OGILLAT

Du vet den där känslan när man önskar att ens arbetskompis ska bli överkörd av en långtradare..?

Lyckan har en smak!

Jag är bortom lycklig! För en liten struntsak, egentligen, men damn vad gott! jag köpte den här yoghurten bara för att den var ny & det är det bästa jag har ätit nångång. 
Jag bara måste få dela med mig. 
 
 
Notera smaken. Lime & citron!!! Så en skål yoghurt, digestive kex & blåbär är typ det enda jag vill ha just nu. 
Du bara måste prova!
 

Så gör man

Jag som känner mig så taskig när jag säger nej, har kommit på ett jättebra sätt att bli let off the hook. Som igår när en expidit försökte sälja på mig en " ny & superfräsch" mascara frågade jag om de var djurtestat. Generellt har de aldrig nån aning om det, så jag kunde därifrån utan varken mascara eller dåligt samvete.

Win win.

Nytta & Nöjje

De ultimata testet är passerat och avklarat! En tjej jag jobbar med bjöd på tårta idag, men jag åt ett päron och en banan.
Kände inte alls sug efter att vräka i mig. Jag är så jävla duktig! Är inne på min 3'e vecka av 4 och just nu handlar det inte om sug, egentligen. Nu är det mest en "bara för att" grejj. Jag har lixom kommit över det "värsta" så att säga.

Slid Tid

Idag ska jag på en sån där cellprovsundersökning och det finns ungefär 16 saker jag hellre skulle göra. Jag undrar om kvinnan som ska gräva i mig vaknar på morgonen och kvittrar: "idag ska jag kolla på en massa slidor! Jag längtar!"
 
Det är ju bra att det finns sådana människor, men vad brinner de för egentligen med yrkesvalet de har gjort? Vad känner de passion för?
 
Hon bryr sig förmodligen inte om vilka trosor jag har på mig, men jag valde ändå ett par med bananer och apor på. Fräsigt värre.

Istället för, lixom...

Då jag är inne i en "nyttig" period nu & har varit det de senaste 14 dagarna, så är ju självklart godis off limit. Det har gått bättre än vad jag hade trott att sluta med sockret & de dåliga kolhydraterna, men ibland har jag ju ändå haft fantasier. 
Jag hittade dessa på Ica bergsgatan & blev glatt överraskad. 
 
 
Jag har aldrig gillat torkad frukt, men det här var asgott! Veganska är de också!!
jag tänkte prova en månad utan godis, chips, glass & kakor. Jag har 2 veckor kvar. Det känns bra. 
 

Dog vs baby

Mitt djurhjärta ler när jag möte en barnvagnsfsmilj som har en hund med sig. Alltid när människorbarn kommer in i bilden så ryker hunden "för nu har jag ju Inte tiiiid för min vän jag har haft glädjen att få dela 6 år av mitt liv med"  
 
men en ibland blir man överraskad

Nu är det slut på veckan det är dax för fredagsmyyyys

Istället för det obligatoriska fredags fikat som jag & Frun
var så inne på förrut, så har vi istället börjat med en fredagsplanka.
Det längsta jag har stått är 3minuter & 30 sekunder.

Slipper man grina i själen för att man har tryckt i sig massa snarra.

Me and my homegirls fave flick!

 
 
 
MOW KAN DU GISSA VILKEN FILM SOM BÖRJAR NU?!
 
 
Hoppas du har det bra där ute i den stora världen. Syns snart!
 
 
 

Reklam för vissa ögon

 
 
 
Det här ser ju inte ut som en reklam för F! utan snarare för Myrorna. Typ "låt någon annan sitta i din gamla stol"
 
 
Blir varken sugen på att rösta F! eller köpa möbler.
 
 
 
 
 

Man orkar inte

Att diskutera köttpolitik och djurhållning med en köttätare är som att löpträna med nya kängor som är 4 storlekar för små, samtidigt som du blir piskad med granris över ryggen.
 
It hurts!

Thunder

Varför måste Brian Johnson låta som en gammal whiskeykärring på detox när han "sjunger"?!
Kan han inte skärpa sig och göra som man ska istället? Han har ju faktiskt en riktigt röst där under och inte bara ett plågsamt jävla läte.
Jag fattar inte deras storhet alls, för alla låtar låter precis likadant och har du hört en så har du hört alla. Jävla skitmusik!
 
Och är det bara jag som får Buffalo Bill vibbar av Angus Young?

Viva la 80's

 
Asså 80 talet hade sina guldkorn ändå! Kan man vilja nått annat än att svassa runt när man hör den här?

Material happiness does exist!

 
 
 
 
 
 
(hihihi)
 
 
 

Nånting mer att "leva" för

Alla som känner mig vet att träning & hälsa tar upp typ 88% av min vakna tid och det är verkligen nånting jag aldrig skulle vilja vara utan, MEN jag känner ändå ibland att jag vill ha en till hobby & fritidssysselsättning att fördriva mitt liv med.
Den stora tanken kom när alla mina gymkompisar skulle vara borta från fredagsmyset och jag blev ensam på pumpen. Dan The Man och hans fru skulle åka till tyskland och köra racebil och Random skulle åka hojj i skogen. Det lät så himla fint att få göra nånting annat ibland och jag kände verkligen att jag också ville!
Men frågan är då: Vafan ska jag göra då? Ska jag ta det till det totalla motsatta och göra nånting stillasittande? Jag är ju inte bra på nånting som Mow är, hon är som McGayver för båda kan göra underverk med en pinne, lite tejp och typ en sko. MIn hjärna funkar inte så.
 
Jag pallar ju inte att lära mig nånting heller, jag vill kunna på en gång, annars blir jag bara sur och ger upp. Svårt när man är så icke skillad på saker. Jag är rätt värdelös, egentligen. Kanske lika bra att koncentrera mig bara på träningen. Där har jag ju koll iallafall...

Jane's addiction

Idag frågade Frun mig "är du beroende av nånting?"
Jag hmmm'ade & låtsades se ut som jag funderade medans jag tänkte på hur mycket & vad jag kunde avslöja för henne.

Jag kan räkna på handen vilka människor jag kan avslöja alla mina hemligheter & skavanker för. Jag vill ju
inte skrämma henne, lixom.

ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0