Dissa Hollywood

Det finns inget positivt att säga om dig, Mags! Jag blir fan less bara av att se dig! Du är lika knölig som Katie Holmes.

Earth Hour glas

Jaha, då var det earth hour igen då. Alla andra gånger har jag varit väldigt exalterad och verkligen släckt ner för att jag har känt att jag kanske gör nånting bra, men i år säger jag "fuck it!"

INGENTING blir till någon förbättring för att jag släcker ner en timme eller två.

Who am I kidding, lixom?
Sedan tror folk för att vara "god och nyttig" mot världen, så tänder jag värmeljus istället. Vilket är det sämsta och det sista man ska göra, egentligen.

-  Det är inte ALLS till det bättre.

Så damned if I do and damned if I dont. Vem bryr sig? Egentligen?

Dagens boktips! tadaa!

Alla borde växa upp & läsa den här boken!
Avkomma

Min egen mor har en tendens att ge mig illamåendeångest och dödslängtan

Tack.

(NEJ MAMMA!! DU FÅR INGA BARNBARN!!!!!! iallafall inga som inte går på 4 ben och slickar sig själv i röven)

Nytt kök/öppen spis

Surfar runt på lägenheter gjorda för en miljonär, men det spelar ingen roll! Det kostar inget att titta och en lägenhet ligger alldeles vägg i vägg med den jag bor i nu.

Åh, om pengar inte vore en issue.... Suck...

Glädjens dag!!

Jag hörde just dagens gladaste nyhet! På måndag går vissa folk i pension! På måndag försvinner vissa ut mitt arbetsliv för gott!!Dagens tänkvärda citat:
"I feel so happy right now!!"
/ Ehren Mcghehey

BodyCombat 35Jag kan bara önska att jag var så här vig och ball när jag sidekickar och roundhousar!
Rachel is da fränest! ♥

No bellybutton <3

Oh god fuck, can I love it more?!

Mouth of garbage

Fan vad less jag blir på människor! Kan man aldrig välja sina ord mer försiktigt?!
På bussen idag sitter två människor som uppenbarligen jobbar tillsammans och desperat försöker småprata, tystnaden är så tydligt pinsam och en av dem myssäger: "Nu är det dax! Fredag!" bara för att i nästa andetag säga: "men snart är det ju måndag igen"

Asså, vafan?!

Jag vill inte höra det när jag sitter och bara tackar gud för att det äntligen är fredag och jag får vara LEDIG och SOVA så länge jag vill! Jag är trött på att kliva upp klockan 6 på morgonen, och det är fan tid för att sova nu!!

Jävla as!

En kväll som denna


*ÅKER IVÄG TILL BILTVÄTTEN*

Men måste vänta tills hon på lyxfällan bryter ihop mentalt!  *ler*

En mysig bok framför brasan

Böcker jag mer än gärna skulle läsa:

* Hur du bryter ner en människa på 30 minuter
* Att leva med uttalad misstro
* Maktspel - Nyckeln till framgång


Helt fantastiskt! Jag som bara läser biografier och fakta/verklighets baserade böcker.

Hundviskaren

Nu använder Cesar levande kaniner som ett "lockbete" för Oscar....

Nu byter de ut Oscar mot en annan hund som inte är rädd för småbarn...

Nu har det alltså bara helt sådär bytt ut sin älskade Oscar...

Nu kan jag inte sluta grina...

En lesbian i soffan

Shit pommes frites jag hoppar träningen ikväll!
Jag börjar känna mig som Kajsa Bergquist, fast utan de hel-lesbiska tendenserna - slutkörd med andra ord.
Är oftast helt sugig på att sätta stopp för mig själv och jag kör gärna på i 100 knyck även fast jag känner att det tar emot. Både fysiskt och psykiskt.

Men nu blev jag tillfälligt klok och insåg att jag faktiskt bara bryter ner mig ännu mer om jag spinner och combatar ikväll, nu när jag känner att förkylningen inte är långt borta.
Det blir dego i soffläge, med choklad och glass *iiih* lite Melrose Place och mys med grabbarna. ♥


Dagens tänkvärda citat:
"No, I just want to have a period, that's all. Just one a month; okay?"
/Dave FoleyXD

Plötsligt händer det

Fick tillbaka mitt skattebesked igår. Det var goda nyheter. Till sommaren blir jag typ 1 miljon kr rikare!

Thank you, jesus christ amen up in heaven.

Min nya stil


Så det är så här H&M vill att vi ska se ut i vår?
Okej...
Gottcha!

MP

OOH god fuck!!!
Can I love it more!?

Aldrig mer spinning

TBIT!
Tisdag! Vilken jävla bedrift! Jag är trött i själen och vill bara sova ut på morgnarna. Men 06:05 sjunger Steven Tyler för mig och jag blir lika självmordsbenägen varje gång jag inser att jag måste lämna sängen.

Träningen sög igår och lämnade mig helt tom och ensam. Jag satt utanför stora salen och hörde när mina vänner och fiender körde combat för fullt. Inte för att jag ville vara med, men alla hade någonstans att vara, utom jag. Jag fick vänta! Jag väntade i typ 45 minuter och min lust att bränna kalorier sjunk för varje sekund som gick.

Efter passet var jag uppriktigt ledsen, så karln körde mig till Max och jag fick välja precis vad jag ville på deras meny!
Då infann sig lyckan igen. :D
Lite farligt det där, att använda mat som en tröst. Men hey!

Att inte ens borde ha skaffat!!

Jag blir irriterad på att man skaffar hund och SEDAN massa barn, för att inse att man inte har tid för hunden mer för alla hundra ungar man promt ska ha, och för att sedan måste göra sig av med hunden (efter 7 år!! Och det är helt jävla sjukt för vovven borde ha blivit som en familjemedlem och borde räknas och betyda mer, men nej nej. Människobarnen är ju det viktigaste. Ja hugaligen) för alla hundra ungar man promt ska ha tar upp för mycket av ens tid.

Sen när de säger "men det är ju bra att vovven får komma till någon som bryr sig och ha tid" Det köper jag fan inte! Man skulle aldrig göra sig av med barnen när det blev för mycket. Men en hund är ju bara en hund och betyder inte så mycket egentligen.

Ta lite jävla ansvar för liv du ska ansvara för!!

Jag kan INTE RELATERA TILL MÄNSLIGHETEN!!!!

Paska

Att lära sig finska är snårigare än vad jag trodde.
Det ger mig fan ångest och jag hatar snusk!

TBIM
TBIM!
But I love my kids in the hall boys ♥

A minute on the lips, a lifetime on the hips

Tatueringar som väcker frågor.
Ja asså. Jag har hur mågra frågor som helst!!

Ellen Page

Ja. Ellen Page... Vad kan man säga för att min diss ska gå fram så bra som möjligt? För det första ser du ut som en "mogen" 9 åring. Det känns som jag begår ett övergrepp när jag ser dig på tv. Jag kan inte förstå hur du kunde bli castad i Inception, där din "insats" var lika torr som Kellogs special K utan soyamjölk. Du har ingen utstrålning och är lika spännande "skådis" som en bit bruntejp.


Att du har gjort nånting annat än Juno förbluffar skiten ur mig.

Mrs och Mrs Skinner

Har gjort stada osäker med Mow idag. Jag köpte rosa leggings och weinerbröd :D
Sedan när vi åt på Allstar som äkta makar poängterade Mow att när vi träffas så är vi väldigt bra på att dissa människor.
Det är det vi gör när vi träffas, vi hänger och dissar.

Tur att jag har henne. Min ingifta dissande hälft.

Mina modiga grabbar

Igår var grabbarna hos farbro doktorn för den årliga vaccinationen. Jag känner mig aldrig så älskad av dem som när vi åker till främmande ställen, eller när vi är ute med dem. Då slår de tassarna runt min hals och ger mig (vad jag vill tolka det som) en bamse kram. Fast i själva verket är det ju rädsla de handlar om. Men de är så dudliga när de tittar runt i en blanding av nyfikenhet och skräck. Då gnosar jag ner näsan i deras päls och viskar att de inte är någon fara.
Sedan sjunger jag "soft kitty" dem.

Agent Diana Fowley

Slösurfade på tradera igår och såg att man kunde köpa Mimi Rogers autograf. Jag kan inte fnysa mer förraktfullt och kan inte förstå VEM som skulle vilja ha den!
Diana Fowley var och är den fulaste, falskaste och onödigaste karraktären, ever, i Arkiv X.
Chris Carter gjorde fan en tabbe där, asså.

Har väl aldrig sett Mulder mer som en love struck puppy som han blev i hennes närhet. Wosh! Förvisso i avsnittet med Phoebe Green, där var det mycket som var styvt...

Wosh!


Jag är modemedveten, serru!

Det är så mycket lättare att vara en Dandy nu när våren har smugit sig fram. Kul att ens försöka vara toppmodern och inne under den kalla jävla vintern, då man mest bara går omkring under ett lager av byls och försöker överleva från ett steg till de andra.

Nu när man faktiskt kan se asfalt så är det mycket roligare att låta den älskade följeslagaren - pallen, matcha dagens raffiga väska. En väska med karaktär och grace. En väska med ett in-your-face power statement om att djuren inte ska hunsas med.
Jag är ett riktigt litet näpet mode lejon. Borde kanske göra om den här bloggen till 100% mode. Sånt kan jag ju!

I am the walrus

I am man!I am Skinner!

Att inte älska

Jag hatar idioter. Jag hatar idioter med pallyftar och fula glasögon. Jag hatar idioter som klagar och klagar. Jag hatar idioter som existerar. Jag hatar idioter som är "chef" över restaurangen - en restaurang som vi inte ens ska städa enligt kontrakt, men som vi gör ändå. Gratis!
Jag hatar hans fula idiotiska sätt. Jag hatar hans fula idiotiska pallyft som han släpar på dagarna ända i korridorerna. Jag hatar hans idiotiska kläder som får honom att se ut som en bibel försäljare. Jag hatar hans fula glasögon. Jag hatar honom för att han är en idiot.
Jag hatar honom för att han få mig så jävla förbannad. Jag hatar idioter i restaurangen. Jag hatar hans pallyft. Jag hatar hans sätt.
Jag hatar att måste träffa på honom i korridorerna. Jag hatar att måste säga "hej" till honom. Jag hatar hans pallyft. Jag hatar att få samtal vidarebefordrade från honom. Jag hatar när han har mage att klaga. Jag hatar att veta att han finns en våning ovan mig.
Jag hatar hans pallyft.

GayRosa

Kan inte sluta fantisera om den sjukt rosa pumaväska jag såg på intersport i söndags. Den var så tilltalande och härlig. Samtidigt som den var så över-stor att jag hade kunnat stoppa dvärgar i den och det hade inte sett konstigt ut.

Fan, 200:- är ju inget att ens bråka om! ...Hade den bara varit typ 10 cm mindre åt alla håll!
Life keeps fucking with me.

Bye bye, Johnny, bye bye

Min lillebror har fått jobb i en annan stad! Han ska alltså flytta i maj redan och jag blir lite ledsen. För hans skull är det ju skitrolig, men för min egen egoistiska sidas skull så tycker jag hela idén är sugig - lika sugig som Dirty Dancing 2 - Havanna nights och jag vet inte om jag godkänner nåt av det.

Så konstigt det kommer bli att inte ha honom "hemma"
Usch...

:(

I'm lika a bird

I väntan på bussen i morse hörde jag att en kille lyssnade på Nelly Furtado.
Då fnös jag lite nedsättande och tänkte: "Oj, livet har visst olika sätt att rövknulla oss alla"

Ms Bruk

Fan vad less jag är på missbrukare av alla dess slag. Är så sjukt less på metadon program och subutex träffar. Jag är så sjukt trött på hur lite koll man kan ha på sitt eget liv. På hur förvirrad och sned man är.

Åhh! Ta tag i saker och ting, för i helvete!

Rocky horror picture show

Ba, va hände?!Lucas Jackson Henry

Det är lite av ett antiklimax att sitta helt uppslukad över ett program om seriemördare och inse att programledaren är fransman!!
Urk. Så hemskt språk! Blir inte otäckt alls då.

Wallpaper positive one

...MEN, jag har hittat min favvo tapet. Fast enligt Boo jag får inte ha dem i vårat gemensamma-inte-än-existerande-sovrum, men han gick med på att killarna ska få dem i sitt rum. :) *oh, such a pretty sight there will be*
Gay pojkarna! ♥


Foodwear negative oneJag förstår inte varför man köper sånna här skor. De ser ju helt sjuka ut! Som någon har sprittsat glasyr längst ner och förväntas sig att man ska springa i dem.

Why, God? Why!?

Hämnas

Nyss blev jag länkad på Fbook till en tjej som jag var tvungen att dela skola med under 7-9'an. En tjej som ansågs snygg och het och hängde med de populära flickorna. (där jag aldrig ens var i närheten av att vara med)
Nu ser hon ut som en dragqueen. Jag måste lol'a.

:D

Les Mills propagandaDen här låten sportar jag 21 kg i utfall. Kanske därför jag Älskar den!

Heaven cover me

DEAR GOD, I WANT TO BUY SOMETHING OUT OF BOREDOME AND MONEY ISSUES.
LEAVE ME BRALESS!

Ny karriär

Hej Andreas Carlsson.
Jag önskar en prao plats på ditt förra jobb place. Du kan väl höra av dig!


St Patrick's Day

Återförenades med Random igår - det var fint. Vi har inte setts på massa månader och han ville dricka guinnes. Det slutade med att vi gick ut. Vi hamnade på Bishop och jag hade glömt hur mycket jag förraktar mänskligheten, speciellt när de är fulla och kompaketerade i ett rum.
Jag kan inte sluta avsky dessa medelålders kvinnor, som en gång i veckan sätter på sig sin kortaste och mest "utmanande" klädsel i hopp om att kanske finna några timmars medhåll från en överförfriskad man som är för dum för sitt eget bästa, som på riktigt tror att de som hittas på krogen är nånting som håller. Jag hatar hur högljudda det är, hur de beter sig och hur tillgjort allting är.

Det finns inget mer falskt eller osant som en grupp fulla människor på krogen. Jag förstår inte hur man ens orkar försöka.

D.H.T Feat Edmee. I go crazy.

Idag surfade jag runt helt planlöst på olika "vänner" på Fbook. Jag kräktes nästan.

Like Johnny Knoxville

Det är få saker som känns så fånigt att breaka in som nya skor. Men jag har inte så mycket val nu när jag har köpt 3 par faux converse i svart, vitt och gult. Det är bara andra dagen jag har de svarta och jag skäms nästan när jag struttar fram på gatan i nånting skitrent som nästan blänker. Ungefär som jag har gett dem en 5 timmars tandbleknings session och jag tycker att hela världen tänker "men, så viktig hon tror att hon är med så kliniskt rena skor"

Samtidigt vill jag inte medvetet skita ner dem, för då känns det som bortkastade pengar (??)
Jag är fylld av motstridiga känslor. Världen är så lurig!

Skam

Jag tröck fan typ 12 längder gofika på fikat idag.
Snacka om att vara riddled with guilt! Helgen har officiellt börjat.

Våning 2 av 4, hiss

Hittade en skitnajs lägenhet mitt i stan. En 4'a på 92 kvm där grabbarna kan rejsa runt och en inglasad balle att chilla på.

Wohoo, tänkte jag och sökte upp skiten på nätet. Det visade sig vara värsta pensionärs hangoutet med gammel möbler och en feeling att "här har det suttits och mossats en hel del"

Spännande värre.
Jag får nog bo kvar i min lilla 1'a ett tag till.

Våning 2 av 4, hiss

Hittade en skitnajs lägenhet mitt i stan. En 4'a på 92 kvm där grabbarna kan rejsa runt och en inglasad balle att chilla på.

Wohoo, tänkte jag och sökte upp skiten på nätet. Det visade sig vara värsta pensionärs hangoutet med gammel möbler och en feeling att "här har det suttits och mossats en hel del"

Spännande värre.
Jag får nog bo kvar i min lilla 1'a ett tag till.

Skunk.nu

"...Spray meddelar nu att Skunk ska leva vidare i form av en grupp på Facebook. I skrivande stund har den dock inte mer än 25 medlemmar"


Haha!

Makin' you smile with the face

:'D
:/ *ew*
:)

Holy wood ad

Bland det vidrigaste hollywood har spottat ut:

och:Svar

Detta fick jag som svar av kanal5:

"Hej!

Får vi följa med? är ett program som handlar om Filip och Fredriks möten med olika människor runt om i Sverige. I ett av avsnitten stötte de på en katt med tre ben, som de kommenterade. Naturligtvis hade tv-teamet på plats reagerat om de hade sett att katten for illa – men så var det inte. Katten mådde efter omständigheterna bra, och tv-teamet fortsatte att göra sitt jobb.

Vi uppskattar att du engarerar dig i våra program"Ja, själv programet är ju det jag engagera mig i...

Hat brev

Jag skakar av ilska och frustration. Jag fullkomligt HATAR filip & fredrik och deras jävla program och deras jävla nonchalanta sätt.

Det var INGEN som hjälpte katten med benet. Det uppmärksammades som att "Ojdå, kolla katten"

Men inget mer!!! Jävla förbannade as!
Jag har nyss skrivit till 5'an och skällt ut dem.

David Hermanni Duchovny

En gång i tiden hade detta kunnat vara min dröm karl. Valo & Duchovny mashat till ett ansikte. Sjukt ballt!


söndags lol
Mjölktabben - Arla datummärkte med "bajs"

9 mar 2012 "26 Bajs". Så lyder datumstämpeln på en liter mjölk från Arla.

– Det är tråkigt om det står så på våra mjölkpaket, säger Katarina Malmström på Arlas pressavdelning.

Det handlar om en liter mjölk med tre procents fetthalt. Tetran är inköpt på Lidl i Borlänge men sticker ut från Arlas normala sortiment. På tetrans ovansida är det stämplade produktionsdatumet "26 bajs" - i stället för "26 feb".

Alva Olsson, 13, upptäckte mjölkmissen när hon plockade fram kvällsmål till familjen.

– Hon visade mig och frågade om det verkligen stod så. Vi började skratta allihop, säger pappa Kent Olsson, 45.

Tetran är äkta

Sedan lade Alva Olsson upp en bild på Arlas Facebook-sida, där Ajour.se snappade upp den ovanliga datummärkningen.

Och det råder inget tvivel om att mjölktetran är äkta, enligt Kent Olsson. Stämpeln med ordet "bajs" ser likadan ut som de vanliga datumstämplarna på Arlas mjölktetror.

– Det är nog någon som har haft lite roligt, säger Kent Olsson.

Men på Arlas pressavdelning tycker man inte att tilltaget är roligt.

– Det är inget kul när det står bajs på något du ska äta eller dricka, säger Katarina Malmström.

Arla vill utreda

Hur den genanta stämpeln hamnat på mjölktetran kan Arla inte svara på innan det gjorts en utredning. För det krävs att familjen Olsson skickar in tetran, säger Katarina Malmström.

Men det tänker familjen Olsson inte göra.

– Vi behåller paketet, jag vill inte att någon får skäll för det här. Jag tycker att det var ganska oskyldigt, säger Kent Olsson.

The road none taken

Det var längesedan jag kände mig som fabulous som jag gjorde ikväll. Jag och Mow var på biteline och käkade glassbuffe. Jag kunde med gott samvete lätt trycka 5 portioner för jag kände mig särskilt slimmad och åtsittande. Rätt som det var dök ett gammalt "ex" upp och satte sig vid bordet bredvid oss. Vi kan kalla honom...Ed!
Ed har alltid sett lite...ovanlig ut. Men nu...herre! Nu sportar han den där flanell/skogshuggar looken med en lätt övervikt och yeti skägg. Allt som fattas var en yxa över axeln och jägar stövlar så skulle han se som sprungen ut från en reality såpa om skogs folk som tävlar om vem som har störst boskap.

Jag log och gladdes åt att jag valde en annan väg och ett annat liv än med honom.
Jag vill inte ens tänka på hur jag hade kunna sett ut. Hu.

Nu ska vi snart trycka en pizza...
den gracila känslan fortsätter!

Phone home

JAG HAR EN SJÄLVSPRICKA I FINGRET SOM ÄR LIKA STOR SOM GRAND CANYON!
- DET GÖR SÅ ONT!!

Ode to my bestest kids

Oh dear God (dog) how I adore these crazy, wacky guys. With wigs on and fake eye-lashes they rule the world. I cannot go a single day without them on my dvd. 'Cause I will celebrate their contribution to our lives. Gays, faggots and homos, I will devour, drink it up and bolt in down, 'cause my boys in wigs are the best!

Amen.

(+ Dave Foley as a girl is stirring in my loins)


Sex girl patrol, they're in control. Sex girl patrol...
Sex girls - WITH sex boy

Face-raped and Kith

Åh jag måste spy lite när jag läser folks uppdateringar på facebook om hur fantastisk slalom backen är och när folk svarar tillbaka typ; "Åh, så underbart! Kram till er" eller "Så sugen jag blir. Jag har varit sjuk hela veckan, men snart är jag på benen"

ÅÅHH ditt as! Inte nog med alla jävla kommentarer, så är det typ 28 personer som "gillar" det också!!!

VARFÖÖÖÖÖR?!?!?!!?!? Du åker skidor - good for ya!


Dagens tänkvärda citat:
"If I can't keep Mr. Stevenson, I'm gonna hold my breath until I turn gay"
/ Cory (a.k.a Bruce Mccolloch)


(Kids In The Hall for life, booya!!!)  *HJÄÄRTA*

Jasså?

Det glädjer mig att även fast människor skaffar barn - så finns kärleken till djuren kvar.
Jag trodde att all medkänsla dog och allt man till slut bryr sig om är barnet.

Mänskligheten är inte helt fördömd...

Heaven

My ideal slumber party, with my ideal socially-impaired foursome.

Immortality

Blir så förbannat arg på dessa jävla "hoarders" och den offer mentaliteten som de fullkomligt omger sig med. Att "hoarda" är fan ingen mental störning, utan bara ett svepskäl att bada i skitsaker och vara självisk.

Är det inte bara att vakna upp, smell the fucking roses och AGERA åt ditt misär till liv. Du är inte handikappad i hjärnan utan VET faktiskt vad som krävs av dig. Sluta tyck så synd om dig själv och väx upp.

Samtidigt är du är en dålig mamma och människa som äventyrar dina barn för grejjer!! Medans vissa borde ha satt ner den mentala foten för lääänge sedan.

Please forgive me (my ass I will!)

Kan inte Fabian Bengtsson bara bli kidnappad igen...?

Dog Whisperer

Kan man tappa hakan mer, eller? Jag FÖRSTÅR inte folk som skaffar hund och INTE motionerar dem regelbundet!
Hur kan man INTE göra det? Hur kan man tro att det räcker med sporadiska promenader lite då & då...? När det passar dig?

Ungefär som att det räcker med att släppa ut dem på bakgården...Mitt stilla sinne

Det finns inget att ranta och rejva om längre!!! Det är så tomt, så jag blir galen. Vart är alla idioter? Vart är alla defekta individer som jag kan hata i både smyg och öppet?
Vart är alla fula situationer som jag kan håna och tycka att jag är bättre än?

Jag kände ett släng av hat till Tomas Ledin, men det gick över...
Sedan på bussen hem idag var det ett jävla offer som vägrade betala sin biljett för han claimade att han inte kunde svenska, så det kom en "civil polis" av nått slag och tog honom i röven, men jag orkar inte skriva om det heller!

Åh. Så tomt så tomt...
Åh.

Dessutom börjar jag bli jävla trött på att vara "nyttig och god"  JAG VILL BARA SVULLA!!!!!!

Ted Gärestad är en lögnade och Filip är vidrig.

Åh, jävla facebook. Sjukt less.

Äh!

"...nalkande vår" my ass!! Så jävla kallt och jag fryser HELA TIDEN!!!

Väder jävel!

Confessions of a dangerous mind

Måste vara den nalkande våren som gör att jag inte har en massa saker att gnälla på/om.
Känns konstigt...

Like the river of old times.

Idag på jobbet poppas det gammal finsk kärlek för fulla muggar! Jag ska go all Razorblade Romance och Valo hela dagen medans jag räknar minuterna tills jag får gå hem.

Jag tycker mig nästan kunna smaka på nostalgin i det förflutna och mitt hjärta slår lite extra starkt.

Ibland får världen en helt vacker nyans. Jag godkänner.

Andra hands val

Jag har insett att jag inte kan tävla med en bit platt elektronik. En telefon med touch kommer alltid att var det roligare alternativet.
I alla situationer.

Dessutom tycker en arbetskollega att jag kan "iallafall gå ner 7 kilo"

TACK! Vad kan jag dra för slutsats av denna missä? Jag är alltså urtråkig och inte värd att lägga någon energi på, plus att jag är överviktig!!!

Snacka om att vara underbar och älskad av alla...
Not.

ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0