ha & som du har ett personligt intresse av? Jag hade den turen en gång i tiden då jag jobbade i receptionen på Jocks/Golds & det var verkligen fint! Då längtade jag till jobbet för jag var omgiven av mitt största intresse. Men alla jobb efter det har bara varit "jag måste" jobb för att jag måste. Jag måste ju jobba för det är därför jag finns - för att slava. Jag måste jag måste. Helt jävla värdelöst!

Once upon a time...

Tiden går fort när man har roligt & får köra bil.
Nu har jag firmabil & grejjer. Fint dä.

Ett år till

Varje år nästan lovar jag mig själv att INTE gå på selånger & varje år är jag likt förbannat där ändå. Jag verkar glömma hur det är att trängas med stadens alla individer & tvingas höra på det enda barnet efter det andra som bara skriker & hur kul det är att stå still i langoskön.
Men jag var hungrig & när det ändå finns langos så kan man ju passa på. Tant Anci & fröken Sara kan man ju gå på när som helst.

Varför blir jag ens förvånad? Jag vet ju hur det kommer att vara. Det är ju samma skit varje år.

Me and Sheldon sittin' in a tree...

Jag har bokat tvättstugan ikväll! Som nån annan gammal pensionär, men hey! Känner att jag är för bekväm för att rejva runt på stan & hålla skenet uppe. Jag har kommit till de stadiet då jag ser fram emot att dega i soffan med myskläder & kolhydrater på en lördag, jag vill inte gå ut mer.
Så då är det väl lika bra att göra nånting produktiv när man ändå bara är hemma.

Sköna resultat

Asså runkeeper! Vad händer? Enligt det här resultatet så är jag en hybrid av Bolt & The Flash. Det är bara jag & ljuset som har dessa hastigheter. Nice. Jag borde få ett pris eller nått.

Öppna ögonen!!!!

"min karl är inte snäll mot mig. Jag tror att han är otrogen också. Vad ska jag göra?"

"Vi skaffar barn!"

"Han är fortfarande inte snäll & nu har han börjar misshandla mig verbalt"

"Vi skaffar ett TILL barn!"

"Asså, nu slår han mig & han har börjat dricka & är ofta borta flera dagar i sträck"

"Men kanske om vi skaffar mer barn...?"

"Nu har han hotat att döda mig & han knuffar runt barnen & skriker åt dem"

"Men vet du? Kanske ett till barn skulle göra susen?"

"Han säger att han hatar mig & vill skiljas. Jag är livrädd för honom. Men...skaffa mer barn då?"

Århundradens grejj

Jag önskar att känslan av lättnad gick att köpa hos en närgrossist.
Då skulle jag köpa 55 kg åt gången & marklyfta det till bilen.

Shower Song

Att sjunga i duschen är en vedertagen världsklyscha även fast jag inte känner någon som gör det.
Jag duschar ofta till musik, men sjunger sällan med för det känns som en kränkning mot Annie. Men de gångerna jag råkar sjunga är det ofta "Amarillo" med Tom Jones (NOTE: jag har inte Tom Jones i min playlist) och det enda jag tror att jag kan i den låten är "is this the way to amarillo? Every night I've been hugging my pillow. Is this the way to amarillo? Sweet marie who waits for me"

Sen tystnar jag & tänker "vafan?!?"

Vad har du för duschsång?

Ljugande Tider

Vad är det som händer? Augusti har varit kall & oinspirerad länge nu! Varför får jag höstvibbar & smygande panik? Per Gessle sa ju att vindarna skulle vara varma då. Han skrev ju att allt känns mycket lättare då. Men han ljuger! Jävla gubbe.

Rätt man på rätt plats

Det känns lite fånigt att Rockklassiker har Andreas Carlsson som "Rockreporter"
Inget ont om Andreas egentligen, jag råkar både följa honom på instagram & ha Live To Win i bokhyllan, men jag skulle väl aldrig kalla honom "rockig" då han mest har skrivit åt ostpopband & verkar jävligt slajmig på nått sätt (NOTE once again att jag kan nästan påstå att jag verkligen gillar honom & beundrar hans framgång & hur han lyckades ta sig dit han är idag, så inget ont om honom)

Han skulle passa bättre på mix megapol eller nånting där han kan vara popkonsulent & rapportera om Katy Parry eller rix FM festivalen.

Asså, Andreas, jag gillar dig! Du var faktiskt min idol för ett par år sedan

90 days to fred

I väntan på Dr Phil råkade jag hamna framför 90 days to Wed & märkte att jag förvandlades mer & mer till Scully.

Jävla trams är det iallafall!

Det går inte att stoppa

Jag har måstat börja använda stjärtvärmefunktionen nu & jag lider en gnutta i själen när jag vet att vi går mot den lite äckligare tiden. Hösten är asvacker, men det är livsglädjedödaren som kommer efter hösten jag inte ser fram emot. Det gör jag aldrig.

Maskopi

Så man ska alltså sitta tyst & bara acceptera att as os totalt har tagit över 3'an & 10'an & ergo INGET går att se?! Varför måste jag bli drabbad av ondska & meningslöst dravel DYGNET RUNT?!
Tänk om jag vill se dåliga repriser av lyxfällan eller ice road truckers? Vad som helst än 2 vuxna män i pyjamas som ska försöka få ner varandra på marken.

Anyone?

Call me crazy, men skulle inte mr Sutherland kunna porträttera mr Fritzl utomordentligt??

Jag skulle se den filmen!

Mej

Fast idag är det cx & lyfta-tungt dag.

Dofta mömma!

Det är alltid (oftast) trevligt att kliva in genom min ytterdörr för det luktar marängsviss

ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0