***

Allt är fan galen. Det är E ämnen från löss i typ alla livsmedel i världen. I frukt också. Man kan ju inte äta nånting snart. Jag försöker göra nånting bra genom att inte äta djur, men allt blir bara kastat i ansiktet på en. Jag blir så dränerad. jag borde börja frossa i kött igen, för det spelar ju ingen roll vad man gör. Allt är bara skit ändå. Jag handlar på Body Shop för jag trodde det var bra, men inte. ÅÅÅHH varför ska det vara så svårt?!!
Nu vill jag grina!


Kommentarer
Moa

Men vänta! Det är i alla fall inte LÖSS på riktigt ... jag menar, inga riktiga löss. Jag har kollat runt lite, och så här skriver det på Wikipedia (som ju alla vet är sant):



"Denna form av harts bildas då en lus, den indiska lacksköldlusen (Lucifer lacca, Coccus lacca, Carteria lacca eller Laccifer lacca), suger sav från vissa sorters asiatiska träd (bland annat flera sorters fikusar). Restprodukter utsöndras och avges blandat med ett från lusen avsöndrat rött färgämne, kallat gummilacka, som omhöljer insekten och dess ägg samt hårdnar till en röd skorpa, som ofta täcker hela grenarna.

Ur denna beläggning framställs schellack genom att det från färgämnet nästan alldeles befriade hartset smälts och gjuts i tunna blad eller skivor, som är gula eller bruna, glänsande och genomskinliga."



Vilket verkar betyda, att när tjejlusen (för det verkar bara vara tjejlöss, vad jag förstår) suger upp sav från träden så utsöndrar hon ett ämne som hårdnar ... som folk sedan samlar in och gör sånt här av. Det är alltså inte LÖSS! Det är ... restprodukter av löss. :p Lus-spott. Och det är ju faktiskt inte värre än ... säg, att äta frukt och grönsaker som har gödslats. För det kan ju vara bajs.

2011-09-09 @ 19:07:30
ÄGAREN

Men men...Jag tyckte inte det lät mysigare... :S

2011-09-10 @ 22:43:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

ShelterYourNeeds - "Have you ever heard of a thing called the big bang? I said Go.”

Jag tycker inte att man ska äta djur! (www.djurensratt.se) Den här bloggen skapades ur tristess & är rätt meningslös, egentligen. Den spontana titeln var "Ranting&Raving" - Vilket är precis det jag gör. Jag har generellt svårt för människor och jag tycker väldigt mycket om många saker. Jag vet att jag har en tendens att vara ett arsel.

RSS 2.0