Lura de små

Jag måste himla med ögonen när jag hör reklamen om att tanka 20 liter och barnen få en piggelin. Asså, vilken treat då! Kan du inte lika gärna ge dem vatten med extrakt i?
Piggelin är ju helt världelös i glassfamiljen och borde inte ens få kalla sig en glass! Hur nöjd blir man av en sån? Det är en glädje som sitter i typ 1 minut, för det är så lång tid det tar att suga i sig den.
 
Sen vill man ha choklad. Och bullar....


Kommentarer
JörgenS

Det var lite småkul för härom dan så mötte jag i en affär en familj som hade gett sitt 5-6 åriga barn en Piggelin och ungen var inte alls så nöjd och sa typ:
"Men jag vill inte ha en Piggelin"
Och pappan sa:
"Det är Piggelin eller inget!"
Visst är det härligt med valfrihet och demokrati i en familj! :)

/JS14

2014-07-27 @ 20:14:21
URL: http://skivguide.blogspot.se
Cissi

Haha, klart att ungen inte är nöjd. Pappan däremot är nog nöjd att ha sparat 20 spänn på att inte köpa en daimstrut, eller någon annan "riktig" glass.
Nu har han ju massa pengar över till sin nätpoker.

2014-07-31 @ 11:52:34


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0