Jag tror fan att jag är tillbaka nu!

Långsamt börjar jag komma tillbaka till mitt gamla själv och jag vill inte längre skära mig i armen vid tanken på träning. 
Ett tag stod jag vid en mental livskorsning då jag på allvar funderade på att sluta träna helt och inse att allt är skit och bli sörbergedrägg. Men jag blev räddad från den gatan av många människor, men speciellt 2 st som fick mig att inse att "det är bara att träna. Det är bara att köra på. Jag var också helt knäckt, men jag bara fortsatte" 

Jag är inte ensam i min skada, även fast det kan kännas så. Hon har haft en likadan. Hon vet vad jag går igenom. Men hon gav mig också peppen att köra som fan och övervinna den här jävla fotskadan. Jag ska fan rehab-a skiten ur den och visa den att JAG bestämmer. JAG bestämmer när det är dax att sluta eller inte. Och fan att det är dax att sluta! Hells nah. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0