Äter inget med ett ansikte

Konstaterande: "så du är vegetarian?"
Följd fråga: "men äter du kyckling eller fisk?"

Bitch, stammade jag?! Är inte fisk & kyckling
lika mycket djur som en gris eller ko??
Jag vet inte vad du har träffat för faux-etarianer, men du kan inte kalla dig vegetarian när du glufsar i dig fisk & kyckling. Då är du bara lurad.


Kommentarer
The Mow

Men vänta nu här. Tracka inte ner på de som äter kyckling och fisk, men som inte äter kött. Det är nästan samma som att veganer ser ner på vegetarianer, eller lakto-ovo-whatever det heter-vegetarianer ... Är det inte åtminstone ett steg i rätt riktning att äta MINDRE kött ... borde inte ALLA ni enas i en lycklig familj, typ?

Svar: Jag trackar absolut inte ner på de som äter mindfre kött. Vad jag menar är att du kan inte kalla dig själv för vegetarian om du fortfarande sportar fisk eller/och kyckling ibland.Och jag blir så förvånad när folk frågar om JAG äter det, fast jag säger att jag är vegetarian.
GodIsJamesMason

2012-10-12 @ 15:55:44


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0