tatt for maniac

Jag är kluven som en bit trä,  för på måndag släpper Olle nya tider & den här gången har jag tid att verkligen köa, men har istället inte nått motiv jag är så där översugen på.
Inte nånting som är sådär överkomplicerat som inte arahant kan göra. För vissa motiv litar jag bara på Olle med.

Skulle vara grisen dårå, men jag känner att jag vill avvakta med ett sån stort åtaganden. 

Road Rage

Jag har haft mitt körkort i en vecka nu & börjar redan visa tecken på hets mot folkgrupp - typ. För det är svårt att hålla tyst när det kryllar av idioter på vägarna & parkeringarna & jag måste ljudligt klaga & frusta när någon gör nånting jag inte skulle ha gjort. 
Hemskt av mig, egentligen, för man gör ju ofta saker av en anledning. Människan i bilen framför mig kanske kör så sakta för den har varit med om en jättehemsk trafikolycka & kanske inte ha suttit bakom ratten förrän nu. Eller kanske den är lika ny, eller tom nyare än jag i trafiken & då är det ju klart att det får vara lite osäkert. 
Det vet väl jag, om någon, hur det är att vara ny.

Egentligen borde jag bara hålla käften & ignorera. 

kommer snart på kanal 5

Det här ska jag se!

Snart så...

Tydligen är det 3 dagar kvar till paradise hotell börjar & tydligen är det folk som väntar på det & tydligen är det en stor grejj.

HjärndöD

Glädje i bilen

Jag blir alldeles ödmjuk & varm i själen när jag ser en trafikskolebil. 
Jag är så tacksam att mina 4 månader av ovisshet,  tårar,  och hopplöshet (men också spänning, glädje & nya bekantskaper) faktiskt är över & jag kommer aldrig (Förhoppningsvis) behöva sätta mig i en himmelsblå M bil igen & det är så skönt! Är så nöjd med att vara på utsidan & titta på bara.

Skulle aldrig vilja göra om det!

Som på kalas

Jag vill bara äta choklad & marängsviss i den här perioden av mitt liv.
- Är det så hemskt? 

Fina Torsdag

Hej bloggen.  

Det är fint nu, trots omständigheterna. 
Jag har precis avverkat en 13 km löprunda & bara det är helt galet. Jag som hatar att springa. Men eftersom jag ska springa halvmaran i september så måste jag öva. Det är lugnt, det finns värre saker. 
Nu är jag duschad & har absolut inget dåligt samvete för vädret eller så att faktiskt krypa ner i sängen & känna kärleken i mina barnsängkläder från ullared. Jag älskar att inte jobba just nu.

Det roliga med att vara tjej...

Jag försöker vara tapper & tänka på det ljusare sakerna i tillvaron, men det är så jävla svårt att se det braiga när man helt plötsligt blöder & det går FAN inte över & jag är inne på den 3'e veckan. 
Det är onaturligt & äckligt & mina cerazett ska förhindra sånt här skit.

Läste på nätet om en tjej som blödde konstant i 6 månader!  Asså! Det kommer säkert jag göra också, tills jag dör av blodbrist. 
Jag vill göra en hysterekromi, men det lär ju inte bli gjort,  bara för att jag vill. 

Åååååååååååhhhh!! Satans as
Om cerazetten börjar sluta fungera så måste jag ju välja nånting annat...Men vad??
Känner mig så vilse..  

Det gick tillslut! det gjorde det! :-)

Det är overkligt.  Det är helt sjukt.  Jag kan flytta till landet nu & adoptera katter & hundar & höns & grisar!  Jag har tagit ett steg närmare min själsdröm.

grönt är skönt

Att vänta på att en avokado ska mogna är som att tvingas höra på en best of skiva med ett skitband - det är fan olidligt & jag orkar inte!! 

Varför är världen så grym??!

Vanity & grejjer

när man väntar på Mow så tar man post work out bilder på sig själv i hallen & studerar. 
Lika knäckande & upplyftande på samma gång - varje gång.

"äh, det där var ju belysningens fel!"
"åh, herre! Mer av det!"

bare ass in the forest *what were those kids doing out there in the forest?*

När man tänker att man inte ska kissa på byxbenen & gå därifrån som en segrare. Att vara utan en toalett har sina nackdelar. 
Hukar som ett proffs nu!

we too are one

#hidinginthelight

Öviks badet leverar

Det är äckligt när människor ska visa varandra ömhet på offentliga platser. Som på ett badhus. Jag blir äcklad in till kärnan av alla dessa geggiga & förstörda, bleka kroppar & jag kan inte fatta att det finns en genuin attraktion för varandra. Det är bara vidrigt. 

kroppar är vidriga. 

livet är inte alltid rättvist

Intensivt för evigt hjärn kaos

Alltså,  hur funkar vanliga människor? Jag vet inte hur jag ska agera riktigt för att inte trötta ut Boo's hjärna. 
Jag kan ju lyssna på en låt i dagar i sträck, således kan jag lyssna på en skiva ännu Längre.
Just nu är det bara Roxette som duger & för mig är det ju normalt. Han säger att det är lugnt & att han säger till om (när) han tröttnar, men ändå. Jag känner ingen som är så intensiv som jag är & då är det svårt att veta hur man ska vara.

mammas älsk mys gos

Ibland tror jag att Leon kan läsa tankar. Det verkar vara när jag är som kissnödigast som han kommer & vill ha mys.
Mammas lilla skatt! Oftast får man en tass i ansiktet när man vill ha kattkärlek, så nu är det bara att ligga kvar & inte tänka på hur mycket vattenklosetten kallar.

ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0