Skydda tatueringarna med gegga

"bäst jag tar med mig solskyddskrämen nu när vi ska flytta till Boo ett par veckor"
Tänkte jag när jag packade min väska. 

Det var ju en överdrift. Den har fan stått orörd i flera veckor. Jävla horsommar!!

De tio bästa låtarna som Roxette inte spelar live

http://bloggar.aftonbladet.se/musikbloggen/2015/07/de-tio-basta-latarna-som-roxette-inte-spelar-live/
 
Alltså, jag håller med så mycket som en människa någonsin har hållit med! Det var som han gick in i in hjärna och snodde allt jag tyckte!
 
Jag önskar att jag kunde få höra dessa vackra låtar live, men de väljer hellre att köra the look och joyride varje gång.
Men jag förstår ju, för det är ju dessa låtar (bland annat) som räknas som de "stora hitsen" och det är ju det man vill höra. (hm..)
Jag fattar, men det skulle vara så trevligt för oss fans som har hängt med så pass länge att få höra nånting annat. Roxettes låtskattkista är så stor att de skulle kunna ha ett 10 timmars gig och det skule fortfarande finnas låtar att ta av.
 
Kan addera att Lies från Crash Boom Bang skulle vara en askick live låt att höra, men kanske mer då när det var den gamla Marie, för den nya, späda Marie har vare sig ork eller röst att göra den låten rättvis. Det är synd, för när det begav sig hade hon en av de bästa rösterna en människa kan ha.
 
Jag är hög på Roxette efter giggen i Halmstad och Stockholm. Jag är hög på känslan av att stå i ett hav av människor och få njuta av ett av de bästa banden jag kan tänka mig. Jag är hög på känslan av att få ha hört Heart Shaped Sea live. 
 

Skivhimmel eller?

Fysiska skivbutiker är en raritet i sig själv nu för tiden & när man stöter på en blir man så lycklig. Vi hittade en Bengans i Linköping & min första tanke var "Eurythmics!!"

Men Bengans är rasister för det finns aldrig en tillstymmelse till varken Annie Lennox eller Eurythmics. Vare sig man är i Stockholm eller Linköping. 
Det är fel. Jag kan köpa "absolut raggarrock" men ingen Pingla. 

Lyssna & var korrekt

BARN!! EGOISTISKT & EKOLOGISKT ÄR INTE 2 ORD SOM ÄR LIKA!!!! DET ÄR INTE ORD SOM PÅMINNER OM VARANDRA!! 

Höres hej!!

Ullared 2015

För att palla Ullared måste du antingen vara full eller galen. 
Jag är ingetdera, men det gick ändå. I 4 timmar traskade vi runt efter merch & vi kom ut därifrån med bara ett kvitto på 470:- resp 570:- inte alls illa. Inte som galningarna med foppa tofflor som handlar för 6.500:-

Nu är jag ryggläge på hotellet & myser & är gammal till Äntligen Hemma.

Roxette & Sånt

Hej bloggen! 

Igår blev jag & Marie Fredriksson själsfränder & idag är jag & Boo på ullared & ska shoppa!

Hörshej!

Mot Roxette igen!

Jag är sjukt sugen att ta med en skylt med texten TACK PERNILLA WAHLGREN på på Roxette giggen vi ska på nu   

Jag vet att poängen inte skulle gås om miste bland mina fellow peeps. Och det är ju alltid trevligt att göra Per Gessle glad. Min första fangirl man. *insert ♥ *

bara att tänka på

 
 
 
 
 
 
 
Note to humanity:
 
Det är inte okej att snyta sig offentligt på ett ställe där man sitter och äter/fikar/mumsar eller på nått annat sätt intar föda, för att ljudet är så jävla äckligt och det får en nästan att vilja dö. (Eller iallafall kräkas)
Så tänk på det till nästa gång, det skulle vara asschyrre, tackskaruha!
 
 
Dagens tänkvärda citat:
"No, i do not like 16 year old girls, that would be wrong"
/Kevin M
 
 
 
 
 
 
 

It's alright, babys coming back and I don't really care where he's been

 
 
 
Mänskligheten - jag fattar mig fan inte på 85% av er!
 
 
 
 
 
 

KvällsLogik

"Åh, jag vill äta nått, men vill att det ändå ska vara lite nyttigt och bra" tänker jag och kokar 2 ägg (dumpstrade of kårz, inget spår tillbaka på industrin här inte) och känner mig bra.
"men så törstig jag är då" tänker jag också och häller upp ett glas cocio ljus chokladmjölk (också dumpstrad) i ett glas...
 
Jag hoppas att äggen överskuggar chokladmjölken och gör så att jag hamnar på ett jämt plan. Det är ju inte så att jag sätter i mig 2st 200 grams chokladplattor, typ japp och oreo smak. (åååh herre!!)

IG i svenska

 
Min mamma skriver som hon pratar och jag vet ju vad hon menar här, men jag blir ändå så att jag måste garva åt våran konversation.
Hon undrar ju bara om vi ska fika ute vid kyrkan med grabbarna. Som vi brukar!
 
Åh, jag dör.
 
 
 
 
 

Val och så. Men att äta är ju det bästa som finns!

igår såg jag på ett program om övervikt, så jag vände mig till Boo och sa "Nästa gång vi är och handlar och jag säger att jag är sugen på snarra - säg åt mig att välja ett nyttigare och bättre alternativ då"

Jag menade det, men idag typ 1 timme efter maten så var jag hungrig igen och kände att jag bara skulle bli lycklig om jag köpte kakor.
Blir jag lyckligare nu? Får se...

Oh the joy of living

asså jag vill aldrig att tiden ska kuta ifrån en under sommaren, men just nu verkar 6 veckor riktigt jävla långt borta och jag vill att om 6 veckor ska vara nu! Jag kan inte ens slå armarna om den tiden och tiden rinner iväg och saker och ting kanske komma måstas göras om och jag accepterar inte det!
Hjärnblöd och hjärndöd.
 
Ibland är ödet en jävla satkärring med en pekpinne. Ibland tror jag att jag kommer glömmas bort av ödet och då blir jag rädd.

Hjärncelibat

Jag har inte egoflexat i spegeln på flera dagar!  Hjärnan är inte med i leken mer & nått är fel. Träning!?  Vadå, träning? 

Godis..?

En dag. En jävla dag.

Jag tror att allt händer av en orsak - men ibland är det svårt att se det. Och just nu är jag FAN blind!!!

Besvikelsen är så jävla dränerande & jag har ont i huvudet pga allt bölande. 

8 gånger senare: hur går det? 

INTE ALLS!!!! 

Sug & fräls

FYI: skor där man faktiskt ser foten är inte okej om du är äldre än 7 år...

Hur många synonymer finns det för: äckligt?

Vad folk inte verkar fatta här på hamnfesten yran priden är att äckliga, spruckna, gula snuskfötter är fullt synliga i flip flops & blotta synen av dem gör så att jag spyr i munnen.

Varför tar inte människor hand om sina fötter om de hade tänkt att strutta öppet med dem?? Så jävla vidrigt!
Och hänsynslöst! 

Tänk efter FÖRE goddamn!!!

Jag blir vansinnigt på idiotmänniskor som fortfarande lämnar sina hundar i bilen! Vad är det som inte går in i informationsväg?!?!?

DET ÄR INTE OK!!!!!!

ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0