En bultande aktivist själ

Det känns inte rättvist att bo i en sån här liten stad! Mitt aktivist hjärta vill till större städer där jag kan möta upp likasinnade & vi kan skrika åt folk som bär päls & sprida budskapet om att äta djurfritt inte alls är dumt. Jag vill demonstrera & bära skyltar, jag vill stå på torget & säga sanningen. Jag vill omge mig med 100 tals Djurrättsvänner & känna styrkan i ett gäng.
 
Allt det fina jag läser om & ser bilder på. Men här i Sundsvall är det som att pissa i motvind & jag är så trött på det lilla engagemang som (inte) finns. Här känns det mest bara som en börda för folk att resa sig från sina fotöljer & göra sin åsikt hörd. 

Min idol Bella.

Igår råkade jag se lite på twillight & bara efter typ 20 sekunde av Kristin Stewart härdsmälter min hjärna & jag måste undra: "ASSÅ VEM FAN BAD HENNE SPELA ROLLEN PÅ DET SÄTT HON GÖR!!?!?!?! VEM TYCKER ATT DET ÄR OKEJ!?!"
 
aaahhh, så JÄVLA DÅLIGT!! Hon ser konstant ut som hon vill bajsa, men måste hålla sig.

Spring Piga

Då jag lovat mig själv att ta löpningen på mer allvar till våren så har jag anmält mig till både vårruset och ica loppet. Detta kommer bli det första loppet jag springer som är 10 km. Jag gruvar mig lite, för jag har aldrig sprungit så långt på en och samma gång.
 
Åh hua.
 
(inte som min karl som springer maraton som det inte finns någon morrondag, men hey! Ska inte jämföra nu...)

Mitchell Buchanan.

Är det bara jag som längtar?
 
 
:D
 

Människans seger

Den 27'e var det minnas-förintelse-och-alla-människor-som-dog-under-hitlers-hand dagen. Människor från hela världen stannade upp och omfamnade varandra och drog en lättnans suck att det är över och att de är fria.
 
"aldrig igen" ropar de.
 
Hm. Jaså?? Skulle inte tro det. Friheten ni glädjs åt är en annan individs misär. Varje sekund. Varje dag. Tills de antingen gasas ihjäl eller hängs upp och får halsen avskuren, så kan de blöda ihjäl.
 
 
 
 
 
 
Jag förstår inte vad ni firar? vad är det för skillnad, egentligen? Jo, Djur har inga röster att säga ifrån, men det har jag! Och så länge de inte kan säga nej, så är jag deras röst - och jag kommer aldrig hålla käften!
 

Grandiost. Min världsbild är större! Jag kan flyga!

Igår träffade jag min PT igen och det var vackert! Hon frågade mig förra veckan vad för slags pass jag ville ha.
Utan att tveka en sekund sa jag; "ett högintensivt, köttigt, kaloriförbrännade pass"
Snacka om att få äta upp sina ord. Det var så jobbigt att medans vi tränade ångrade jag nästan att jag ens öppnat munnen från första början.
 
Men girl! Känslan jag hade efteråt går inte att uppnå eller beskriva med ord från det svenska språket! Jag var euforisk, hög, upprymd, jag var oövervinnerlig.
Hon är fortfarande på mig att jag tränar för mycket och att jag aldrig kommer få de resultaten jag vill åt om jag inte lägger in vila i schemat.
"Din kropp befinner sig ständigt i nedbrytningsfas" sa hon och det slog mig i ansiktet som en knuten näve. Jag satt tyst och funderade. Det hon säger är ju sant och för första gången tog jag till mig det, för nu är det på allvar. Jag har klivit ur min trygghets ruta och blickar ut på saker med helt annorlunda ögon, jag har fått en helt annan motivation och det känns som jag har vuxit 2 meter mentalt.
 
Det är slut på ursäkterna, för nu, nu jävlar gäller det!

Vad hände, lixom?

Oftast är det de sjukaste låtarna som fastnar i huvudet och det går lixom inte att rationalisera det.
Idag när jag var på väg till vattenträningen började min hjärna helt plötsligt sjunga på "Hosianna Davids soooon, som kommer i herrens naaaamn", om och om igen. Jag kan ju inte texten så jag sjöng det som jag trodde var rätt, och jag var nästan tvungen att stanna och undra "Vafan kom det där ifrån?!"
 

Ibland blir jag förvånad över vad som händer...
 

Som en dröm i bläck!

En sån fin bild!
 
 
 

BrandWhore

Även om det tar emot att erkänna så gillar jag fina träningskläder av märkvärdiga märken & dyra priser. Boo köpte ett par superfina Nike skor till mig, och även fast det egentligen inte ska spela någon roll är det faktiskt lite roligare att träna med sådant på sig än ett par sletna trasiga skor.
 
Jag är ett märkesluder, I know! (förrutom Fila och Puma, värdelösa ful märken!)

Hanging off the balance

Camping och grejjer är ju jätteroligt, men är det nånting jag absolut inte skulle göra så är det ju det här!
Fyfan vilken skräck.
 
 
 
 
 
 
 
 

Guds smycke? Hells to da no! Pigas!

minus psalmhänvisningarna så var det här det tuffaste jag sett!
 
 
 
Fan vad jag skulle strutta om jag hade dessa...
 
 

Kändis på gymmet

Häromdagen såg jag Kevin Walker på gymmet och hans hår såg lika otvättat och sletet ut som alltid, men nu undrar jag; betyder det att han är på mitt gym att vi är träningspolare nu?

Dessutom måste jag le för han hade inga groupies där. Blir han sur för det då? Måste jag ju också undra. Hade han förväntat sig att flickor skulle visa boobisarna för honom jämt, eller kan han chilla med tanken?
Han gjorde inte så jävla mycket, heller. Satt bara på en pall och pratade i telefonen. Det är då man ska gå förbi och göra tricepsarmhävningar på tå på golvet framför honom - så att han fattar att gymmet inte är ett ställe för munnen att tränas.
 
Jävla poser.

Nästan så att jag skäms, asså!

Under mitt sophmore år som vegopiga fick jag frågan: "Om du får barn, hur ska du uppfostra dem då?"
Jag sa: "Jag låter dem bli gamla nog och så får de själva bestämma"
 
Meaning: jag ger dem kött och sedan får de själva bestämma hur de vill leva.
 
Nu när jag tänker efter blir jag alldeles mållös över mitt svar. I mitt reducerade tillstånd tyckte jag alltså att kött var normen när man växer upp och att det skulle uppfortras så. Herre!
 
Nu säger jag: Vem säger att en köttdiet är normen?
 
 
 
 

en fis på det här så, är det ju perfa!

Du vet den där känslan när man snoozar med Leon och är super kissnödig och han lägger sig plötsligt på magenområdet och börjar trampa...?
Man har inte hjärta att flytta sig för då känns det som hans blick säger "Mäh!" med all förakt i världen...
 
 

Ny realitysåpa

Istället för "Bonde söker fru" borde det heta "Bonde som söker någon som vill hjälpa till på gården och klappa grisar och mysa med kossorna. Och mocka bajs, så klart"
 
Det skulle fan jag söka till!
 
 

Ink Whore

Människor som lasrar bort vissa av sina tatueringar borde inte ha några tatueringar överhuvudtaget. Hur kan man vara så dum att man gör nånting som man kan ångra? Varför tänker man inte till lite INNAN, istället för att göra nånting som är "ballt just nu"
 

Jag har fan 2 HIM tatueringar och det finns inte en chans i världen att jag har ens funderat på att ta bort dem. De har ju blivit en del av mig, en del av det jag gick igenom när jag var liten piga. Även fast jag nu betraktar HIM som ett jävla skitband som bara blir sämre och vidrigare, så stannar mitt bläck!
 
Jävla wannabe tatuerings luder.
 
 
"Åh, en tribal!"

In my ass

Asså är det nån slags rättighet bara för att du är "kändis" att du ska göra en jävla kokbok, eller?!
Schörlyy Klamp har väl ingen aning om hur man lagar mat, (hon har ju knappt nån aning om hur man sjunger) hon har bara satt sitt face på bokens framsida och tjänar pengar på det! "Gå ner i vikt med mina viktväktar recept, mumma i kistan"
 
Samma sak med träningsböckerna. Så jävla sugen på att följa tönt Paolos råd, då!
 
 
 
 

Tusen år sedan & 96 quite bitter beings var typ den bästa låten!

att se på gammalt Jackass är som blåbärspaj för själen...

Snett. Snett. Snett

Jaså, du vill intala dig själv att du både är djurvän OCH uppfödare. Ha! Skulle inte tro det. För allt handlar ju om pengar för dig, ditt as! Hade du inte tjänat ett öre på det hade du ju aldrig fött upp djur. Förstår du inte hur överbedjurat det är så massvis med hundar och katter måste avlivas för ingen vill ta hand om dem? Ser du inte hur snett det är?
Och tycker du på fullaste allvar att det är okej att människor kommer till dig och köper en kattunge, medans precis i samma stund fryser en kattmamma med sina ungar ihjäl ute för att det inte finns plats för dem nånstans??!
 
Hycklare.

innan Vattengympa

att stå så man kan se sig själv i en spegel när man duschar var hur ego som helst, men jag älskade det! Önskar att jag hade en hemma också...

"...In a deep and dark januari"

Det enda jag såg fram emot i december var att kunna lyssna på I am a rock och att jag skulle leva som i texten, men då december var så snöfritt som det bara kan gå får jag ta igen det nu. Jag får bara ändra texten till januari. Det låter ju inte lika snärtigt, men hey!

Boendestöd

"Lägenheten där och där som du bevakade är nu uthyrd till en annan. Vi har ett kösystem"
 
Åh, så skönt då att det bara var ungefär 71 stycken före mig.
Nästa gång kanske det är min tur...  *håller tummarna*
 
as.

Vovveglädje

 
 

Ink up. Ink up good.

Jag har varit Kids In The Hall fan sedan -97 och jag tycker det är dax att hylla det med bläck på kroppen. Saken är den att det är ju så jävla svårt att komma på hur/vad jag ska göra.
Har funderat på att ta en bild & göra en karikatyr av den, eller ta de populäraste karaktärerna och koka ihop en rygg tavla, eller nått...
 
Svårt.
 
 
 
Men det är ju så jävla asbäst, juh!

the abominable yedi

Du vet känslan av att vara så jävla hårig att du skäms när du tittar dig själv i spegeln...och sedan när du får raka dig och hela världen sjunger?

Valo through the years

 
 
Sorry, kunde inte hjälpa mig. Jag är ju nostalgskt juh!
Fram till 2003 var han min grej of the day och den enda jag älskade. Höhö...så snett.

Jag funkar inte som er, thank dog, lixom!

Nu blev jag sådär nostalgisk av mig så jag gick in på facebook och alla de gamla vännerna från förr, och jag tackar alla jävla gudar i världen att jag är så långt ifrån deras livsval som det bara går att vara!
 
För enligt mig har de ALLA gjort fel val. 

True Story

 
 
Got milk?

Hooked (on a feeling, my ass!) on youtube

 
Okej. Jag kan fan inte sluta lyssna på den här låten & jag ställer mig frågan varje gång jag hittar en sån här gobit; "Hur kunde jag finnas till innan den här låten??"  Som när jag hittade Slip Slidin Away, The Boxer, eller Simon & Garfunkel, överhuvudtaget. Det känns som att vara i ett främmande land och äntligen har hittat en som kan svenska. Klarhet. Öppenhet.
 
Det är den mest uppfriskande låt jag har hört på länge (sorry Paul) och videon är så len mot min kind & knäpper mig i hjärtat.
 
En otrolig låt kan få en att vilja försöka en dag till.
 

"Don't blame the child, it's just a little thing"

Det är lustigt när vuxna säger "barn kan vara så elaka" och det är ju visserligen sant, men vems fel är det egentligen? Det är ju inte ungarnas fel, för ingen föds elak, det är isåfall föräldrarnas fel som inte kan uppfostra ungen rätt och gör den till en jävla skitunge.
 
 
 
 
 

Springa som en flicka

Kära gud i himmelen gör så att våren kommer fort fort fort, för nu vill jag fanimej ut och kuta på asfalten!

Valde fel fan väg

Hej bloggen.
 
Jag valde tydligen fel Paul. Den jag borde ha gått med heter inte Simon i efternamn utan Mccartney. Där får man respons på sin kärlek och man blir märkt (på massa sätt) (vilken ordvits!) för har man tur blir man upplockad på scenen och får en kroppsdel signad. Det kan jag ju bara drömma om.
Youtube fullkomligt kryllar av sådana här klipp och jag blir nästan fysiskt sjuk av att se dem. Jämför jag så är det som att jag är fan av en tegelvägg istället för en levande människa...
Jag kommer aldrig känna mig tillräcklig som älskare om jag inte har en kroppsdel tatuerad av tribute.
 
 
 
Men way to go, Paul Mccartney, lixom!

Knepig konversation

Leon har de senaste dagarna ätit väldigt lite och jag har märkt att han inte har gått på lådan som han brukar. Jag ringde veterinären igår rådfrågade, hon sa att jag inte behövde jätteoroa mig, eftersom han ändå är som vanligt. Men skulle det fortsätta så skulle vi höra av oss.
"Okej" tyckte jag, men mitt mammahjärta sa ändå att nånting inte är riktigt som det ska. De åkte till mormor igår och jag bad henne hålla koll på Leon om han går på lådan och vad han gör där.
 
Alldeles nyss fick jag ett meddelande av henne på facebook att han var och bajsade och jag har nog aldrig blivit så lättad över att höra de orden och jag skuttade av lycka och lättnad...du vet som man gör när katten bajsar :D
 

Befläckad på badet

Jag kan inte hjälpa känslan av att jag begår ett övergrepp mot barnen bara för att vi befinner oss i samma duschutrymme på badet.
Som imorse efter vi hade simmat (60 längder niggah!) och en liten tjej stod snett mittemot mig. Vi glodde ju inte på varandra, men det kändes som jag utsatte henne för övergrepp bara för att jag inte hade överdelen på mig när jag tvättade håret.
 
En gång råkade jag se en träningspolare i guds skrud och jag fick panik och mådde jätte dåligt i flera dagar. Som jag besudlade honom på nått sätt.
 
Jag kanske bara är nojig. Jag menar, nått fel är det ju...

Feltillverkad

Sheldon: "Now, please understand, I don’t hold you responsible for your behaviour because, see, from an evolutionary standpoint, you’re a slave to your desire to reproduce."
 

*Phew* Snacka om att jag är en frisläppt slav då! Tack Abraham Lincoln.

Märkt av Din idol!

Så jävla jealous!
Här plockar vi upp flickor till höger och vänster och skriver på dem! Så jävla fint gjort. Det här är ju det största ett fan kan önska sig...Och själv kan jag inte ens få mig eget namn skrivet av min Paul. Nej, nej...här ska det gå bläck löst...hmm, jag fattar...visst visst...
 
 
 
 
 
 
Jag blir nästan sjuk i själen.

WoRd

 
 
 

Jag är med simkort!

Jag och Boo har skaffat simkort idag! Jag är beyond lyrisk! Tanken på att utöka min träning och gör nånting helt annat får mig att känna mig som när jag var liten och det var julafton imorron.
Jag har redan bokat aqua wet vest på torsdag, aqua bike den 13'e och aqua cardio och aqua styrka den 15'e.
 
Det ska bli så roligt och det här innebär ju att jag måste vänta med kossan, nu när jag precis har kommit igång vill jag inte låta en månad passera och jag inte får bada/träna alls.
 
(är du nöjd nu, Mow? :P)

Jag bara undrar...

Förälder: "Det är så tråkigt nu för barnen, finns inget att göra ute när det inte är snö"
 
Men...vad gör de på hösten då?
 
 

TB forever ago

 
Det här är så mycket jag för 11 år sedan! Jag blir alldeles gråtmild.
Fan, jag hade kunnat skrivit den här filmen.
 
 

Amen sister!

 
Det mest sanna jag har hört. Så vackert & passande att jag grät när jag såg den.

Gettin' married

Även om jag skulle vilja gifta mig nån dag så kan det ändå aldrig hända, för bara tanken på att jag måste presentera "den andra hälften" som "fästman" är mer än vad jag klarar av. Och när han i sin tur får frågan "vem var det där?" ska han då, med ett straight face säga "min fästmö"??
 
Det är kanske de fulaste & gay-igaste orden i det svenska språket och jag kan inte tvinga en annan levande varelse att behöva yttra dessa ord.
 
Sorry, wedding's off...

Konspirerar

Facebok vill att jag ska "gilla" Kevin Walker. Hm, spännande. Det som gör det hela så motbjudande är att jag ser att 15 av mina vänner redan har hittat gilla knappen och nyttjat den. Nu försöker de dra ner mig i fördärvet också. Jag måste vara stark.
 
Jag vill inte gilla William Shatner heller. Vafan har jag fyllt i för personuppgifter, egentligen?

Girl Crush

Snygg, eller? Jag brukar inte gilla orange håriga tjejjer (förrutom Scullder dårå) men herre!
 
 
 

HIM

Old habits die hard, right? Och det kan jag mycket väl hålla med om.
Nu under nyårstider svämmar en viss facebookgrupp som jag är med i över med live godis från Tavastia. Det har blivit HIMs grejj att gigga klockan 24 på nyår och hela världen tycks ha trängt sig in i den lilla klubben som (ska rymma) rymmer dryga 1000 pers.
En svunnen tid som jag inte alls ångrar, men som jag aldrig skulle orka gå igenom igen. 
 
Vi åkte till Tavastia 3 år i rad. -02 -03 och -04. 2003 var det nått jubileum och det hela filmades av finsk tv. Vi är med. Klart. Och vi syns under gigget - massor, och det sitter jag och kollar på nu.
Nostalgin kastar sig i ansiktet och jag kan inte annat än att må gött när jag ser mitt gamla liv på youtube. Att det är 10 år sedan är ju ingenting jag måste lägga vikt på...blir lite chockad bara...
 
Här utanför satt man ju och köade ungefär 21 timmar innan första gången.
 
 
 
Längst fram stod man ju. Så nära att Valo kunde trampa mig på fingrarna och det gjorde han. Jag la medvetet ur händerna för jag ville att han skulle kliva på mig. (inte alls weird) Ingen korridor, heller! Så jävla fint!
 
 
Fina lokalen! Jag älskar Tavastia!
 
 
 
 
 

1'a januari

...och livet är fortfarande lika värdelöst.
 
2014, my ass!

ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0