Better watch out

Den plötsliga panikartade insikten efter du har börjat gått och du är inte riktigt säker på att du sa rätt namn till den du sa hej då till.
Den känslan är helt paralyserande.
 


Kommentarer
Mow, The

Pfft, det händer mig hela tiden. Man lär sig att ignorera det. Sträck på ryggen, gå därifrån med självsäkra steg typ "Yeah biatch, later, whatever-your-name-is!"

Svar: Haha, men även om det är en människa man har ändå haft en rätt bra relation med? Det hände ju mig igår, jag träffade på en kompis från myrorna som nu bor i gbg. Jag VET ju vad han heter, men ändå frös mitt blod till is efter jag vänt på klacken och tänkte "Men VAD sa jag för namn nu? Sa jag rätt??" aaaahhh! Du vet. Men det var rätt. jag insåg det efter ett par sekunder. Så pinsamt annars lixom :D
GodIsJamesMason

2012-11-10 @ 08:29:17
Marie

Påminner mig om när jag kallade Yassin i estet för "jassin" trots att det uttalades "jaaasin" när jag var med på Nelson på P3.
Tänk dig också att du hade en karl som med jämna mellanrum tyckte att det var roligt att spela upp bandet med hela programmet för dig så du fick sitta med en skämskudde för ansiktet.
Jag VISSTE ju för fan vad han hette, och hur man uttalade det - vad var det för fel på mig!!??!?!? Och jag gjorde det inte bara EN gång heller....

2012-11-12 @ 17:43:19
URL: http://allsaint.devote.se/
Piig

Haha, och har man börjat sjabbla till det, så fortsätter det gärna :D

2012-11-12 @ 19:18:35
URL: http://shelteryourneeds.blogg.se/
Marie

Så väldigt sant.
Jag kommer skämmas för det där en evighet.

Svar: Man har en tendens att haka upp sig på egentligen små saker, som den andra som var inblandad säkert ha glömt för längesedan. Men eftersom det känns så starkt för en själv känns det som det står skrivet i pannan på en :)
GodIsJamesMason

2012-11-16 @ 23:24:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0