Hard days night

Det bästa med att ha ett jobb är när man får gå ifrån det & varje eftermiddag när jag sätter mig i min bil säger jag: "Hej lilla bilen. Jag har saknat dig idag. Nu åker vi hem!" 


Att åka hem är fan det bästa! 

Demonstration mot svensk sommar

Trodde fan inte det var möjligt att bli nedkyld i slutet av juni, men visstfan går det när man bor i (fucking jävla kuk) sverige. Sverige med 80% nederbörd & kyla under sommaren! Sverige som aldrig har en anständigt sommar utan piskar på med 12 gradiga dagar & grå himmel! Jävla fan. 

Igår efter cirkusdemonstrationen var jag så jävla kall att det var varm dusch, super luvtröjan & filt som gällde! 

Jag blir så jävla sur. Det ska vara sommarmånad. Det ska vara varmt. Men nej. Igår regnade det om vartannat som solen glimtade fram & sa "Hell no!" 

Jävla mörka sverige fan. 

Gud vet allt

Big brother grejjen är ju äckligt! Jag blir ju som förföljd. Fakin it like S&G.

Jag lyssnar & börjar genast fejka när han säger att hans unge får utbrott om dens kläder inte matchar eller om det är veck i tyget. 

"Aaww så jobbigt det måste vara för den" Säger jag, men när jag egentligen tänker "Asså vafan jävla störda unge är du dum i huvudet eller!!?" 


4 paws and a nose

Hej gud. 


När ska jag få adoptera en vovve? 
Amen. 

Slammed in my face

Så sur jag blir då när affärer inte har öppet när jag vill handla! Vi måste ju ha kantsten och nån anordning till ugglerummet och pvc tak.
Det är öppet alltid och alla dagar annars,men inte på midsommar. Det har ju inte ens nånting med jesus att göra. Så orättvist.
 

When it get too close.

Fan så jävla trött jag blir på människor som driver fansidor på Instagram & blir personliga & fiskar efter tröst & uppmärksamhet för att de går igenom en "svår period" nu. 


Asså håll käften!! Jag skiter fullständigt hur du mår, jag följer dig bara för att du har the good stuff. Du har Annie Lennox/Eurythmics bilder. Sluta tyck så jävla synd om dig själv. Det kan du göra i ditt egna personliga instagram. 

There is no "I" in team.

"Take one for the team" heter det ju och jag måste väl försöka leva efter det när mannen INTE vill lyssna på Eurythmics, utan vill höra radio... 

Bara att bita ihop tills vi kommer till Stockholm och till MIN bil där jag kan göra som jag vill. 

Min första bil!!

Hej blog. 


Imorron ska jag ner till Stockholm för att bli med bil & en av mina första tankar var: "Vilka Eurythmics skivor ska jag ha med på min jungfrufärd?" 

Den här godingen kommer att bli min iallafall. 


Juni, Juli, Augusti.

"FAN HAR DET VARIT 1 FIN DAG I JUNI!???!" Tänkte jag igår och surade över Tomas Ledins jävla text som har jinxat oss forever! 


Men det klarnade ju upp & det gick ju att jobba på huset när kvällen kom. 

Fan vad gött! 

Drömmar om mer

Det här räcker ju inte som handpenning till min Citroën Berlingo vafan!!!! 

Så känner du igen jazzmusik

Jag gillar all sorts musik, men fan vad jag har svårt för jazz asså. Det finns fan ingen takt att följa med i & det är som ett språk jag helst inte vill prata eller ens veta av. 


Och jag uppskattar inte att bli medlurad på en Povel Rammel kväll för att se en ocharmig Peter Harryson-aktig gubbe som man inte kan avgöra om han kan sjunga eller inte - för jazz är ingen riktiga musik!!! 

Gå upp i ottan

Jag har aldrig varit bra på att kliva upp tidigt till en klocka & på nästan alla jobb jag har haft, har en våg av "Vafan håller jag på med så här tidigt jag orkar inte mer åååhh jag vill dö!!!" sköljt över mig i samma stund som lätet säger åt mig att kliva upp & det är ingen skillnad nu. 

När mobilen ringer 05:55 så vill jag alltid att jorden ska gå under så jag slipper kliva upp så tidigt. 

Jag är kanske allergisk mot tidiga mornar. Är det ens möjligt? 

ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0