Obligatoriska barnet i ett litet utrymme

Om jag hade en hund & vi åkte tåg tillsammans så skulle jag aldrig låta honom springa omkring & skälla i tåget. Men gäller det barn är det visst okej.
Spelar ingen roll om man under resans gång tvingas fråga tågfolket om det finns lediga platser i den tysta avdelningen - för ungen dyker upp där ändå, men en oförstående förälder hack i häl. Det är nästan så att mamman & pappan förväntar sig att alla ska tycka att det är fint med ett barn som är löst. Som att alla ska acceptera bara för att barnen inte fattar bättre. 

Tolerans nivån är fan en grop,  asså. & gud är fan inte god!
Så jävla less.


Kommentarer
Moa

Jag satt Faktiskt och tänkte på det senast igår, att man skulle starta ett tågkompani med barnfria vagnar. Och när någon, förstås, skulle känna sig kränkt av det och ifrågasätta mitt beslut, så skulle jag säga "Mitt företag, mina regler. Deal with it!" Och det skulle vara så skönt. :p

Svar: ååhh jaa!! jag gillar den idén!
GodIsJamesMason/Chloe Dancer

2015-03-22 @ 07:40:49
Happy

barnfri vagn skulle jag lätt åka med!

2015-04-06 @ 01:14:23
URL: http://veganisundsvall.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0