Onsdags Tycka

"strängare straff för sexköp av barn" sa nyheterna imorse & jag har inte mycket över för barn, men för i helvete!!  Vad är det för jävla fjantåtgärd!?
Och med tanke på Sveriges jävla töntregler så blir det strängare straffet säkert 100 kr extra i böter, eller ingen fredagspudding i häktet.

Skott i pannan, förfan, så blir vi av med människor som inte borde ha funnits ändå. Jag tycker inte att man ger sig på barn. Lika lite som du ger dig på ett djur.


Kommentarer
The Mow

Strängare straff. Kastrering för våldtäktsmän. Operera bort nån sena i armen på de som slagits. Nån sena i benet på de som sparkats. Osv osv.

2014-11-05 @ 17:09:29
Chloe Dance

Ooohh jag blir så jävla trött på de slappa jävla lagarna!! Vad fan vill vi uppnå när det strängare straffet ska bli högre dagsböter??
Sverige är en jävla pussy & jag förstår inte vad det sittet i!

2014-11-06 @ 08:41:06


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0