Etikett & grejjer

Asså. Varför stänger människor inte toalocket INNAN de spolar?!

Är det bara jag som är en sån neandertalare som stänger locket när jag är klar? Sen tvättar man händerna & använder handdukspapper när man öppnar dörren & går ut i världen igen.

STÄNG LOCKET!!!

"Those were the days"

Gammal kärlek är rätt kärlek. Jag minns känslan av bubblande besatthet. Jag minns känslan av sprudlande musiknärhet.

"and I want you so it's an obsession"

Säga som det är

Får man svära åt barn? Jag svär åt barn. Jag gillar inte barn & jag kan inte hejda mig.
Idag gick jag förbi ett barn, ett litet barn som kanske bara hade varit ute ur livmodern typ i 2 år & det här barnet hade sand/grus i handen som han kastade mot mig & utan att ens tänka utbrast jag "men va fan gör du?! Är du dum i huvve?!?"

Samma sak när jag var på tranviken förra veckan & ett gäng barn började spela fotboll i sanden alldeles där jag satt, utan att tänka sa jag "men för i helvete motherfuckers, ni kanske inte ska spela fotboll här, gå härifrån föfan"

Måste man ha nån slags spärr på, bara för att det är barn det gäller?

Både ock

Asså, jag vet inte hur troligt det här är, men det här vattnet ska alltså få dig att leva för alltid OCH göra dig steril.

Det är som en gatusmutsig kaka. Jag fetvägrar att leva för alltid, men tänk om det verkligen fanns ett vatten som gjorde dig steril. Vilken grejj. Sign me up, typ

Närkontakt av en grad

Tv utbudet är begränsat i stugan & det är helt okej. Igår låg vi & kollade på Paul & jag sa till Boo "tror du att vi kan önska att vi blir bortförda av utomjordingar inatt?"

"det vill inte jag bli" sa han

Jag gick & la mig med förhoppningarna att vakna upp i ett främmande rum med främlingar runt omkring & Mulder som viskar att sanningen visst fanns, men det gjorde jag ju inte.

Sommarplåga

Asså jag måste kräkas när rix megapols röster utåt skriker ut att du ska sms'a in ordet badbyxa för att ha en chans att vinna whatever.
Jag måste samtidigt lyfta på min hatt för det är ett sånt jävla smart sätt att mjölka pengar ur själlösa intet människor utan egen smak & egna åsikter, men med en stenhård tro på att vinna & få chans att prata med rösten utåt - för den rösten är som gud för dem & de kan slappna av när rösten säger åt dem vad de ska tycka & tänka.

Mammas knas skatt mums

Insåg hur galet kär jag är i den här katten när han går & lägger sig i mina arbetsbyxor för att mysa.
Han är så tokig, min lilla kille! 💖

You Savage! I don't want your Touch. Just Be Yourself Tonight and remember We Too Are One. I'm gonna have my Revenge and then I'll find some Peace In The Garden

Det slog mig nu när jag ska börja på mitt "nya" jobb imorron så kommer jag ju ha firmabil med cd-spelare! Och då vet ju alla vad det betyder.

Jag kommer kunna rocka hur mycket Eurythmics som bara är möjligt & behöver absolut inte ta hänsyn till någon annan än mig själv. Yeah!

The sound of fucking silence

Varför måste alla ungar vara så jävla högljudda & gapiga???!??

Jag hatar människor

Slödder frukost på ikea & jag ser en familj som har 5 ungar som springer omkring & är allmänt jävla störande.

"Asså hur jävla många ungar behöver man?!" utbrister jag till Boo. "och hon har fan en till på väg också!!"

När räcker det, lixom???!

Men åh!

Det har tydligen hänt nånting i Frankrike.

Orka lixom! Vem orkar???

Out grown n shit

Gick igenom & provade byxor imorse & blev varse att jag inte fick på mig alla av dem. Nu vet jag vad ni tänker & jag antar att ni tror att jag fick panik av att jag har "vuxit" men så är det verkligen inte. Jag har vuxit, ja, men det är bara muskler så det gör absolut ingenting.

Skönt också att få rensa bort lite grejjer.

Dagens tankenöt

Stevie Wonder måste vara den minst fördomsfulla människa i världen.

Semestern fortsätter

Vad gör du själv idag?

Må som en knug jävel!

Att ha "semester" är fan fint. Jag har legat på ballen hela dagen och läst om min Pingla.

Att hålla dina fucking fingrar i styr!

När jag får höra om dessa fruktansvärda handlingar som en våldtäkt är som händer egentligen överallt, men det jag tänkte nu var på festivaler. Ska man som tjej inte kunna åka på en festival utan att behöva vara rädd för att bli antastad av sjuka individer?
Den endan oron borde vara att komma bort från sin kompis i folkhavet, eller att tältet svämmar över av det obligatoriska festivalvädret.
Du ska fan inte behöva tänka på om du ska bli våldförd på eller inte.
At some point går det inte längre att skylla på en "dålig uppväxt" utan individen måste ta eget ansvar.
Men varför lär inte föräldrarna barnet att du kan inte tafsa på tjejer hur som helst! Du kan inte tro att du kan göra som du vill! Varför ska det vara okej att göra som man vill med tjejer?!

Att få höra fina saker

En flickflicka blir glad över komplimanger som "Vad smal du har blivit" eller "Så snygg du är i håret" Jag blir glad när jag får höra att mina kettlebellsvingar är fina. 😊 Det är värt mycket mer.

Don't ya worry if you're lonely baby I'm at your door... Put your trouble down Upon me baby That's what I'm for...

Jag och min bästa bästis! 

To run away from you was all that I could do

Jag älskar att gå på ikea .

ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0