att önska att man blev sjuk

Jag har alldeles nyss pratat med en tjej som har varit så nära Paul Simon att hon kunde ha blivit smittad av hans förkylning (om han var förkyld)
 
I mina öron är det som ett fullbordat samlag!
Hon har legat med honom!! (fast med kläderna på)

"NRJ - hit music only" JUST DET!!!

På övervåningen spelas det fina ord och 12 sträng-ig gitarr, på bottenvåningen måste jag utså NRJ. Och som inte det var nog, det var ju NRJ top 30 europe (!!!)  - "men de mest populära låtarna just nu på det olika NRJ stationerna runtom europa"
 
Asså suck!!
 
Det är som mina öron våldtas om och om igen och till slut måste jag sänka ner volymen helt, för att jag pallar inte med mer.
Vem orkar stå ut med alla dessa montona låtar som alla låter precis likadant!? Jag kan ju inte skilja på en låt från den andra.
Jag insåg att människorna som lyssnar på skiten är hjärndöda zombies som varken har ett hum eller en egen tanke.
 
Jag kan lika hjärna bli piskad på ryggen av en trevlig bödel, för det känns som jag kränks bara genom att måste höra. Och jag lider för muskvärlden idag. Jag lider med de unga som växer upp och pumpas full av den här skiten, som tror att det här är musik. Som aldrig kommer att kunna förstå hur en riktigt låt känns i kroppen, eller vad den gör med en mentalt.
 
 
 

Skingrar Tankarna

Idag blev jag sådär gammal & sentimental när jag insåg hur lyckligt lottad jag är över att ha vänner i mitt liv som överraskar med blåbärsmuffins med ett ljus i på morgonen och ha andra som dyker upp i mitt kök och pratar minnen på eftermiddagen.
 
 

tunnel of misguidance

Jag går till gymmet genom/i hedbergska tunneln nästan varje dag och varje gång måste jag undra: "Är människor dumma? Alltså på riktigt dumma i huvudet??"
 
Jag stör mig på dessa jävlar som inte kan skilja på gångväg och cykelväg och jag förundras över att ni aldrig lär er.
Det är inte fråga om en olycka händer, utan när. Och den dagen en cyklist kör in i ett as som går på fel sida kommer jag garva hela vägen till banken.
 
Jag längtar tills den dagen. 
 
Kanske jag borde börja cykla..
 
 
 
 

Nästan som att se Elvis på gatan

Ibland läser man om människor som ser saker i mat och grejjer. Typ som de galna kristna tanterna som ser den heliga modern i tortilla chips, eller de som ser jesus i sina blåbärsmuffin, jag har alltid tyckt att dessa männsikor har varit störda, men idag inne i badrummet kunde jag svära på att jag såg Eric Bana i mina gråa mjukisbyxor...
 
Jag blinkade och han försvann. Tur det, lixom!

Jävla personligt tar jag det fortfarande.

Läste om Henrik som blev årets företagare och för att citera honom:
 
"Jag har alltid tyckt det varit viktigt att hitta rätt person till rätt plats i firman för att vi ska kunna utvecklas"
 
"Jaha" undrar jag då. (Hycklare!!!) Men hur passar den där bruden med en ätstörning och uppenbara multipla personligheter in i den ekvation då? Vart vill ni utvecklas till nånstans då? För att inte nämna de beryktade alkoholproblemet jag har hört så mycket om!
 
Hon är så jävla "rätt" för företaget!
 
Go team, go!!

krabbklor of love

Idag var det 2 vovvar i butiken & förrutom mitt hat så var det den mest äkta känslan jag har känt idag.

4'a gradig träningsvärk

Jag överraskade mig själv rejält i torsdags dår jag inte gick på spinning utan valde att ta en promme istället. Det har nog aldrig hänt förrut.
 
 
Min PT är nog stolt.

FaiL

Cher släppte ett nytt album för en tid sen och jag har inte hört nånting av den.
 
Jag är en mycket dålig flickvän.

att uppskatta

 
 
 
En sån fantastiskt vacker bild.
 
 
 
 
 

Inked

I ♥ Tim Burton
 
 
 

The Hofstadter Insufficiency

Quote of the day!
 
Sheldon: "Well, if you’d like, we could call him. I mean that you could call him. As I’ve explained, the absence of my friends does not cause me pain. As rock and roll bad boy Paul Simon once said, I am a rock, I am an i-i-i-island."

 
 

viva los amigos!

 
 
 
 
 
 
*hihihihihihihihih*
 
 
 
 

Men nu är jag iallafall igång igen!

Känslan som infinner sig när man inte har kunnat träna riktigt på 3 veckor och man kastas in i program 2 & tror att det ska gå lika bra som när man sist körde det.
 
haha...Idag var jag en mes!
Men jag kan ju bara bli mer köttad från och med nu...

Att mysa hemma på en lördag

Efter att ha jobbat i 11 timmar dimper jag rakt ner i soffan med glass, bullar och vätska. Lördagsunderhållningen: Den onda dockan (ja, jag är så retro) och nya Big Bang.
 
Och jag känner inte ens ett uns av dåligt samvete. Varken för det jag ska stoppa i mig eller se på tv'n. Snacka om att jag aldrig skulle kunna vara läkare. Skulle aldrig kunna ställa rätt diagnos efter mer än 9 timmar på jobbet.
 
Alla skulle lida av Hypokondri efter klockan 7 på kvällen...

Höstdagjämning

Hösten är här och jag vill bara äta kolhydrater & socker hela dagarna...

kanelbullens dag

När jag var liten såg jag på Bullen. Och alltid innan de visade brevfilmerna sa de: "kom ihåg att det inte killen i filmen som skrivit brevet"
 
Då minns jag att jag brukade tänka: "Men vem fan är det som har skrivit det då??"

Jag fattade inte hur det gick ihop. Nu gör jag det.

Dagen efter

Hej träningsvärk, du är ett faktum, för jag fortsätter att underskatta Kettlebell swing, men nu har jag lärt mig - igen. Jag längtar tills nästa gång. 

Gör din åsikt hörd

Den 4'e oktober är det Djurens dag och vi på Djurens Rätt villl ha med den dagen i den svenska almanackan. Här kan du skriva under för att det ska bli så.
 
http://www.djurensratt.se/engagera-dig/blixtaktioner/ta-med-djurens-dag-den-410-i-de-svenska-almanackorna
 
Tack Tack!
 
=)

Aktivitetsrapport för september 2013

Ja,du...arbetsförnedringen...jag kan ju bara skratta, egentligen. Men nu är min jävla rapport inlämnad och jag får vara ifred tills nästa månad. Då jag bara fulsöker jobb som jag absolut inte vill ha och vägrar att ens svara om någon av dessa nummer nu skulle ringa upp mig.
En arbetsgivare hörde av sig med ett förinställt mail som har dussinskickar till folk & ville veta mer om mig.
 
"Har du tillgång till egen bil?"
 
"NEJ!"
 
"Vad har du för drömmar om framtiden?"
 
"Ett hus"
 
"Har du jobbat med flyttstädning tidigare?"
 
"Inte direkt"
 

Förstår de inte att man bara fulansöker om jobb för att de ska hålla käften & för att det ska se bra ut när man rapporterar??!
Jag sökte ett jobb i ö-vik. Ett jobb på 4 timmar om dagen!! INTE FAN I HELVETE SKULLE JAG TA DET OM JAG FICK DET!!!!
Jävla arslen! 4 timmar, I ÖVIIIK!!!!!!???
 
*less*
 
 

Rookie

Idag fick jag gå till gymmet. På 12 dagar har jag gått från att ha ägt till att nästan ha fjärilar i magen av rädsla att jag har glömt hur man gör.
 
Old habbits die hard, säger man och jag kan ju bara hålla med.

ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0