Första gången med gips

Dagarna finns och går - oavsett om jag gillar det eller inte. Vissa sekunder tror jag att jag håller på att förlora förståndet och jag känner att jag vill skrika av vetskapen att jag är helt handikappad och förödmjukad över att jag inte ens kan ta mig från duschen själv. Jag får panik över hur det ser ut här och den enda jag kan göra är att ligga i havet av ofräscha täcken och kuddar och känna hur svettlukten sätter sig som ett stort blåmärke över kroppen och gör sig påmind att jag måste ha hjälp med det mest basala som personlig hygien.
Jag är så beroende av en annan människa som man kan bli. Samtidigt är jag bortom tacksam att jag har haft Boo hos mig och att han har kunnat jobba hemma och det har gjort mig mindre rädd. Jag är rädd för att ramla och göra mig mer illa. Jag är rädd när jag är uppe och ska försöka ta mig fram. Jag känner mig liten, bräcklig och jag skäms.
 
 
 


Kommentarer
JörgenS

Krya på dig!

Svar: Tack! <3
Chloe Dancer

2017-11-18 @ 22:13:05
URL: http://skivguide.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0