Spara & Slösa

Igår var jag och Mow på New Yorker och flickan i kassan tyckte det var bättre att kasta en helt ny oanvänd påse i soporna istället för att lägga tillbaka den i påshögen.
Bara för att Mow redan hade en påse och kunde fortsätta packa ner saker i den.
 
Asså, maken till slöseri, och jag blir helt sjuk!
VARFÖR måste man ta tusen påsar från varje affär man är inne på?! Kan man inte fortsätta att packa ner sin skit i en och samma påse??!
 
Jag som jobbar i butik uppmanar fan kunderna att kanske kunna använda en av påshavet de har på armarna. Det är ju så jävla nödvändigt att ta ytterligare en till för att man har köpt ett par strumpor. För de kan ju inte dela utrymme med en befintlig åhlens kasse, eller en från hemköp.
 
Nej, nej.
Jävla sätt!


Kommentarer
Mow

Ja, jag blev uppriktigt upprörd där, faktiskt.

2012-09-20 @ 17:37:43
Marie

Jag har för mig att det har med "respekt" för kunden att göra.. (?)
Typ att kunden efter i kön inte ska få den påsen som hon redan tagit på och kanske öppnat också (tokiga butiksbiträde) för då är den typ tainted.

Jävla slöseri är vad det är, hoppas hon plockade upp den där påsen när ingen såg och återanvände den ändå!

Svar: Ja, det känns ju som att det skulle vara det enda logiska alternativet.Jag hoppas att hon inte kunde sova på natten utan låg och vred sig av ångest.

:D
GodIsJamesMason

2012-09-20 @ 23:33:10
URL: http://allsaint.devote.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0