My Vego friend
Hey! Way to go, ya big, strong, tall, muscle man!
:D

Tampere Gotharii

Jag såg ett program igår på svt24. Det handlade om finska gothare. Schitnais var det ju och de var verkligen fina, men jag förstår inte all hoopla angående det.
När de berättade hur det gick till "att bli gothare" kändes det så himla dramatiskt, det är ju bara en fin stil. Inte ett livsavgörande omvälvande val.
Det kändes som de kom ut och berättade att de hade blivit flator eller börsmäklare.

Varför inte vara låta det vara vad det är. Nåtning fint att se på och klä sig i.
Det är inte så att ni botar cancer i era cyberextensions och rosa ögonlock.

Vårt humana kök

Varför är det okej för människan att titta på ett matlagningsprogram där det kokas fisk, det steks kött och det rörs om i kycklinggrytor?
Ingen höjjer ens ett ögonbryn. Vi är så pass avtrubbade att det spelar lixom ingen roll att det handlar om att det vi petar på i stekpannan en gång har levt, har kanske haft ett helt fantastiskt liv, bökat omkring i jorden och sovit på varm halm. Har varit en levande individ med tankar och känslor.

Eller om man ska vara realistisk har haft ett förjävligt liv och har inte gjort nånting annat än lida från första stund de föds. Bli ifråntagen sin mamma och rättigheter som borde vara ens egna och självklara, bli opererad på utan bedövning, slagen och sedan förs till en gaskammare för att gasas ihjäl med resten av sina likasinnande.

Människan väljer att inte tänka på sanningen, det enda som är viktigt är att det ska finnas mat på tallriken, mätta magar och glada barn. Människan skiter fullständigt i hur processen har gått till. Människan är självisk och äcklig. Människan klättrar gärna på andra för att själv komma fram.

Jag skulle vilja se rama skriet som skulle uppstå om vi börjar använda människokött istället. Att göra en härlig gryta med läckra och möra bitar från låren, att steka fingrar som man kan doppa i ketchup. Hackad överarm med massa persilja och smör!

Ibland blir jag så trött på att måste tillhöra er ras.

Min Leon!

Min Lejon är det finaste jag vet! ♥
Under de dagarna jag har varit sjuk har han alltid sovit vid min kudde, så nära som möjligt utan att vara "för nära" ungefär som han på sitt eget lilla vis ge mig kärlek och uppmuntran.
Vanligtvis sover han alltid mellan mina knän.

Han kanske kände att mamma behövde lite extra mycket kissemums kärlek.


Plutt Leon. 9 veckor liten och redans mammas stora kärlek.Segregation

Ofta man ser skillnad på en japan och en kines, då!

Pschyy!

Lyxshake

Det är lite lustigt när man tittar på Lyxfällan och det staplas upp olika åtgärder "offret" måste ta för att lyckas med sitt liv och fullfölja kontraktet. Jag kan egentligen bara komma på en sak;

- VÄXA UPP FÖR I HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hår ambulans

När man är sjuk har man inte så mycket att göra på dagarna. Det handlar mest om att finna sig i ett ryggläge, där man växlar mellan av att vara omstoppad av täcket och att svettas sönder det.
Under de här dagarna har tv'n stått på och lets face it, daytime television suger hairy spicy meat-a-balls, och det är bara att acceptera att "frisörkuten" är så sämst att jag inte ens orkar byta kanal.

Jag finner Tabatha sjukt motbjudande och vidrig. Hon ser gammal ut och jag vill kräkas (nej, inte egentligen) på hennes attityd. Jag förstår inte hur det kan finnas pengar att få göra allt som går på tv.

Fast sheldon (till vänster :D) var jättefin som flicka! H*n till höger ser bara gräslig ut.

Som 1 finsk 3 vise män

Min bilmekaniker var i Finland förra veckan och kom hem med gåvor till mig! Finska gåvor.
Tänk att få leva i detta land där alla dessa skatter kommer ifrån. Jag skulle få dåndimpen varje dag, tror jag.


Inte så krävande

Känslan som infinner sig när man efter 3 dagar i en svettig kräk säng äntligen får byta sängkläder och duscha.

Fint Ordval

När jag hör ordet "Grogg" kan jag inte hjälpa att associera det med en SheMale som jobbar i restaurang miljö och har basröst.

Jag är ledsen, men så är det.

Extra energiHär fick jag en extra boost och ville visa hur det var att springa. Look at me go!

Fool's gold

Kan jag garva mer, eller?? Det kommer sluta med att han får hicka och måste ställa in hela touren.
Bräckliga neandertalare!

Fadäs-iga människa!

Fan vad det är oballt att hänga med busschaufförerna. Varje gång man kliver på sitter det någon tönt med utstående öron och tycker han det ballaste sedan skivad limpa.
Jag blir så jävla irriterad.
Ibland sitter det bara bredvid och slänger ur sig nått ord, mekar med mobilen för att skapa illusionen av att inte vara helt utan vänner, ibland ställer de sig bredvid och bara hänger, slänger ur sig nått ord för att skapa illusionen till de andra passagerarna att de är coolt att pola med chaufförerna.

Illaluktande sörberge inavlade losers med äckligt hår och trashig klädstil. Foppa tofflor och luvtröjjor.

Ibland står jag inte ut!

Walking in sunlight

Just nu är jag är inne i en glittrig nostalgi period!

Det handlar om Roxette - the old stuff. Det riktigt vackra från den första skivan, som jag inte kan få nog av.
Jag och Per Gessle har haft en okonstlad kärleksrelation till och från med varandra sedan jag bara var 9 år gammal och nu har hans ord har blivit centrala igen.
Det är som att vara kär.
Min hjärna går på högvarv och när jag inte får lyssna saknar jag det. Fast det jag går igenom är inte så ovanligt, jag hittar alltid tillbaka till mina gamla besattheter, och när jag gör det omfamnar jag det och njuter så länge det håller i sig.
Som i vintras när jag blev kär i HIM igen. Det var fint. För alla gamla känslor kommer tillbaka, men bara de positiva känslorna. Det negativa behöver jag inte drabbas av mer.

Mångfalds buss
Jag satt mig lite fel i dag...
Här får man tydligen bara sitta om man antingen; glömde protesen hemma, ätit för mycket under buffén, adopterat en flygande neger eller om man har en oproportionerlig arm och en pinne växandes ur platsen där handen ska vara.

Dessutom är det ju sjukt ute att ha fötter!

Vårruset - sista delen =)

Jag gjorde det!!

Jag kom in på bättre tid än förra året. 2011 sprang jag på 37:10. Ikväll sprang jag på 35:50. En liten förbättring på 1:20, men en förbättring none the less! Och det var precis det jag ville.
:D

Nästa år rejvar jag in på under 35!!

Det kungliga dopet

(åh, det finns så mycket negativt att säga)

Människan = vider

Finns det ingen gräns för människans äckel?!
Jag föraktar er!!!

Finsk spö?

Nu ska jag se hockey! Jag ser inte fram emot att ryssland kommer spöa asset av mitt land. Jävla prikase. Men jag har en påse ost tortilla chips to spften the blow :D
Muhahahaaaaa.
Men det är lugnt, jag är inne i min slanka period nu...

Min avkomma

Undra hur uttagningsprocessen till en barnreklam går till. Det måste ju komma hundratals barn och eftersom de inte kan skådespela har man inget annat att gå på än hur de ser ut.
Så då måste alla "fula" barn gå bort på en gång.

Hur säger man det till en förälder? Klär man in det i fina ord, eller säger man rätt ut att din unge inte är vacker nog?
Ganska hemskt, egentligen...

Undra hur min unge skulle se ut...? Skit vidrig, förmodligen. Som hämd, lixom! :D haha...

Techno Joy

Jag hatar människor som glider runt med sin handsfree, jag hatar när människor bara tar för givet att det är helt okej att prata och gorma när det står i en kassa och ska betala. Jag är inte ett dugg jävla intresserad av deras liv och vem som ska fika med vem.

Kan du bli mer ytlig, eller?

Lite ilska.

FAN VAD JAG HATAR UTLÄNDSKA FAMILJER SOM KOMMER IN I EN JÄVLA TRUPP I BUTIKEN SOM HAR 7 UNGAR SOM ALLA ÄR UNDER 5 ÅR OCH DE BARA SKRIKER OCH HÄRJAR OCH FÖRÄLDRARNA TYCKER INTE ENS ATT DET ÄR KONSTIGT ELLER ENS SÄGER TILL SINA JÄVLA UNGAR ATT INTE GÅ LOSS I BUTIKEN OCH KASTA RUNT ALLT!!!!

JAG HATAR AVSAKNADEN PÅ DISCIPLIN SOM ÄR SÅ JÄVLA UPPENBAR!! JAG HATAR ATT SÅDANA MÄNNISKOR SKA AVLA UNGAR FRÅN HELVETET SOM DE INTE KAN HA KOLL PÅ!!

VARFÖR SKAFFA EN HANDFULL UNGAR SOM ALLA ÄR SMÅBARN!!!???? VARFÖR KAN MAN INTE VÄNTA LITE?!?!?!
VARFÖR MÅSTE NI VARA SÅ JÄVLA DÅLIGA FÖÄLDRAR??!?!?!?!?!!?

åk tillbaka till erat jävla överfyllda skrik land och lämna mig ifred.


(oh, btw; SLUTA ATT FÖRSÖKA PRUTA, DIN SNÅLA JÄVEL!!!!)

Facerape

Folk borde vara mer försiktig med vad det postar på f.book. Det är så lätt att häva ur sig en massa som senare skulle kunna komma tillbaka och bita en i arslet.

Folk borde också bli mer seriösa och skärpa till sig! Är så jävla less på alla halvhjärtade försök till att "försöka"

Tråkigt, då.

Jag hade tänkt att löka som fan på jobbet idag, men så ser jag att det är hon från Veronica Mars jag ska jobba med. Jag anser att jag känner henne och då kan jag inte göra så...

Så nu är det bara 5 timmar kvar tills jag slutar!

Och vi har inte ens öppnat än.
Söck!

Ingen Greg Sanders!

När jag gick igenom en gammal Roxette skiva hörde jag en låt som fick mig att tänka på Sisters Of Mercy. Jag sa det till Boo, och om han hade varit en gängmedlem hade han ordnat så att jag fick spö...

:D

Badge of honor

Detta fick jag i brevlådan igår;
Shit! Nu är det fan på allvar... :S

Drömtid:29 minuter
Önsketid: 34 minuter
Realistisktid: 38 minuter

Push-over

Wow, ångesten bara växer. Jag är helt oduglig, jag är världens sämsta kattmamma och jag gick just med på att jobba imorgon för att vara snäll.

Jag är en jävla våt trasa.

Jag kan inte

Mitt i allt hjärnkaos lät du mig gå!!! 

Jag blir arg på mig själv för att jag reagerar som jag gör. Jag blir arg på att jag ska göra allt så komplicerat. Jag vill vara starkare än vad jag är. Jag vill kunna känna att jag också kan uppnå & åstadkomma nånting. Men jag är alldeles för svag. Jag behöver ett fysiskt hinder som får mig att stanna kvar....

Men du lät mig bara gå därifrån!!!

Livet & Människor

Jag skulle nog aldrig kunna bli kung. Jag skulle aldrig kunna fejka mig till att jag känner sympati och sorg för människor.
Eftersom samhället söker efter "tröst" och vägledning vid en tragedi i en människas status, måste man (förmodligen) kunna känna med andra och beklaga sorgen.

Ska det bli bättre för att en stastminister eller president tycker att situationen är fruktansvärd? Gå verkligen människor på sånt? Är vi verkligen så lurad?

Undra om de vekligen bryr sig - på riktigt?
Hur kan man känna medlidande för helt okända människor? Hur kan människor vara nånting att sörja? Är det bara jag som tycker att vi är en äcklig ras? En destruktiv art med storhetsvansinne och en onaturlig törst för att ta oskyldiga liv? (djuren)

Vad gör vi som är så jävla fantastiskt??Lycka på papper
Alla som har en sån här biljett säger; "JAG HAR!!"


- JAG HAR!!!!
XD


/Noah's Daughter

Ännu en Tim Burton besvikelse

Var på Dark Shadows igår. Jävla myteri. Tim Burton fortsätter att inte leverera och det gör ont. Det hela var som en utdragen teaterpjäs och jag kunde inte finna nånting som ens kunde vittna om att han har lagt ner varken sin hjärna eller sin tid.

Hade jag inte vetat att han hade remejkat den hade det lika gärna kunna vara en Ridley Scott film.
Kan jag sucka mer, eller? Han har ju inte gjort nånting eget på massa år och jag tycker inte att det räcker som "skapare" att ta en gammal saga, eller en gammal tv serie från -70 talet och göra "den till sig egen"

Det är som allt nyskapande och det kreativa är borta och för att ens kunna hålla sig kvar måste man göra covers på alla andras grejjer.

Dessutom gjorde Johnny Depp mig skitförbannad och less. Eva Green också. Kan ens röst ha samma tonläge hela tiden eller? Går det ens att låta annorlunda?
Allt var så påtvingat och falskt. Det fanns inget djup i skiten.

Men Alice Cooper spelar gärna på hans "tillställning" Kan man ha varit större på 1970 eller? Men att spela några dängor på en vampyr fest? - jaja! Visst!!

Fadäs.

3-2 Finland vs Usa

Running FaggotRunning faggot running free, see the faggot, running from the rednecks. Running faggot running free...

God speed through texas, faggot.
Vaya con dios, el faggot.

Life after this

Om reinkarnation är ett alternativ, hoppa jag att jag blir återfödd som en neger. Så slipper man en massa hazzle! Det eller en planta...

Ren glädje...

...I denna fula värld:Not so beautiful people

Fan vad jag kan bli less på människor. Som om inte min dag var jobbig ändå, så fick jag ett samtal när jag satt på bussen ut att jag måste åka till cupolen för att städa.

Kewl.

Då var det bara att vända och åka till ett ställe som har ungefär 5 kunder om dagen, komma dit och inse att allt var kliniskt rent och det fanns inte mycket för mig att göra.
Så bara för synes skull drog jag av golvet med maskinen, sedan satte jag mig och fick vänta i 40 minuter på min skjuts tillbaka till nowhere!

Människor gör mig så jävla irriterad och jag hatar detta jävla kaosflängade hit och dit.

Dessutom jävla hatar jag banarbete som leder till ersättningsbussar!!!

“I think on the seventh day, God was running around, going, “Oh, my God!

Läste att min Eddie ska springa sig genom sydafrika i 27 dagar som en tribute för att Nelson Mandela satt lika många år i fängelse.
Ja ba; "why?!"

Undra om han väljer att springa lodrätt eller vågrätt.
Shit asså. Det är många varv runt sidsjön.

Bikerace

Fan vad less jag blir på att se töntar som inte kan ta av sig cykelhjälmen när de går i affärer. Jag hatar hur de går och drar sina kundkorgar och kollar på bröd. Jag hatar hur de tar upp all gångväg så man måste stanna till och vänta!
Ungefär som en albinopolis som har lika mycket pondus som en hög med tvätt.
Jag skulle inte känna någon som helst trygghet om du var den jag skulle behöva rapportera till. Att du har blivit polis är det mest skrattretande jag kan komma på.

Att du har hjälm när du cyklar - cudos, men förihelvete, ta av den när du inte sitter på cykeln.

Säljes; rumsren liten valp.

När man läser om hundar som måste omplaceras pga "ändrade familjeförhållande" så skriver alltid människan; "det är med sorg i hjärtat..."

Visst, du känner sorg, så bra då. (Och det ska du jävla göra!! Din förskräckliga, fasansfulla, förfärliga människa) Men det säger ingenting, egentligen. Hade det varit jag som tvingats skriva en sån där hemsk annons hade jag fan börjat med hur mycket jag hatar mig själv och hur livet inte är värt att leva nu när jag måste göra detta själviska, hemska, idiotiska "val"

Inte nånting så innehållslöst som "det är med sorg..."
Detta kommer isåfall bli min sista annons, för efter jag har sålt iväg mitt livskärlek, hade jag avsagt mig livet och tackat för mig.

Men jag antar att det bara är jag...

Min söndag

Igår var jag och Mow på långpromme. Vi besökte hooden och åt kexchoklad vid sticksjön. Sedan såg vi på hockey där mitt land fick storspö av usa.
Det inspirerade oss så att vi kollad på hockey bloopers på youtube.Överlägset arrogant

Igår på gymmet påpekade The Man att mina Lats är framhävda och synliga.
Då blev jag mallig och flexade i spegeln. Han hade rätt!!

:D

Roc-kkk-lassiker

Rockklassiker: "Med tidernas bästa rock. Och nu... Blink 182!"

Ba? nä!

I turn to water

Kämpar med de sista 2 timmarna på mitt jävla jobb. Är så less på människor med fula frågor och ännu fulare attityd.
Jag kan inte fatta att jag har hållit ut så länge. Är ju verkligen ingen people person & jag blir bara mer och mer mordbenägen med varje kund.
Jag är inne på mitt 6'e år på samme ställe och bara det förtjänar en medalj, eller nånting.

Satt nere i fikarummet nyss och tryckte i mig mina helg-kolhydrater i form av pasta. Har detoxat kroppen hela veckan lång och tyckte att jag var värd lite onyttigt näringsämne.
Mitt "nya liv" fortsätter ju absolut, men jag lossar lite på tyglarna under helgen. Jag vill kunna ha lite roligt samtidigt som jag kämpar hårt.

Det är helt sjukt, men jag kommer på mig själv ibland med att nästan längta tills nästa löprunda. Har varit så duktig att jag tillochmed har sprungit på jobbet. Det finns ett jättefint spår som går genom skogen och det känns faktiskt bra. Inte alls så självmordsbenäget.

Världen är fan galen!

Vårrus

Vårruset närmar sig med jävla stormsteg och jag är skit nojjig! Det är så lätt att vara kaxig i mars när man anmäler sig och man tycker att "Mäh! Det är ju schitlänge till jag ska springa, det är luuuugnt!"

Men nu. Det är typ 2 veckor kvar & paniken bara växer och växer. Nu vet jag ju vad jag har att vänta mig. Nu vet jag ju hur banan ser ut. Jag vet hur jobbigt det kommer bli...
Och jag vet att jag vill vara bättre än vad jag är nu. För att göra löpträningen lättare måste jag träna mest mentalt. Det är där jag failar.
Styrkan att fortsätta även fast det tar emot finns fan inte! Det går inte!

Jag tycker att jag försöker och försöker, men nånting gör jag ju uppenbarligen fel.
Det går bara inte...

Downlow

Människor är lika hemsk mot djuren som vädret är ute. Jag önskar att det fanns mer empati till andra.

Allt känns så uppgivet.

Njae...?

XD!!!!

ganska ful och meningslös, men så rolig ändå!!

Självskade blicken

Varför kan man alltid anta att brudar med piercingar och tatueringar är självskade tjejer?
De tjejer som arbetar så hårt på att vara "annorlunda". Är det ett "kriterium" för att självskada...? Måste man ha 3 olika färger i håret och en massa hål? Kanske en tatuering som inte alls är satt på armen för att dra uppmärksamhet till den.

Undra hur jag kan säga nått sånt här?


Jag är för gammal

Igår när jag stod och väntade på bussen, fick jag dela luftutrymme med några småtjejer från den närliggande skolan. De stod i en ring och rökte. Skit coolt, var det.
Samtidigt som de rökte och var jättehäftiga stod de och spottade hela tiden. Det hade liksom samlats en hög med saliv.
Varför måste små brudarna alltid spotta när de röker? Gör man så nu? Adderar det till det kyliga och avspända attityden?
Jag som "vuxen" tycker det är skit äckligt, men de verkade inte bry sig, utan klampade obekymrat omkring i det de hade skapat, medans de fnittrade och hade plattat blont hår.

Jag vill bara dänga ner dem, för de är så jävla dryga och har ingen aning om livet. Fula äckliga grupptrycks slavar, som borde vara hemma och göra läxan, eller nåt.

Hatar dagens unga unga.

Plutt fot
Vikt-igt liv.

Jag ser måndagar som en chans att "börja på nytt". Allt man tänkt göra under veckan, men som har känts för onödigt & hattigt, kan man inleda idag.
Jag vet inte hur många söndagar jag har sagt till mig själv att; "Imorron börjar mitt nya liv. Mitt nya hälsosmmare liv" eller "imorron ska jag ändra på det och det & göra det och det bättre"

Jag tog ett ack så välbekant steg imorse när jag började föra matdagbok igen. Jag fick en lätt ångest av det vågen visade & jag blir så trött på mig själv.

Stålsätter jag mig så kan jag faktiskt. Jag behöver inte fika bara för att det står fika på bordet. Jag kan äta min banan och vara nöjd så.

Självbild

Dagens sinnesstäming går i moll och jag hatar att vrida på mig själv inne i själen. Jag hatar att vara i mitt skinn nu och jag vill bara fly från mig själv.
Jag känner mig som en elefant i en porslinsaffär och jag kommer aldrig att bli lika bra som jag vill vara. Jag tycker det känns lönlöst att ens försöka bli bättre, för det kommer jag aldrig bli.

Jag kommer aldrig bli den jag vill vara.
Men om jag kommer dit, vad ska det ändras på då? När får jag nog och bli nöjd? Jag får kanske helt enkelt acceptera att jag alltid kommer ha en defekt spegel.
Min spegel kommer alltid att vara från fel sida.

Ibland hatar jag mig själv.

In the shadows

Ikväll spelar The Rasmus i stockholm - på Göta Källare!!
Åldersgräns: ALLA Åldrar (hihihi)
Jag tänker att det måste vara så lätt att vara fans till dem, bara en massa småtjejjer som inte fått bröst än. Hur soft som helst juh att älska sitt band på ett sånt litet ställe.

Nästan så att jag blir lite avis och sugen på samma gång.
När jag var på min tjejs konsert 2004 fick jag dela henne med 13999 andra människor - i globen!!

Big Breasted Boy

Fick reda på värsta nyheten igår!
Min "executive transvestite" kommer till sverige för att gigga!i april ska vi gifta oss.

Jag tackar och bockar ♥

Footloose

Lejonet tyckte kartongen var roligare än mammas nya skor.
"Nja. Jag vet inte ja..."
ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0