Hotellfix

Det bästa med hotellbadrummet är att speglarna är riktade i så många mer håll än den hemma, så man slipper stå så här när man flexar i ensamhet.
 
 
Även om jag nu inte ger mig själv en hårklippning, så har jag själv stått så där massa gånger.

En revolutionerande djur sida!

Mow skickade mig en helt fantastisk sida! Här kan man ta reda på om djur dör eller skadas i filmer, så man vet vilka filmer man inte ska se.
 
http://doesthedogdie.com/
 
En sån här sida har jag längtat efter länge!

Hur kan folk bara gå omkring som det vore typ ånge??

Jag kan inte fatta att jag en gång i tiden gick i denna stad och kände att jag ägde den.
Nu gör stockholm gör mig paranoid, ängslig och otrygg. Jag tror att alla är ute efter mig och jag kan inte ens utesluta den gamla tanten med vitt hår som en potentiell rånmördare.
När Boo springer är jag alldeles ensam och efter besöken på de obligatoriska affärerna, skynda jag mig hem till hotellet, tar av mig byxorna, lägger mig i sängen och känner lugnet.
 
Jag vill aldrig bo här!

Lördagspussel

Vad är det för skillnad mellan Tilt, Slant och Incline?

Djurlycka

 
 
 
hihihihih....♥
 
 

LUSH!

 
 
 
Medans min karl springer stockholm maraton så ska jag gå hit!
 
 
 
 
Mitt djurrättshjärta klappar lite extra hårt nu! ♥
 
 
 
 

Summertime and the lovin' is easy

Jag sover inte längre med 3 täcken & heltäckande plagg, dessutom har jag stängt av alla element (alla 2)
så det måste vara sant - sommaren är här, baby!

Underbara kattbilder

 
http://www.buzzfeed.com/expresident/best-cat-pictures

Toughest Umeå!

Igår gick tydligen denna vackra hinderbanerunda i umeå och jag kan inte fatta att jag missade den!
 
http://www.toughest.se/hinder/
 
 
 
Ser ju så jävla roligt ut att jag vill kräkas!!
 
 
 

Förlossning vs gaddning

Att föda barn gör visst ont har jag hört, men nånting som också gör ont är att tatuera sig.
Jag lovade mig själv vid min senaste sittning i december att nu fan får det vara sista gången, det gjorde för ont, men likt en kvinna som glömmer förlossningssmärtan har jag lika så glömt hur smärtsamt det verkligen var och jag är i full planering för min stundande kossa som jag ska sätta på höften/benet.
 
Jag riktigt längtar!

Vårkris

Med våren kommer inte bara värmen, utan kraven också. Alla verkar bli helt galna och alla ledig tid nästan måste spenderas utomhus.
Alltså, i samhällets och lagens ögon är jag vuxen nu och jag undrar, vad gör man som vuxen utomhus hela dagarna?
Det enda man får höra från folk som jobbar inne är hur mycket de längtar tills de slutar så de kan gå ut i solen. Men snälla, kan någon förklara för mig vad ska man göra ute?
Ska jag gå på en 5 timmars promme varje gång solen och värmen tittar fram? Ska jag bara gå ut och sätta mig på en gräsplätt? Ska jag sitta på en fik? Ska jag bara gå ut och ställa mig för att det råkar vara vår? Räcker det med att jag sitter på ballen i solen?

Jag har ingen hund (än) och grabbarna är mindre än "inte sugen alls" på att gå ut. Så vad gör man ute? Vad gör DU ute?
Snälla någon, vad ska man fördriva tiden med ute? seriöst HJÄLP MIG!!

Ego Tripping

Ibland måste en flicka få klä av sig till underkläderna och spänna sig i spegeln...
Bara för att hålla sig uppdaterad, lixom.
 
 
Nu ska jag gå och träna! Vem vill hänka?

One hit wonder

Bara för att Kevin Walker - en fotbollsspelare, vann idol, så ska han absolut förvandlas till en känslig, låtskrivar wannabe, med en gitarr & snett leende.
 
- löjligt.

Den här tyckte jag var rolig.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
:D
 
 
 
 
 
 
 
 
 

a draft of the truth

Jag fick något skickat till mig som jag tyckte var så vackert.
 

"...Fandom is distraction. Fandom is endangering your job, your grades, your relationships, your bank account. Fandom gets no work done. Fandom is too much work. Fandom was/is just a phase. Fandom could never be just a phase. Fandom is where you found a friend, a sister, a kindred spirit. Fandom is where you found a talent, a love, a reason.

Fandom is where you found yourself.”

 

 

Yrkesval, eller handlar det om att ta det man får?

Enligt mig ska man aldrig skämmas för ett jobb. Så länge du kan ta hand om dig själv och inte förlita dig på att andra ska försörja dig, så är det coolt, men finns det ett "utgångsdatum" för vissa yrken?
 
Som städ, te x. Kan man någonsin "växa" ifrån att ha ett sånt arbete? Kan du bli för gammal för att slita efter andra och inte ha en fin utbildning som gör att du sitter på en chefsposition på ett fräsigt företag?
Jag har städat sedan 2010 och trivs superbra med det, men hur länge kan jag fortsätta med det? Kan jag städa med stolthet vid 50 års ålder? Eller "förväntas" jag då att ha fattat vad jag vill ha utav livet och ha skaffat mig ett "finare" yrke?
Jag har aldrig valt att börja städa, det var ett erbjudande jag fick och jag tog det istället för att vara arbetslös. Nu har det gått 4 år och jag känner att jag vill fortsätta med städet. Jag slipper sitta på en stol i ett kontorslandskap med myror i benen, det är inga helgjobb och jag slutar klockan 16 på dagarna. (ALL tid i världen till träningen!)
 
Hur är det med folk som jobbar på te x mcdonalds? Det anses vara som ett kortare gästspel när man är 18, 19 år, men är det helt fördomsfritt för en som kanske är 35 år?
Är man "trash" för att man väljer att jobba kvar på ett sådant ställe vid en sådan ålder?
 
Eller ska världen bara hålla käften och låta en göra som man själv vill?

Är jag konstig?

Nu blev jag så där ego att jag youtubar låtar med mitt eget namn. Som en extra boost av självförtroende denna strålande lördag...
 
Jag gillar fortfarande mina pojkars version bäst.
Linnea Henrikssons var inte mycket att hänga i nått träd.
 
 
*hihi*
 
 
 

Hejja Ikea! Snart så...

 
 
 
Halloj där! Vill du, precis som jag, att det ska finnas fler veganska alternativ på ikea? Men självklart! Då kan du skriva på denna petition:
 
http://www.viva.org.uk/veganikea
 
Så med lite gammal, hederlig kämparanda, så kan vi få saker och ting att hända!
 
 
Penny Lane får ordet.
 
 
"It's all happening!"
 
 
 
 
 
 

Ett äkta leende

 
Alltså, den här kaninen är det sötaste jag har sett! Kolla lilla röda hallonmunnen, dottorodooo!! ♥

Min livsskyldighet:

Bara jag får tänka till lite ibland, så vet jag varför just jag föddes...
 
 

RÖSTA RÖSTA RÖSTA!!

Jag hoppas att alla går och röstar i Eu valet den 25 maj. Är du lite osäker på vart du står, kan du svara på några frågor och vips, så dyker det parti upp som matchar dina åsikter mest!
 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/valaret2014/EU/Valkompassen/

Gud Är God

 
 
 
Michael Parkinson, programledare och journalist
 
 
 
Michael J. Fox har parkinson
 
 
 
 
 
Som sagt, Gud är god...
 
 
 

Svensk "vår"

Det är den 9 maj och jag går fortfarande kring med vantar, palle och vinterjacka. Det här är inte okej, asså. Vem tar på sig ansvaret? Jag vill snacka med nån!

Ica Loppet 2014 -då kör vi!

Jag har verkligen tagit uttrycket "Vila mig i form" på allvar, då jag inte har gjort många kraftansträngningar sedan i måndags på spinningen.
Imorron ska jag nämligen springa min första mil ute på alnö och jag är nervös. Jag vet att jag borde ha sprungit mer, men jag blir bara anti när det är sånt här väder. Då är det skönare att slappa i soffan efter jobbet och se på Dr Phil.
 
Jag är då ingen seriös löpare, kan jag ju verkligen konstatera. De människorna är ju ute vilket väder det än är. Är inte riktigt där än...

May. 09, 2014

Om jag får säga mitt

Nu när det nalkas vår & sommar & grejjer & alla cirkusar börjar vakna till liv känner jag att jag skulle vilja samla lite likasinnande & ställa mig utanför nån cirkus & demonstrera.
Ett sanningens ord till alla föräldrar som vill att deras ungar borde få se elefanter göra konster & igelkottar krypa genom tunnlar.

Det är inte rätt!
Nån som vill följa?

mina nya vänner

Det finns inget som får mig att känna mig så speciell som när ett djur ger mig av sin tid. & både igår & idag har jag haft turen att få mata 3 änder som går omkring runt där jag jobbar.
Jag kan inte beskriva hur glad jag blir när de faktiskt kommer när jag ropar på dem. Det är hur sött som helst att se deras smårumpor skumpar emot mig med en väldans fart. Sen sitter vi tillsammans, äter bröd & umgås.

Det är så ärligt, på nått sätt.

Pinigt värre

När människor tar selfies och det reflekteras i deras solglasögon - då skäms jag. Jag får ett scenario i huvudet att det sitter där och vill visa världen att det sitter där och ska ta ett snyggkort, för att alla ska ju se vad de gör. Sen kanske det inte blir rätt första gångenoch de måste ta omkortet

Se rätt ut

Jag blir sur när människor som inte tränar ändå har Better Bodies kläder på sig. Som att det skulle bli sant bara för att du har ett märke på dig. " Jag blir så köttig i mina tuffa kläder, mitt arsle blir mer konturfyllt"
Det är ungefär som att utge sig för att vara svartrockare & använda gympaskor till den stentuffa läderrocken.

Eh, nä.

over & over, again & again.

Jag har haft samma låt på repeat sedan min arbetsdag började imorse kl 7.
Jag har inte ens reflekterat över hur stört det skulle vara för en normal människa.

blond & dum

Asså raring, när du byter bort både brödet & pastan från din räksallad för att vara mer "nyttig" drick då inte en cola till.
Då har du lixom inte fattat nånting.

Weeping Willows

I onsdags hade jag nöjet att få lyssna på Weeping Willows igen - live och allt. Senaste gången jag såg dem var typ 2011 (??) när de var i spegelsalen. Jag slogs då av att hur föråldrad deras publik är, men trodde att det kanske bara var en dags frist.
Onsdagen var inge annorlunda & jag var ännu en gång omgärdad av stofiler med kryckor, grått hår & hörapparater. Spröda kroppar som är närmare döden än livet och jag undrar om de ens vet vad de gör där.
 
Det var nästan så att jag skämdes för bandets skull, som kanske hade förväntat sig mer drag, men kommer ut på scenen och möter artiga applåder - bara! Ingen jublar eller skriker, ingen står upp eller gör något annat än att sitta ner. Helt olikt mot dem gamla HIM tiden där öronen gick sönder och kroppen ömmade 20 minuter innan gigget ens hade börjat.
 
Men hey! Det var trevligt och groupien i mig vaknade på en gång. Jag godkänner. Jag fick tillochmed en kram av Magnus.
 
 

Barndoms hero

Wow, Bamse är inte bara kommunist!
 
 
Han har ett hjärta!
 
...åh, Skalman, du är så klok!
 
 
 
 
 
 

consequences of falling/first love scene/soldier to soldier

Fan, alla mornar när mobilen ringer så där omänskligt tidigt borde vara en fredag morgon.

Nån som vet hur mycket internettid youtube drar genom mobilen?
Är det lugnt att missbruka som man vill, eller tickar det redan eftet första trailern?

matmissbrukarn

Alla som vet hur det ligger till vet att mat & att få äta saker är typ det sexigaste jag vet & nu går jag runt & fantiserar om att bara äta mackor en hel dag.
Rostmackor, polarkaka, hembakat & baguetter med ost, gurka, paprika & nån geggig röra.

Det låter som ljuv musik i mina öron, men jag vet ju att jag aldrig skulle tillåta mig själv att verkligen göra det. Bara att säga det högt ger mig dåligt samvete, men damn, så vackert!

Skulle jag veta att jag hade en månad kvar att leva skulle jag sluta träna på sekunden, placera arslet i soffan & bara äta, äta & äta ännu mer.

ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0