Orka inte ens ha en rubrik!

Note to self: Fika inte klockan 12 på en lördag för då är hela småbarnsfamilje sverige ute!!
 
Det nya inom barnuppfostran måste vara att låta sina ungar skrika och grina så högt och mycket det går och INTE göra nånting åt det. Bara vända ryggen till, lixom och beställa kaffe medans man försöker upprätthålla fasaden att allt är okej.
 
Inte alls störande.


Kommentarer
Marie

Jo, nu ska jag försöka förklara detta så gott det går :)

Som mamma är man sjukt less på att höra ungen skrika lungorna ur sig VARJE gång vagnen stannar - och man är otroligt medveten om att hela omvärlden också är det SAMTIDIGT som de studerar ens varje move.

Så det passar sig liksom inte att börja skälla ut barnet i kön, för då stirrar folk och säger elaka saker, som att man borde fråntas sitt barn och så.

Man vrålsvettas av panik varje gång man ser en kö! Så man försöker göra det snabbaste och (intalar man sig) det snällaste för omvärlden och beställer sin kaffe så snabbt man bara kan och sedan drar man åt helvete och typ gömmer sig i ett hörn där ingen kan se en.
Och skäller på barnet i smyg. Tror man. Eftersom man skäms så jäkla mycket.

2013-04-06 @ 23:40:49
URL: http://allsaint.devote.se
Marie

OCH det värsta är att det går inte ens att göra någonting när barnet väl skriker, för han skiter ju i sin gamla mamma.
Ingenting kan distrahera barnet för man har redan provat alla möjliga distraktioner hemma.

Typ det enda som hindrar tiny dojster man från att vråla likt en apa är om personen bakom i kön tar ögonkontakt och ler och pratar lite snällt med honom. Och hur många vill göra det i den situationen, liksom?! :)

2013-04-06 @ 23:44:15
URL: http://allsaint.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0